U zocht op: Aankopen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Tvh Group

Brabantstraat 15 -8790Waregem

Al meer dan 35 jaar is TVH - Group Thermote & Vanhalst gekend als een firma met een passie voor heftrucks, hoogwerkers en industriële in-plant voertuigen. Voor meer dan 17 000 klanten, in ruim 160 landen, zoekt en biedt TVH de beste oplossing.

Klaas Belgium

Industrieweg 34 -2880Bornem

Hoe hoog of hoe ver U ook wilt gaan, ETC heeft de oplossing voor U. Onze specialisten en het exclusieve KLAAS-gamma staat steeds voor U klaar om meer gewicht verder en hoger te verplaatsen.

Car Center Ninove

Brusselsesteenweg 229 -9402Meerbeke

Onze voornaamste activiteiten zijn de aan- en verkoop van tweedehandswagens en de verhuur van bestelwagens. Deze wagens zijn voornamelijk afkomstig van particulieren en worden steeds zorgvuldig gecontroleerd in onze werkplaats.

Woonplanners

Prins Boudewijnlaan 53 -2650Edegem

Quatro

Hoogboomsteenweg 15 -2930Brasschaat

Wij komen bij jou langs om je ramen en/of deuren op te meten.Liever direct een afspraak vastleggen? Boek je afspraak online.

Xentrographics

Kasteleinsstraat 13 2 -9150Kruibeke

In ons iLABO voorzien wij in elke herstelling voor uw iPhone, iPod en iPad. Ongeacht of u uw toestel bij ons hebt aangekocht of niet staat er steeds één van onze medewerkers ter uwer beschikking. Onze professioneel opgeleide vakmensen verhelpen met..

Aktas-autohandel

Gasthuisstraat 16 -9140Temse

Welkom bij Aktas-Autohandel bvba Wij bieden u de beste keuze in tweedehandswagens!!Aan- en verkoop van tweedehandswagens.Meer dan 20 wagens in stock met garantie !!!Parklaan 90 9100 Sint Niklaas (ex-Speedy)Gsm

Alcoline

Mansionstraat 20 -2990Wuustwezel

Alcoline is al jaar en dag leverancier van alcoholtestesters aan met name de overheid, waaronder ziekenhuizen en opvangcentra voor alcoholverslaafden.Wij zijn niet tegen de consumptie van alcohol, dat toch dé smaakmaker van veel feestjes is.

Krekels

Stokkelaar 3 -9160Lokeren

Gespecialiseerd in promotiemateriaal voor indoor en outdoor toepassingen zoals tenten vlaggen, beachflags en banners, maar ook materiaal voor beurzen of showrooms zoals pop up walls, roll ups,

Vandenbussche

Oosthamsesteenweg 68 -2491Balen

Mondiale

Gentsesteenweg 311 -9240Zele

Erkend leverancier van de meest vooraanstaande merken van nieuwe en tweedehands metaalbewerkingsmachines.

Housing

Ruggeveldlaan 753 -2100Antwerpen

Diva Products

Evert Van `t Padstraat 53 -8310Assebroek

De betrouwbare ICT-partner voor KMO`s en particulieren

Vemeco Machinery

Diksmuidesteenweg 35a -8830Hooglede

Vemeco Machinery uit Hooglede is specialist in grondverzetmachines. Verhuur, verkoop en onderhoud van machines voor de bouw.

Jan Vijncke

Witbakkerstraat 19 -9051Sint-denijs-westrem

Horeca apparatuur en grootkeukenmateriaal: van koelkasten tot dampkappen

Seton

Postbus 50 -8540Deerlijk

Seton is een bedrijf dat almeer dan 15 jaar gespecialiseerd is in de fabricatie en distributie vanproducten voor veiligheid, identificatie en signalisering. U vindt er meerdan 25 000 referenties en oplossingen op maat.

Vaco

Slesbroekstraat 97 -1600Sint-laureins-berchem

VACO N.V. is een groothandel, gelegen te Sint-Pieters-Leeuw dat gespecialiseerd is in persluchtcompressoren. Het bedrijf werd opgericht in 2001, maar beschikt over meer dan 50 jaar ervaring de sector.

