U zocht op: Aanleg Terras

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Lagrou Maarten

Kuiperscheeweg 18 -8370Blankenberge

Zowel voor het plaatsen van volledige nieuwbouwwoningen (open, halfopen, gesloten) als voor verbouwingen, vloerwerken en aanleg van uw terras of oprit kunt u bij bouwbedrijf Lagrou uit Blankenberge terecht.

Duran Construction

Londenstraat 84 -9000Gent

Duran Construction is uw geschikte partner in de verhuur van allerhande containers. Wij zijn zeer flexibel - 7D7 - 24 op 24u te bereiken. Wij leveren de containers die voor u geschikt zijn.

Nick Colson Tuinarchitectuur

Vijverlaan 45 -2910Essen

Een wandeling door enkele tuinen van tuinarchitect Nick Colson. Een tuinontwerp: het uitgangspunt van een geslaagde tuin! Nick Colson Tuinarchitectuur

Bouwmaterialen Roobroeck En Zn

Ter Priemstraat 23a -8780Oostrozebeke

Roobroeck nv is uw leverancier van bouwmaterialen. Wij leveren isolatie, gevelstenen, dakbedekking, ruwbouwmaterialen, gewelven, materieel, vloer- en wandtegels,...

Tuinen Ameel

Rozestraat 34a -8980Passendale

Elk van uw wensen wordt door ons team van ervaren vakmensen uitgewerkt volgens uw wensen en naar ieders budget.

Koen Robberecht Plantendienst

Reetsesteenweg 12 -2630Aartselaar

Als tuinarchitect en tuinaannemer hebben wij al meer dan 25 jaar ervaring met het tekenen, ontwerpen, aanleggen en onderhouden van originele tuinen, dakterrassen en groendaken.

Any Green

Woluwelaan 143 -1831Diegem

Any Green, actief in kantoorbeplanting en interieurbeplanting op grond- of hydrocultuur, is gespecialiseerd in de verhuur van planten en bloemen, plantenbakken en kunstplanten voor bedrijven, binnentuinen, landschapsburelen en dakterrassen.

Monosol

Schendekouterstraat 8 -8940Wervik

Monosol is een betonvloerenbedrijf met meer dan 25 jaar ervaring. Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuwe toepassingen op gebied van gepolijste betonvloeren. Ons bedrijf streeft ernaar kwaliteit en service te optimaliseren.

Van Remoortere

Fortsteenweg 147 -2170Antwerpen

Bankirai Terras - Demesmaeker Bert

Kamstraat 32 -1602Vlezenbeek

Aanleg van opritten, terrassen, parkings, Natuursteen, bangkirai, klinkers. Gelegen te Vlezenbeek.

Novitas.be

Prinsenstraat 3 -2300Turnhout

Voor uw Bouw of Renovatieplannen zal u bij Novitas.be zeker de juiste Vakman, Aannemer vinden. Of het nu gaat over een volledige nieuwbouw of enkele kleine aanpassingen. Wij brengen u in contact met lokale Aannemers, Vakmannen, firma`s.

Renovatie K.s.

Jan Moonsstraat 62 -2160Wommelgem

Projectbegeleiding en opvolging kan ook geheel in eigen beheer uitgevoerd worden dankzij onze gediplomeerde medewerkers, wij hebben echter ook ruime ervaring met uitvoering in regie.

Van Geert Wim En Co

Schippersdijk (baa) 53a -9200Dendermonde

Sinds het jaar 1998 verzorgt Vagelco de plaatsing van alle soorten verhardingen voor de aanleg van opritten, terrassen en parkings

Wegrio

Ekelbeke 257 -9220Hamme (vl.)

Wegrio meer dan 40 jaar ervaring in de aanleg van verhardingen en rioleringen..

