U zocht op: Aankoop Metaalbewerkingsmachines

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Germond

Lodewijk De Raetlaan 59 -8870Izegem

Germond is verdeler van hoogkwalitatieve machines en gereedschappen voor de Belgische metaalindustrie. Vooral op vlak van verspaning nemen we een belangrijke marktpositie in. Ook voor productieautomatisering en CNC-opleiding kunt u bij ons terecht.

Noordzee Handelsmaatschappij

Hille-zuid 6 -8750Zwevezele

Uit de ervaring , opgebouwd doorheen de jaren van het monteren , demonteren en verplaatsen van allerhande machines , ontstond automatisch een tweede bedrijfstactiviteit : Industriële verhuizingen van machines : Noordzee Handling genaamd .

Apt International

Kortrijksesteenweg 276 -9800Deinze

Apt international is gespecialiseerd in het verkopen van tweedehand metaalbewerkingsmachines zoals draaibanken freesmachines boormachines plaatscharen persen lasgereedschap slijpmachines, tweedehands machines, inductief buigen machines, enz.

Luna Power

Nieuwestraat 13 -8880Sint-eloois-winkel

Luna Power is reeds geruime tijd gespecialiseerd in de advisering, verkoop en levering van enerzijds werktuigmachines zoals draaibanken, freesmachines, CNC machines, tools etc.

Haco

Oekensestraat 120 -8800Beveren

De HACO-groep is, dankzij een sterke export-georienteerd en innovatief beleid, een groot internationaal bedrijf in de plaatwerk-machines met een wereldwijde productie, diensten en verkoop van eenheden.