U zocht op: Aannemer ruwbouw

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Bouwconcepten Chris Cleys

Anthonis De Jonghestraat 34 -9100Sint-niklaas

voor herstellingswerken, gevelisolatiewerken en dakisolatiewerken

Algemene Bouwwerken Van Hove

Smisstraat 34 -9100Sint-niklaas

In samenspraak met u en eventueel met uw architect voeren wij alle ruwbouwwerken uit bij de bouw van uw woning. Zowel villa`s als halfopen bebouwingen in alle stijlen.Als zelfwerkend patroon ben ik steeds aanwezig bij de uit te voeren werken, ...

J.r.s. Bouwservice

Damstraat 93 -9100Sint-niklaas

Onderhoud van rioleringsstelsel, ontstoppingen en camera-inspectie aan vaste prijs. Ook plaatsing nieuwe riolering en renovaties. Gedetailleerde afwerking.

Vmg - De Cock Werkhuizen En Logistiek

Industriepark-west 55 -9100Sint-niklaas

VMG-De Cock beschikt over een staf van deskundig opgeleide kaderleden en vakmensen waardoor het bedrijf zich probleemloos profileert in de industrie-, utiliteits- en kantoorbouw, alsmede in de steeds groeiende renovatiemarkt.

Aannemingen Hofman

Kokkelbeekstraat 52 -9100Sint-niklaas

Wij zijn momenteel bezig met bouwcoördinatie, laag-energie-passief, nieuwbouw-renovatie, bio-ecologische houtskeletbouw, buitenschrijnwerk hout en hout/alu.

Etienne Audenaert En Zoon

Pastoor De Meerleerstraat 24/a -9100Sint-niklaas

ETABO : Alle verbouwingen - karweien - ruwbouwwerken - sleutel-op-de-deur - renovaties - verbouwingen - projectbeheer. Je partner in de bouw ! Welkom bij E T A B O ... Je partner in de bouw !

Algemene Ondernemingen DŽeer

Baenslandstraat 16 -9100Sint-niklaas

D´ Eer in Sint-Niklaas is een bouwbedrijf gespecialiseerd in verscheidene segmenten:villabouw, appartementen, handelsbouw, utiliteitsbouw, industriebouw ... .