Bestratingswerken Van Opstal

Heieinde 29 -2321Hoogstraten

Reeds vele jaren staat Bestratingswerken Van Opstal gekend om zijn vakkundigheid inzake bestratingen en dit aan betaalbare prijzen. Het aanleggen van uw oprit, parking, tuindpad, terras, vijvers in diverse soorten materiaal zoals arduin, betonklinker

Wegacom

Heirbaan 38 -3450Geetbets

Wegacom verzorgt de aanleg van uw inrit of oprit, aanleg van uw terras, plaatsing van afsluiting of omheining, tuinaanleg, maar ook de aanleg van parkings, voetpaden, pleinen,?

Mini - Asfalt

Kapelstraat 70 -2223Heist-op-den-berg

Asfaltering oprit, aanleg en onderhoud oprit, asfaltering parking, parkings, klinkers, oprit, opritten, mini asfalt, asfalt, industrie asfalt, prive, dolomiet, sportterein, sporttereinen Mini-Asfalt: asfaltering oprit, klinkers, terras, onderhoud en

Bouwbedrijf Nagels

Jules Moretuslei 492 -2610Antwerpen

Lema

Vaartstraat 164 -2960Brecht

Hortari

Oude Leuvensebaan 21 -3545Halen

Fm Frans Maes

A. Dassonvillelaan 4 -8860Lendelede

Frans Maes FM is een groeiende onderneming en reeds 30 jaar aktief in tuinontwerpen, tuincreaties aanleg van terras, vijver en oprit. Aanleg van tuin, terras, vijvers en oprit.

Pyla

Driesstraat 46 -1851Grimbergen

Sysmans Koen

Sparrenweg -2310Rijkevorsel

Wij zijn de specialisten in stallenbouw en bedrijfsgebouwen in staal. Zaakvoerder Koen wilde na een ervaring van negen jaar in de sector van de metaalskeletbouw zijn eigen stempel op de markt drukken.

Klinkerwerken Erco

Opitterkiezel 89 A -3960Beek

rco Klinkerwerken werd in 1998 opgericht door zelfwerkend patroon Erwin Thys, die ondertussen al meer dan 20 jaar ervaring heeft in bestratingen. Samen met een vast vierkoppig team worden alle werken steeds volledig naar wens van de klant uitgevoerd.

Het Klinkerke

Dreesstraat 54 -3660Opglabbeek

V.w. Project

Retiesebaan 131a -2460Kasterlee

Bij de realisatie van zwembaden, whirlpools, spa's en sauna's zal de Relaxwinkel u vakkundig adviseren en begeleiden. Kasterleesteenweg 15a, 2460 Lichtaart, tel. 014-557282, fax 014-557286. de Relaxwinkel - zwembaden, whirlpools, spa's en sauna's

Tuinadvies

Ringlaan 48 -9900Eeklo

Wij verkopen: Stationsklokken, dubbelzijdige stationsklokken, enz.

Claes Sierbeton Dakwerken

Thomas Watsonlaan 72 -3930Achel

Architectonisch beton op maat voor de woningbouw is een van onze grootste activiteiten. Wij werken uitsluitend op bestelling en zijn een ideale partner voor zowel priv? als professionele opdrachten.

Tuinservice Putman Nico

Driekoningenstraat(s.b.v.) 36 -8710Wielsbeke

Welkom op de website van bvba Tuinservice Putman Nico. Tuin Service | BVBA Nico Putman tuin,tuinaanleg, vijver,grondwerken, terras,terrassen, terrasaanleg,afsluiting,afsluitingen,onderhoud,rubberfolie

Euroklinker

Siemkensheuvel 42 -3680Maaseik

Vanhaverbeke Koen

Wakkensesteenweg 83a -8720Wakken

Naast tuinaanleg kan u bij ons eveneens terecht voor tuinonderhoud, verzorging van bomen, aanleg van vijvers, kunstgras, verharding en terrassen.

Huurland

Brugse Steenweg 138 -8500Kortrijk

Huurland verhuurt zowat alles voor industrie, bouw, huis, tuin, horeca en feesten. Huurland verhuurt zowat alles. Verhuurcenters in Oost- en Westvlaanderen.

