U zocht op: Aannemer bouw

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Cebeko

Ringaertstraat 16 -8820Torhout

CEBEKO is uw ideale partner in verkoop, verhuur, service verlenen en het leveren van wisselstukken voor compacte bouw- en grondverzetmachines. Wij zijn erkend en officieel dealer-invoerder van Yanmar graafmachines.

Vanhaerents

Oude Gentweg 81 -8820Torhout

Aannemers industriecomplexen aannemers woningbouw aannemers utiliteitsbouw algemene industriebouw industriebouw prefab industriebouw aannemers benzinestations bedrijfsklare industriecomplex

Tuin- En Verandakomfort

Aartrijkestraat 225 -8820Torhout

Schrijnwerk | productie van overige artikelen van hout | schrijnwerk van hout of van kunststof

Stortbeton Hollevoet Rik

Oude Gentweg 47 -8820Torhout

Naast beton voert Stortbeton Hollevoet Rik bvba ook kraan- en grondwerken uit, verkoopt het bouwmaterialen, betonblokken, levert en plaats het regenwater- en septische putten, kelders en heeft het alle toeslagproducten voor beton in voorraad.

Desimco

Zandbergstraat 8 -8820Torhout

Trikubic

Oude Gentweg +73 -8820Torhout

Topglass

Industrielaan 4 C -8820Torhout

Van bureaumodules in glas of glazen kantoorwanden tot grote bouw- of renovatieprojecten: Topglass is uw glasspecialist, uw zakenpartner en aannemer.

B-tech Betonvloeren

Vijfhuishoekstraat 13 -8820Torhout

De Wandeler

Ringaertstraat 11 -8820Torhout

De Wandeler N.V., gevestigd in Torhout, is gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en monteren van staalconstructies voor industriële toepassingen, utiliteitsbouw, industriebouw en woningbouw, al dan niet voorzien van dak- & wandbekleding.