U zocht op: Aannemer bouw

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Warsco Units

Slingerweg 20 -3600Genk

Verhuur en verkoop van tijdelijke en permanente accommodatie. Kwalitatieve modulaire gebouwen, kantoren, vergaderruimten, klaslokalen ...

Lvc Solutions

Horizonlaan 18 -3600Genk

LVC Verhuur van Compressoren, Heftrucks, Stroomaggregaten, Beitels, Breekhamers ...

Marchetta Industries

Marcel Habetslaan 30 -3600Genk

Iedere familie is uniek. Daarom willen wij zorgen voor de best mogelijke thuis. Een woning op maat van al die verschillende mensen en wensen, plannen en dromen.

Martens Group

Mercuriuslaan 4 -3600Genk

Martens Wegenbouw bied zowel aan de industrie als de openbare sector een brede waaier van diensten aan, van grondwerken tot complete infrastructurele wegenbouwprojecten.

Asotep

Woudstraat 3a -3600Genk

Aanleg pijpleidingen en telecommunicatieleidingen | productie van stoomketels

Stone Unit

Kompellaan 11 -3600Genk

Stone Unit is een jong en dynamisch bedrijf dat zich specialiseert in stalen constructies en gevelbekledingen voor de woning en industriebouw.

Algemene Ondernemingen Pauli

Geleenlaan 16 -3600Genk

Site de la famille Pauli - Vanhove de Watermael-Boitsfort à Bruxelles en Belgique. Evénement familliaux, mariage, naissance et généalogie. Loisirs : Maître d'armes, Escrime, Accompagnateur en Montagne

Marchetta Projectontwikkelingen

Marcel Habetslaan 30 -3600Genk

Marchetta Bouwprojecten maakt deel uit van de Marchetta bouwgroep. Zo kan je voor de aankoop van bouwgronden, nieuwbouwwoningen of appartementen terecht bij Marchetta bouwprojecten.

Machiels Building Solutions

Mondeolaan 5 -3600Genk

Machiels Building Solutions (MBS) is de grootste Belgische industriële producent van houten bouwelementen (muren, vloeren, daken).

Marchetta Woningbouw

Marcel Habetslaan 30 -3600Genk

Kwaliteit van de bovenste plank, da’s Marchetta. Onze familiebouwers geven iedere dag het allerbeste van zichzelf om elke woning tot in de kleinste details af te werken.

Martens

Mercuriuslaan 4 -3600Genk

Martens Beton SKIP INTRO Gestabiliseerd zand, stabilisé, zand cement, chappe, stab, funderings stabilisatie, bestratings , sabilisatie, stabilisatie papzand, stabilisatie nieuwzand, stabilisatie bestrating, 2 Mpa fundering, 2 Mpa buizen, 2 Mpa herbru

Claes W. Construction

Winterbeeklaan 35 -3600Genk

Claes W. CONSTRUCTION is dus de partner bij uitstek voor al uw afbraak- sloop en stripwerkzaamheden. Maar ook voor klusjes en projecten van A tot Z kan u rekenen op Claes Wouter.