U zocht op: Aannemer

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Bouwbedrijf Willems & C°

Nijverheidsstraat 26 -2260Westerlo

Al vele decennia ontwikkelt Bouwbedrijf Willems zich tot een betrouwbare bouwpartner voor uitdagende projecten. Nieuwbouw én renovatie. U bepaalt hoe ver u met ons in zee gaat: alleen ruwbouw,volledig afgewerkt of een tussenvorm.

Bouwmaterialen Hermans-vermeulen

Langstraat 96 -2260Westerlo

Bouwmaterialen Hermans-Vermeulen NV gevestigd in Tongerlo nabij Westerlo is een echt familiebedrijf. Met meer dan 50 jaar ervaring in de bouwsector kunt U bij ons terecht voor alle vakkundig advies over al uw bouw-& verbouwplannen.

Traiteur Van Hemelen

Britselaan 25 -2260Westerlo

Traiteur Van HemelenVoor het verzorgen van al uw feesten,babyborrels en bedrijfsrecepties.

Thys Bouwprojecten

Nijverheidsstraat 10 -2260Westerlo

Meer dan 40 jaar is THYS Bouwonderneming een betrouwbare en competente aannemer die klantentevredenheid hoog in het vaandel draagt. THYS Bouwprojecten maakt er telkens opnieuw een erezaak van.

Bouwwerken Dad

Jaak Lemmenslaan 53 -2260Westerlo

Eco-home

Mechelsestraat 54 -2260Westerlo

Gc Vloerwerken

Ambachtenstraat 3 -2260Westerlo

Vloeren en tegels. Wij realiseren voornamelijk projecten voor aannemers en zijn gespecialiseerd in middelgrote werven in de professionele, industriële en publieke sector, en dit over gans België. Ook particulieren kunnen bij ons terecht.

De Wever Dirk

August Cannaertsstraat 99 -2260Westerlo

De Wever Dirk Interieurbouw is al jarenlang specialist in interieurbouw renovatie- of verbouwingsprojecten op de Belgische markt.