U zocht op: Aannemer

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Rewah

Nijverheidsweg 24 -2240Zandhoven

Rewah ontwikkelt, produceert en verkoopt bouwchemische producten voor de gespecialiseerde aannemer en schilder. Professionalisme, kwaliteit en service zijn geen loze woorden voor het Rewah-team.

Bodima

Nijverheidsweg 1 -2240Zandhoven

Na meer dan 50 jaar een pioniersrol te hebben vervuld op het gebied van kelderdichtingen mogen we stellen dat de naam BODIMA staat voor kwaliteit en degelijkheid.

Kris Van Ostaeyen

Driehoekstraat 43 -2240Zandhoven

Wij maken gebruik van de nieuwste techniekenin de hedendaagsewoningbouw.

Algemene Ondernemingen Leo Struyf En Cie

Schildebaan 10 -2240Zandhoven

Leo Struyf en Co algemene ondernemingen bvba Leo Struyf en Co algemene ondernemingen bvba Leo Struyf, Zandhoven, bouwonderneming, aannemer, bouwprojecten, projectontwikkeling, appartementen, villa's, openbare gebouwen, winkels, bouw, woningbouw, verb

Hugo Meeussen & Zonen

Bisschoppenbos 25 -2240Zandhoven

Wij leveren aan professionele tuinbedrijven en tuinaannemers, maar staan evenzeer klaar voor de particulier die zelf zijn boomschors ophaalt of aan huis wil laten leveren!

A-debosan

Driehoekstraat 136 -2240Zandhoven

Van Tendeloo Gustaf

Boutersemdreef 19 -2240Zandhoven

Van Tendeloo bvba van,tendeloo,bvba,van,tendeloo,zandhoven,ramen,hout,timmer,dak,timmerwerk,kast,tuinpoort,aluminium,ramen,belgië,belgium,belgique,proximedia,schrijnwerk,aluminiumraam,aluminiumdeur,Ramen ,deuren,Daktimmerwerken ,Kasten op maat ,Tuinp