Piet Louagie

Kalvekeetdijk 209 B -8300Knokke-heist

Next Generation

Broekstraat 11 -2110Wijnegem

Consulting en opleiding. Verkoop Seminars: succesvol verkopen. Motivatie seminars: opvolle vermogen. Life management seminars, life planning, master training, persoonlijke coaching, prestatie coaching, company training.

Creas

Kortrijksesteenweg 1035 -9051Gent

CREAS: kantoren, magazijnen, handelspanden, gronden te koop / te huur in Oost-Vlaanderen (Gent) en West-Vlaanderen CREAS: kantoren, magazijnen, handelspanden, gronden te koop / te huur in Oost-Vlaanderen (Gent) en West-Vlaanderen

Robsan

Jules Moretuslei 378 -2610Wilrijk (antwerpen)

Met een oplossing van Slotenmakerij Rob in Wilrijk bent u letterlijk gerust: wij ontwerpen, maken en leveren de beste veiligheidsoplossingen. Voor uw deuren, ramen, en/of (garage)poorten. Onze slogan is niet voor niets ‘Rob doet alles op slot’

Vdd Center

Ninoofsesteenweg 19/a -1570Galmaarden

Uw persoonlijk advies voor trailers.

Concordia Peer

Wittesteenstraat 27 -3990Peer

Feestzaal Concordia verzorgt graag uw feesten met heerlijke menu’s en hapjes.Bij feestzaal Concordia kunt u ook springkastelen huren om uw feest plezieriger te maken voor uw kinderen.

Deduco Europe

Beneluxpark 33 -8500Kortrijk

DeDuCo Europe is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling en de implementatie van hoogst efficiënte `Customer Relationship Management`-softwareoplossingen voor de West-Europese markt.

Adin

Vestingstraat 16 -2018Antwerpen

Adin antique jewelry, estate jewelry and vintage jewelry Antique Jewelry, Estate jewelry and Vintage jewelry antique jewelry, estate jewelry, vintage, retro, art nouveau, engagement rings, earrings, art deco, victorian

A.a.r. Sound & Light

Immerseelstraat 33 -2160Wommelgem

Verkoop en verhuur van geluidsinstallaties en lichtinstallaties voor de professional. Wij beschikken over een uitgebreid gamma professionele producten en pakketten om ook uw evenement tot een succes te maken.

Argus Van Handelszaken En Ondernemingen

Hertogstraat 100 -1150Brussel 15

Argus voor handelszaken en ondernemingen is reeds meer dan 35 jaar gespecialiseerd in de overdracht van winkels en bedrijven. Al de te koop gestelde handelszaken en of bedrijven werd door een van onze adviseurs ter plaatse bezocht.

Germond

Lodewijk De Raetlaan 59 -8870Izegem

Germond is verdeler van hoogkwalitatieve machines en gereedschappen voor de Belgische metaalindustrie. Vooral op vlak van verspaning nemen we een belangrijke marktpositie in. Ook voor productieautomatisering en CNC-opleiding kunt u bij ons terecht.

Servaes

Katelijnestraat 32 -2320Hoogstraten

Servaes bvba is sinds jaren een gekend dealer van Case-IH tractoren, Claas oogstmachines en Giant knikladers.Doorheen de jaren heeft de firma zich weten uitbreiden tot een vooruitstrevend en modern servicepunt voor landbouw, tuinbouw en industrie.

Unicars Brugge

Pathoekeweg 7 -8000Brugge

MoveBrugge, Ford officieel concessiehouder garage te Brugge is een toonaangevend en trendzettend autobedrijf, gespecialiseerd in de verkoop van Ford personenwagens alsook Ford bedrijfsvoertuigen. Volledige naservice met originele

De Boeck

Tereik 108 -2990Wuustwezel

De Boeck BVBA is een gespecialiseerde groothandel voor kantoor- & computerbenodigheden.U kan bij ons terecht voor toners, inktcartridges, computer supplies, kantoormeubelen, kuisproducten en papierwaren van de meest gekende merken.

