U zocht op: Aannemer Nieuwbouw

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Construmax

Herman De Nayerstraat 11 -2550Kontich

Nieuwbouw, aanbouw, renovatie. Construmax doet het allemaal. Wij volgen uw project op van begin tot eind, en beloven u gemoedsrust. Hoe dat kan? Onze werknemers zijn perfect op elkaar afgestemd.

Algemene Bouwwerken En Promotie Rappoort

Bruggelandenstraat 10 -3120Tremelo

Al meer dan 35 jaar bouwt Rappoort bvba klassieke of moderne eengezins- of meergezinswoningen. Dit kan gaan van ruwbouw, winddicht bouwen, nieuwbouw, verbouwingen, … tot een volledig afgewerkte sleutel-op-de-deurwoning.

Rds

Rijweg 91 -3020Herent

RDS staat voor renoveren, decoreren en schilderen.Bij RDS garanderen we kwaliteit, uitgevoerd door een professioneel team dat kan bogen op ruim dertig jaar ervaring.

Stacubo

Industriepark 47 -2220Heist-op-den-berg

CB Construct beschikt als bouwbedrijf over meer dan dertig jaar ervaring in de nieuwbouw en renovatie van woningen en appartementen. Met 25 eigen vakmensen staan we uitermate sterk in traditionele metselwerken. Pionier voor Staalskeletbouw.

Iot Domotica Solutions

Hillaarseik 1 -2500Lier

IoT Domotica is gespecialiseerd in Design, Implementatie en beheer van KNX Smart Home projecten, spraaktechnologie, visualisatiesystemen, Internet of Things, en Immotica voor zowel particulieren als bedrijven, kantoren en winkels.

Lemmens-van Elsen

Elsleukenstraat 1 -3201Aarschot

BVBA Lemmens - Van Elsen is uw aannemer voor nieuwbouw, renovaties, maar ook kelders en kleine karweien.

Algemene Aannemingen Vanderstappen

Antwerpsesteenweg 23 -2860Sint-katelijne-waver

Vanderstappen is een algemene aannemer gespecialiseerd in nieuwbouw en renovaties.

Vanbo

Herenthoutsesteenweg 45 -2560Nijlen

Als geregistreerd aannemer ruwbouw hebben wij bijna twintig jaar ervaring met renovatie en nieuwbouw van eengezinswoningen, villa's en appartementen.Om kosten te besparen beslissen heel wat mensen de handen uit de mouwen te st