Spoormans Tuinen

Prinsessenstraat 29 -2300Turnhout

onderhoud van tuinen en groenzones Spoormans tuinen, professioneel groenonderhoud sinds 1982 tuinonderhoud, tuinaanleg, tuinverlichting, beregening, turnhout, botania, afsluitingen, bestrating, maaien, snoeien, verluchten, spoormans, terras, vijver,

Persyn Geert

Vijfpachtgoenstraat 14 -8700Tielt

Al uw graaf- en grondwerken, funderingen, rioleringen, opritten, parkings, vloerplaten, minigraafwerken, inzagen beton, asfaltherstelling en aanleggen goten, betonafsluitingen in houtmotief, ruimen van grachten ... worden met Grondwerken Persyn Geert

Renovatie- & Bouwwerken Vermeiren

Handbooglaan 10 -2960Brecht

Renovatie- & Bouwwerken Vermeiren voert allerhande werken uit in en rondom uw huis, en dit tegen een aantrekkelijk tarief. Zo kunt u bij ons terecht voor zowel kleine als grote verbouwingen aan woningen of appartementen.

Polfliet - Bryssinck

Krekelstraat 35 -9100Sint-niklaas

Tuinaanleg, totaalprojecten, renovatie, grondwerken, constructiewerken, terras, oprit, parking, beplanting, vijvers, gazons

Huurland

Beversesteenweg 544 -8800Beveren

Huurland verhuurt zowat alles voor industrie, bouw, huis, tuin, horeca en feesten. Huurland verhuurt zowat alles. Verhuurcenters in Oost- en Westvlaanderen.

Okdo Belgium

Chaussée De Tubize 487 -1420Braine-l'alleud

IlliCO Verbouwingen biedt u verschillende prijsoffertes van ondernemers met kwaliteitslabel uit uw streek en zorgt voor een snelle afhandeling en de totale opvolging van uw bouwwerf. Zo heeft u slechts 1 aanspreekpunt voor al uw verbouwingen.

Wevo

Abdijlaan 4c -2960Brecht

Allerhande bestratingwerken Wevo wevo,brecht,klinkers,aannemer,tuin,parking,terras,opritten,verharding,bestrating,tuinaanleg,beton,dolomiet,natuursteen,graafwerk,riolering,sierbestrating,dal,ballonnen,snoep,cadeau,geschenk,verassing,valentijn,plush,w

Groep Heyrman

Doornpark(bev) 120 -9120Beveren

Molenschrans

Boniverlei 14 -2650Edegem

Molenschrans NV is een bouwbedrijf, gespecialiseerd in wegwerkzaamheden en werkt rechtstreeks voor particulieren, ondernemingen, scholen en (plaatselijke) overheden in heel het land.

Verdir

Rektor-cremer-straàye Rektor-cremer-straaye -4780Sankt Vith

Site under Construction This Website is under Construction

Deregro

Markgraafstraat 19 -8310Brugge

Deregro is een geregistreerd dynamisch aannemingsbedrijf, actief in : grondwerken, afbraakwerken, rioleringswerken, verwijderen van stookolietanks, aanleg van tuinen, aanleggen van opritten en parkings.

Bacobouw

Bredenbarm 1 -8750Wingene

Bacobouw kan u op verschillende gebieden van dienst zijn zoals nieuwbouw, totaalrenovatie, betonwerken, dak- en gevelreiniging, vloerwerken en aanleg van oprit of terras.

R.t.i.

Donkerstraat 43 -1760Strijtem

Tuindekor

Hoge Hul 53 -8000Brugge

Tuindekor BVBA Ontwerp, aanleg en onderhoud van uw tuin Tuindekor - Homepage tuindekor, tuinaanleg, tuinonderhoud, tuinontwerp, terras, oprit, groen, beplanting, plant, gazon, vijver, hof, hovenier, vijveraanleg, rotstuin, watertuin, daktuin, tuinarc

Luyten Dirk

Molenstraat 97 -2970Schilde

Luyten Dirk te Herenthout: de specialist van de streek! Luyten Dirk bvba luyten dirk,herenthout,belgium,belgique,belgien,belgië,proximedia,luyten,dirk, bestratingwerken,oprit,terrassen,opritten,tuinpaden,tuin,paden,terras,