Fribel

Prins Boudewijnlaan 9 -2550Kontich

Sinds jaar en dag kunt u bij NV Fribel terecht voor vrijwel al uw wensen op het gebied van compressoren, hogedruk-reinigers, chauffeursstoelen, enzovoort.

Leieauto´s

Staatsbaan 239a -9870Zulte

Een Amerikaanse auto leasen? Leie Autos in Zulte werkt voor u een soepele formule uit, helemaal op maat van uw verwachten en verplaatsingen.

Cooperatie Hoogstraten

Loenhoutseweg 59 -2320Hoogstraten

Met onze missie "samen vorm geven aan een duurzame toekomst in verse groenten en fruit door vakmanschap en hoogwaardige dienstverlening" geeft Coöperatie Hoogstraten aan meer te willen betekenen dan louter een veiling.

Focquet

Rue Des Haipes 1 -5030Gembloux

Focquet is actief in de verkoop en verhuur/nieuw en occasie van elektrische motoren en trafo's alsook van elektronische aandrijvingen en industriële pompen. Zij zullen U bijstaan en adviseren met al hun ervaring en stelt hun voorraad ter beschikking.

B-close

Kruisbaan 68 -2800Mechelen

B-CLOSE nv is de grootste onafhankelijke Belgische onderneming actief in de verdeling en het onderhoud van A-merkheftrucks.

T.c.s. - Totale Computer Systemen

Stationswegel 6 -9111Belsele

TCS Computers, je partner voor een eenvoudig KMO ICT beheer! Opgericht in 1988 zijn we met meer dan 20 jaar ervaring mee geëvolueerd met de tendensen van de snel groeiende informatisering.

Alfa Solutions

Processiestraat 2 -8790Waregem

Alfa solutions is al meer dan 25 jaar een betrouwbare IT-partner voor heel wat ondernemingen. Onze toekomstgerichte visie en ons langetermijndenken maakt van ons een soliede metgezel voor uw IT-infrastructuur, databescherming, enz.

Yde´s Bomenvervoer

De Leiteweg 16 -8020Oostkamp

Yde?s Bomenvervoer is als familiebedrijf al enkele decennia een gevestigde waarde in de nationale en internationale transportsector.

Akron

Mechelsevest 180301 -3000Leuven

Akron verdeelt meetapparatuur ivm akoestiek, trillingen, spanningen en rekken, allerhande opnemers voor kracht, koppel, verplaatsing, temperatuur, analysers ... Akron NV - Distributie van meetapparatuur

Computers And Communications

Ambachtsstraat 8 -9700Oudenaarde

DIAS is de afkorting van Digital Information and Archiving System. Het is een software oplossing voor het beheren en archiveren van documenten, workflow management en CRM.DIAS a product of Computers and Communications N.V.

Toon De Somer

Bredastraat 127 -2060Antwerpen

Totale kantooroplossingen voor kantoormeubelen, machines en benodigdheden.

Hilaire Van Der Haeghe

Boomsesteenweg 174 -2610Wilrijk (antwerpen)

Het Material Handlingteam van HILAIRE VAN DER HAEGHE levert u de meest geschikte oplossing voor uw op maat gesneden goederenbehandeling en dit met de beste YALE-heftrucks en YALE-magazijntoestellen.

Repro

Turnhoutsebaan 42 -2970Schilde

Grafische kunst benodigdheden kantoorbenodigdheden groothandel tekentafels tekentafels toebehoren kunstschilders gereedschappen tekengereedschap tekenmateriaal, tekenpapier bureelbenodigdheden groothandel

Fichet Security Solutions Belgium

Leuvensesteenweg 555 -1930Zaventem

Dankzij jarenlange ervaring in de beveiligingswereld, heeft Fichet Security Solutions een ongeëvenaarde expertise op het gebied van veilige opslag van waardevolle goederen, beveiliging van (bedrijfs)terreinen, toegangscontrole en safes.

