U zocht op: kunststof

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Henco Industries

Toekomstlaan(hrt) 27 -2200Herentals

Henco Industries biedt een breed assortiment meerlagenbuizen, koppelingen, vloerverwarming, gereedschappen en nog veel meer

Diametal

Gareelmakersstraat 10 -2200Herentals

Uw partner in de productie van fijnprecisie mechanische onderdelen in metaal en kunststof. We zijn gespecialiseerd in het maken van stukwerk en middelgrote series op CNC gestuurde, draai-,frees-,slijp- en draadvonkmachines.

Plastigi

Lenskensdijk 3 -2200Herentals

Wij produceren constructies op maat in PVC, HDPE, PP en PVDF voor industrie, bouwnijverheid en installateur. De constructies worden vervaardigd uit plaat of wikkelbuis en zo nodig versterkt met ferro frame, eventueel bekleed met kunststof.

Las Montage Engineering

Atealaan 8 -2200Herentals

Welkom bij LME Industrial PipingPijpleidingen, buisleidingen, fotolassen en (complexe) laswerken, kunststofleidingen, onderhoud en levering van mechanische constructies zijn diensten die wij al sinds 1990 aan de industrie leveren.

Foresco Herentals

Atealaan 73 -2200Herentals

We bedienen met onze nieuwe en gebruikte pallets dagelijks alle mogelijke sectoren en bieden verpakkingsoplossingen op maat voor specifieke projecten. Dankzij onze schaalgrootte beschikken we over de nodige slagkracht.

Decanova

Toekomstlaan(hrt) 28 -2200Herentals

Kunststof verpakkingen, verpakkingsmachines en doseersystemen. DECA PACKAGING GROUP - Herentals- Belgium

Tuinen Toon

Ogentrooststraat(hrt) 20 -2200Herentals

Kooy Project Isolatie

St.-jobsstraat(hrt) 5 -2200Herentals

Met ruim 30 jaar ervaring is Kooy Project Nederland een doorgewinterde specialist op het gebied van assemblage van kunststof dakbedekkingen. Van grote industriële hallen tot dakkapellen, zowel in de renovatie- en nieuwbouwsfeer?

Nedcon

Diamantstraat 6 -2200Noorderwijk

Magazijninrichting magazijnrekken magazijnstellingen palletstellingen stapelrekken dynamische opslagsystemen kunststof stapelbakjes magazijnbeheersystemen stockeersystemen

Deca Packaging Group

Toekomstlaan 28 -2200Herentals

Vandaag, met meer dan 30 jaar ervaring, heeft DECA een unieke plaats binnen de verpakkingsindustrie.

Dkvl

Hoogton(ndw) 31 -2200Herentals

Heylen - Geerts

Toekomstlaan(hrt) 40 -2200Herentals

Versneden en bewerkt glas naar wens ...

Ecohuis

Oud-strijderslaan (hrt) 207 -2200Herentals

Ecohuis staat voor persoonlijke begeleiding, ambachtelijke & milieuvriendelijke houtskeletbouw, snelle uitvoering (binnen de drie maanden !) en een team met jaren ervaring.

Verpoorten Verfdistributie

Toekomstlaan(hrt) 48 -2200Herentals

Als verfgroothandel bieden wij u een uitgebreid assortiment verven, schildersbenodigdheden, wand- en vloerbekleding, sierlijsten, lijmen, scheikundige producten, en gereedschappen.

Verwimp Doe Het Zelf

Wolfstee(hrt) 11 -2200Herentals

Doe Het Zelf Verwimp biedt een totaalgamma aan benodigdheden en materiaal voor alle soorten karweien, herstellingen of bouwklussen in en om het huis. Gereedschap, machines, hout, ladders, isolatie, dakbedekking, lijmen, verven, vernissen, ijzerwaren,

Rolluiken Delen

Koningsveld(ndw) 10 -2200Herentals

Meer dan 30 jaar vakmanschap in rolluiken, daarnaast plaatsen wij ook ramen, deuren, zonwering, vliegenramen, vliegendeuren en schuifvliegendeuren