U zocht op: Aannemer

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Claessens Bart

Fabriekstraat 1 -2490Balen

Dit bedrijf - gespecialiseerd in renovaties regio Balen - hecht veel belang aan correcte en duurzame werken aan gevels en daken voor zowel onderhoud, reiniging als voegwerken. Alles wordt met de meeste zorg afgewerkt.

Traiteur Saelen Jos

Bert Leysenlaan 21 -2490Balen

Feesten aannemers feest architect feesten coordinatie banketten organisatie recepties organisatie tafelhouders productvoorstellingen personeelsfeesten bedrijfsfeesten

Mertens Bouw

Industrieweg 8 -2490Balen

Zowel particulieren als bedrijven kunnen een beroep doen op Algemene Ondernemingen L. Mertens & Co nv voor nieuwbouw- en renovatieprojecten.

Probat-verbouwingen

Postelweg 1 3 -2490Balen

Probat-Verbouwingen begeleidt u bij uw verbouwingen waarbij u 1 aanspreekpunt heeft tijdens het hele verbouwproces.

Kwalidak

Windmolenweg 7 -2490Balen

Molenschot Industriebouw

Nijverheidsstraat 5 -2490Balen

Molenschot Industriebouw is gespecialiseerd in het bouwen van bedrijfshallen met of zonder kantoren, staalbouw & betonbouw, projectontwikkeling, utiliteitsbouw, industriehallen & productiehallen, logistieke gebouwen, showrooms en autogarages.

Bouw- En Constructiewerken Swinnen

Metaalstraat 11 -2490Balen

BCS Swinnen voert openbare en industriële werken uit voor diverse bedrijven. Doordat BCS Swinnen het VCA Petrochemie Certificaat en het Certificaat erkenning klasse 5 heeft, is het de perfecte partner voor werken in de industriële en petrochemische.

C.g.b.

Bruine Kolk 42 -2490Balen

Swinnen

Kmo-straat 9 -2490Balen

Waar de focus aanvankelijk lag op industriebouw, is de firma de laatste jaren steeds actiever in de openbare sector, waar wij uiteenlopende nieuwbouw- en renovatieprojecten uitvoeren.

Gjm Daktechniek Belgie

Nijverheidsstraat 1 -2490Balen

GJM Daktechniek is uw partner voor platte daken, zowel nieuwbouw als renovatie.Elke klant of prijsaanvraag is voor ons belangrijk en verdient een persoonlijke aanpak, of het werk nu groot of klein is.

J. Jennen Schilder- En Decoratiebedrijf

Metaalstraat 9 -2490Balen

We zetten graag de vijf trends, geformuleerd door kleurexperts van Sigma Coatings en PPG’s andere internationale merken, even op een rij.

E.w.

Fabiolalaan 3 -2490Balen

EW Dakwerken is gespecialiseerd in het plaatsen van dakterrassen met tegels, hardhout en houtcomposiet, maar ook voor de aanleg van platte daken in PVC bent u bij ons aan het juiste adres.