Motrac Handling & Cleaning

Noorderlaan 612 -2030Antwerpen 3

Motrac is expert in Logistieke transport en vloerreinigingsoplossingen. Voor al uw heftrucks, vloerreinigingsmachines en laatste innovaties"MotracLinde Heftruck en magazijnoplossingen. MotracTennant vloeronderhoudsoplossingen .

Carveen

Obberg 103 -1780Wemmel

Carveen is gespecialiseerd in de verkoop van koeltechnisch materiaal en airconditioning: Wij bieden u een uitgebreid gamma van: Koeltogen, vitrinekasten, wijnkasten, koelkamers, ijsmachines, vaat en glazenwassers, mini keukens enz...

Storacon

Minister Liebaertlaan 8 -8500Kortrijk

Producent, leverancier en adviseur voor inrichting van magazijn, werkplaats of kantoor, en voor opslag , intern transport en behandeling van goederen. Gamma: stellingen en rekken, scheidingswanden, werktafels, vestiaires, orderverzamelsystemen, ...

Marc Van Ackere & Co

Noorwegenstraat 27 -9940Evergem

Bent u op zoek naar een specialist in het inrichten van magazijnen, werkplaatsen en archieven? Bij Marc Van Ackere & Co bent u aan het juiste adres.

Sandenvendo Benelux

Antoon Van Osslaan 1 -1120Brussel 12

Met meer dan 75 jaar ervaring op de Vending markt staat SandenVendo Benelux garant vooreen uitgebreid assortiment verkoopautomaten voor frisdranken, warme dranken, voeding, brood,snacks, ijsjes en snoep. Daarnaast behoren ook betaalystemen en...

Toro Europe

Nijverheidsstraat 5 -2260Oevel

Wereldleider in gazon- en landschapsonderhoud. Sinds 1914 is onze reputatie gebaseerd op onze superieure klantenondersteuning en onze voortdurende innovaties.

Didak Injection

Industrieweg 1 -2280Grobbendonk

Didak Injection nv is een modern spuitgietbedrijf dat beschikt over 25 machines met sluitkracht variërend van 25 ton tot 1500 ton.

Tenten Vannieuwenhuyze

Deefakkerstraat 3 -8770Ingelmunster

Wij verzorgen de verhuur en verkoop van tenten.Van fabricatie tot volledige aankleding, alsook toiletwagens en feestverlichting.

Airquality Group

A. Stocletlaan 206 -2570Duffel

Airquality is reeds meer dan twintig jaar uw professionele partner in airconditioning, warmtepompen,ventilatie en koeling. 24 uur service, eigen studie-en plaatsingsdienst. Daikin superdealer, ruime toonzaal te Duffel.

Loxam Nv - Hoofdzetel België

Vilvoordsesteenweg 152 -1120Brussel 12

DE nr. 1 van de professionele VERHUUR met een netwerk in België van 14 agentschappen Rental en 1 agentschap Module (modulaire bureelconstructies) + 1 agentschap Rental Luxemburg. Het Rental VERHUUR park omvat +/- 6000 materiëlen en gereedschappen.

Beneflor

Berlaarbaan 384 -2861O.-l.v.-waver

Beneflor staat voor een bedrijf dat waarde-vol wil zijn, door de verkoop van planten, plantenschalen en aanverwante artikelen, vanuit een diep respect voor mens en milieu en met maximale ruimte voor creativiteit, innovatie en zelfontplooiing.

Pnr Benelux

´t Hofveld 2 -1702Dilbeek

Uw verdeler voor industriële sproeiers en sproeisystemen.

Atelier Janssen Kaulille

Kettingbrugweg 38 -3950Bocholt

Sinds de oprichting is AJK uitgegroeid tot specialist op vlak van containers en afvalpersen, containersystemen, kippers en -opleggers. Onze containers, opleggers en kippers zijn zelfs internationaal gekend bij het professionele publiek.

Delta-temp

Lange Ambachtstraat 13 -9860Oosterzele

Verhuur en verkoop van mobiele koeling, airconditioning en verwarmingssystemen voor evenementen, industriële en commerciële doeleinden.

