U zocht op: Aannemer

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Gijbels Groep

Industrieweg-noord 1161 -3660Opglabbeek

Mathieu Gijbels staat bekend om zijn bedrijfs- en kantoorbouw. Maar we hebben zoveel meer te bieden. Van renovatie over nieuwbouw en onderhoud tot advies.

Kimmenade Immobilien

Industrieweg-noord 1189 -3660Opglabbeek

Alulim

Nijverheidslaan 1563 -3660Opglabbeek

Alulim werkt met hoogwaardig aluminiumproducent Schüco en toont hiermee aan dat het een punt maakt van kwalitatieve realisaties. Er wordt namelijk veel energie gestoken in de details en de esthetische afwerking van de aangeboden producten.

Jacky Knoops-kassinger

Nijverheidslaan 1521 -3660Opglabbeek

Met een totaalpakket dragen we zorg voor al uw grondwerken. Grondwerken, afbraakwerken, rioleringswerken, zeefwerk, saneringen, funderingswerken, bestrating, tanksanering, containers & kipwagenvervoer.

Bouwwerken Jacobs Industriebouw I3

Industrieweg-noord 1111 -3660Opglabbeek

Aannemers industriecomplexen aannemers woningbouw aannemers utiliteitsbouw algemene industriebouw industriebouw prefab industriebouw aannemers benzinestations bedrijfsklare industriecomplex

Tuinaanleg Hubrechts

Weg Naar Dorne 14 -3660Oudsbergen

Gijmacon Aluminium Constructies

Industrieweg-noord 1163 -3660Opglabbeek

Een goede aluminiumafdeling is enorm belangrijk in onze manier van bouwen. Daarom hebben wij een eigen productie- en assemblageafdeling voor ramen, deuren en gevelbekleding opgericht. De productieafdeling van Gijmacon is geautomatiseerd.

Awouters

Weg Naar Opoeteren 228 -3660Opglabbeek

Ramen en deuren, rolluiken, poorten, vliegenramen, zonnewering, beglazing

Gielen Ronny Industrievloeren En Betonkelders

Broekkantstraat 60 -3660Opglabbeek

Gegoten betonconstructies zijn dé ideale oplossing voor uw bedrijf. Zowel voor de industriesector als voor de landbouwsector biedt een betonconstructie tal van mogelijkheden. Zoekt u een aannemer voor graanopslagplaatsen of loskades?

Kebro

Nijverheidslaan 1510 -3660Oudsbergen

Aanleg van spoorwegen, wegen, Al 30 jaar is KEBRO voor betonnen vloeren en verharding, hét aanspreekpunt voor architecten, aannemers en bouwheren

Bouwwerken Thys

Geensstraat 57 -3660Oudsbergen

Algemene Bouwonderneming Cuppens

Manestraat 3 -3660Oudsbergen

Wie bij Cuppens NV binnenkomt zal onmiddellijk onze professionele aanpak voelen. Dit te danken aan onze jarenlange ervaring, zowel voor woningen als appartementen.

Jaraco

Bedrijfsstraat 1209 -3660Opglabbeek

Jaraco te Opglabbeek (Limburg) is een jong bouwbedrijf dat gespecialiseerd is in het uitvoeren van industriele bouwprojecten in staal. Hiernaast worden ook renovaties van industriele gebouwen en bouwprojecten in prefab beton uitgevoerd.

Bouwbedrijf Ruelens & Partners

Nijverheidslaan 1508 -3660Oudsbergen

Ieder heeft zijn manier om die zaken aan te pakken, daarom willen wij ons flexibel opstellen naar de klant toe. Wij werken hoe u dat wilt, enkel ruwbouw of toch sleutel op deur?

Jcb - Belgium

Nijverheidslaan 1501 -3660Opglabbeek

Het is geen wonder dat we de marktleider zijn voor uitrustingen voor de bouwsector zoals graaflaadmachines en verreikers.