U zocht op: Aardgas

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Engie Electrabel

Simon Bolivarlaan 34 -1000Brussel 1

Electrabel maakt deel uit van GDF SUEZ, wereldwijd een van de toonaangevende energieleveranciers, actief in de volledige waardeketen van de energie, in elektriciteit en aardgas, zowel stroomop- als stroomafwaarts.

Edf Belgium

Markiesstraat 1 -1000Brussel

De groep EDF is via meerdere bedrijven aanwezig in België. EDF Belgium produceert elektriciteit en commercialiseert aardgas en elektriciteit voor Belgische bedrijven.

Octa

Generaal Baron Empainlaan 21 -1150Sint-pieters-woluwe

Makkelijk en veilig tanken met je tankkaart. Met de OCTA tankkaart wordt tanken wel heel erg makkelijk. En veilig bovendien: je hoeft immers nooit meer cash bij je te hebben. Wat, waar, waarom en hoe? Lees het hier

Halliburton Energy Services

Paul Gilsonlaan 470 -1620Drogenbos

Halliburton offers a broad array of oilfield technologies and services to upstream oil and gas customers worldwide Oilfield Technologies and Services - Halliburton

Edf Luminus

Rue Du Marquis 1 -1000Brussel

Door uw gas en elektriciteit in de handen van Luminus te leggen, krijgt u het energiebeheer zoals u het wilt. Rationeel, want u baseert zich op analyse, inzicht en controle. En optimaal, want u verbruikt en betaalt op maat van uw bedrijf.

Filtest - Gera

Rue Du Commerce 21 -1400Nivelles

Dereck Et Co

Centenaire 4e Avenue 25 -1332Rixensart

Greenhill

Tervurenlaan 92 -1040Etterbeek

Sibelga

Werkhuizenkaai 16 -1000Brussel

Sibelga is de distributienetbeheerder voor elektriciteit en gas in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Ook voor de openbare verlichting staan wij steeds tot uw dienst.

Unil Lubricants

Bergensesteenweg 713 -1600Sint-pieters-leeuw

Unil Lubricants is een smeermiddelenspecialist. nil Lubricants produceert meer dan 500 verschillende types oli?n en vetten

Fluxys Belgium

Kunstlaan 31 -1040Brussel

Fluxys is de onafhankelijke operator van de aardgasvervoersinfrastructuur in België en van Hub Zeebrugge.

Luminus

Pb 48000 -1000Brussel 1

SPE is een historisch groene energieproducent en beschikt over elektriciteitscentrales op aardgas, windmolenparken en waterkrachtcentrales op verschillende sites in Vlaanderen en Wallonië.

Fluxys Lng

Guimardstraat 4 -1040Brussel

De Fluxys LNG-terminal voor vloeibaar aardgas in Zeebrugge een strategische toegangspoort naar de Europese markten.

Bp Europe

Robert Schumanplein 11 -1040Brussel 4

De BP-groep is een van de grootste energieondernemingen in de wereld. De groep bezorgt haar klanten brandstof voor transport en energie voor verwarming en verlichting. Naast de productie en verkoop van ruwe olie en aardgas produce

Tractebel Engineering

Avenue Ariane 7 -1200Sint-lambrechts-woluwe

Het bedrijf levert de meest geavanceerde engineeringoplossingen en biedt advies aan klanten op de publieke en private markt: elektriciteit, kernenergie, gas, industrie en infrastructuur.