Vangaever

Kabeljauwstraat 30 -8790Waregem

Vangaever nv is officiële verdeler van alle Bobcat producten (voor West- en Oost-Vlaanderen, Vlaams Brabant en Limburg). Hiernaast kunt u bij ons ook aanbouwdelen voor alle merken en Polaris alle-terrein toestellen vinden.

Cebeko

Ringaertstraat 16 -8820Torhout

CEBEKO is uw ideale partner in verkoop, verhuur, service verlenen en het leveren van wisselstukken voor compacte bouw- en grondverzetmachines. Wij zijn erkend en officieel dealer-invoerder van Yanmar graafmachines.

Repro-zaman

Nobels-peelmanstraat 3 -9100Sint-niklaas

Repro Zaman is al meer dan 35 jaar de specialist in alles wat met grootformaat te maken heeft. Wij bieden geavanceerde totaaloplossingen voor grootformaat printen, vouwen, snijden, kopiëren en scannen.

Craenen

Ijzerenberglaan 24 -3020Herent

Jungheinrich

Esperantolaan 1 -3001Heverlee

Reeds meer dan 50 jaar heeft Jungheinrich zich ontwikkeld tot producerende, logistieke dienstverlener. Dankzij deze ervaring kunnen wij onze klanten alles-omvattende oplossingen voor vrijwel elk logistiek vraagstuk aanbieden.

Rodanar

Steenovenstraat 9 -8470Snaaskerke

www.rodanar.be,PALETTENPRODUCENT Rodanar heeft een vooraanstaande plaats als Belgische palettenproducent. Door haar specifieke ervaring in de houtverwerkende sector en de bestaande faciliteiten binnen de Groep Verhelst, kan Rodanar haar klan

Proatwork

Bedevaartstraat 53 -8700Tielt

Pro@work: artikelen voor de professionele vakman.

Alm

Posterijlaan 53 -8740Pittem

ALM Lift - Verkoop, verhuur en onderhoud van hoogwerkers, schaarliften en verreikers

Matermaco

Rue Des Praules 3 -5030Gembloux

Het vertegenwoordigen van toonaangevende merken zoals Liebherr, Komatsu, Bell, Massey Ferguson, Fermec, Kubota vormt een grote commerciële uitdaging, die het Matermaco team al meer dan 60 jaar met succes aangaat.

Firma Van Damme

Maalbeekstraat 4 -8790Waregem

Professionele & industriële reinigingsmachinesVerkoop, Verhuur, Service

Drink - O - Mat

Deerlijksesteenweg 66 -8530Harelbeke

Frisdrank, warme drank, snacks en zuivelproducten. Full Service de ideale oplossing voor grote groepen van mensen.Break Zone geschikt waar kleine groepen mensen samenwerken.

Ijzerhandel Van Den Broeck

Atealaan 35 -2270Herenthout

Opgericht in 1780 als toeleverancier voor de landbouwindustrie, staat Van den Broeck al meer dan twee eeuwen paraat voor de professional. In de loop der jaren evolueerde het naar een professionele ijzerwarenhandel, en nu tot gespecialiseerde ...

Af Belgium

AimÉ Smekensstraat 15 -1030Brussel 3

Perslucht is een zaak voor specialisten. Om een installatie doeltreffend te maken, moet ze precies aan uw wensen voldoen. Het technische team van AF Belgium beschikt over een lange ervaring in de analyse voor de specifieke behoeften in de...

Foets Denis

Turnhoutsebaan 17 -3980Tessenderlo

Foets Denis NV is actief in verkoop, verhuur, en onderhoud van heftrucks, verreikers, roterende verreikers, hoogwerkers, schaarliften,stroomgroepen, graafmachines, knikladers, dumpers, haventrekkers, wielladers, reachtrucks, walsen, stapelaars,...

Aafest

Peerdebeekstraat 2 -8920Langemark-poelkapelle

Verhuur aan scherpe prijzen:Feesttenten, Luxetoiletten, toiletten, alle feestmateriaal (tafels-stoelen borden etc…..)springkastelen, klank-enlichtinstallaties. Van eenvoudige stevige tenten om zelf af te halen tot luxueusefeesttenten voor elk...