U zocht op: Accountancy

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Accofisc Kortrijk

President Kennedypark(kor) 24 -8500Kortrijk

Accofisc is een dynamisch middelgroot kantoor. We voeren uw boekhouding op een efficiënte manier en zorgen voor uw fiscale optimalisatie. Daarnaast nemen we de opbouw en overdracht van uw vermogen en uw zaak voor onze rekening.

Rens Accountants

Schalienhoevedreef 20 -2800Mechelen

Rens Accountants biedt een geïntegreerde dienstverlening volledig op maat voor uw organisatorische behoeften, ongeacht uw omvang, uw activiteitensector of uw objectieven.

Accountantskantoor Heleven

Oppenstraat 30 -3512Stevoort

Het accountancy kantoor Heleven-Boonen is een fiduciaire met meer dan 30 jaar ervaring in accountancy. U staat bij ons als klant centraal. Een persoonlijke aanpak en correcte informatie zijn onze grootste zorg.

Stremersch Accountancy

Bormte(ste) 126 -9190Stekene

Een netwerk van onafhankelijke specialisten inzake accountancy- en belastingsaangelegenheden. De accountants en belastingconsulenten zijn lid van het "Instituut der accountants en belastingsconsulenten".

Abaci

Plezantstraat 344 -9100Sint-niklaas

Abaci is het verlengstuk van het Brusselse boekhoudkantoor iCount4u. We kozen Sint-Niklaas als thuishaven voor Abaci om een belangrijke reden: de groeiende band met het Waasland.

Boekhoudkantoor Heleven

Bresserstraat 8 -3600Genk

Accountancy kantoor Heleven & boekhoudkantoor Hebo in Genk zijn gespecialiseerd in boekhouding voor KMO`s & familiebedrijven

Carbofisc

Proosdijstraat 97 -8020Hertsberge

Thesorafisc

Ninoofsesteenweg 354 -1700Dilbeek

Thesora is een polyvalent accountantskantoor gelegen in de rand rond Brussel. Ons team van experten profileert zich als een betrouwbare partner voor de KMO, door proactieve dienstverlening en bijstand in de financiële behoeften van ons cliënteel.

Debbaut Rudy

Nijverheidslaan 132 -9250Waasmunster

Rudy DEBBAUT ACCOUNTANCY & BELASTINGCONSULTANCY is een onafhankelijk kantoor dat de functie uitoefent van zowel accountant als belastingconsulent. Onze cliënten zijn zelfstandigen, kmo´s, vrije beroepsbeoefenaars en particulieren.

Titeca Accountancy Merelbeke

Fraterstraat 132 -9820Merelbeke

Titeca Accountancy is een sterk groeiend, fullservice, vooruitstrevend boekhoudkantoor met 10 verschillende vestigingen en 200 medewerkers verspreid over West-, Oost-Vlaanderen en Henegouwen.

Accountantskantoor Boonen

Frans De Vriendtstraat 34 -2600Berchem (antwerpen)

Accountantskantoor Boonen BVBA uw specialist in accountancy en belastingen heet u welkom op deze site. Op deze site staat een bundelling van gegevens waar u altijd gebruik van kan maken, indien u niet vind wat u zoekt kan u altijd contact opnemen ...

Accountantskantoor Marc Nagels

Kielpad 6 -2000Antwerpen 1

” Het accountantskantoor Marc Nagels zorgt voor een transparante kijk op de cijfers van uw onderneming en bezorgt de nodige financiële informatie, nodig voor het voeren van het beleid van uw vennootschap.”

Detrez Luc Accountancy

Kerkstraat 6a -3650Dilsen-stokkem

Beschouw jij je boekhouding als een administratieve last? Dan ben je bij accountantskantoor Detrez aan het juiste adres. Wij verzorgen je boekhouding niet enkel tot in de puntjes, maar geven je ook advies zodat jij de juiste beslissingen kan nemen.

Accountantskantoor Fibam

Stationsstraat 68 -8470Gistel

Reeds 30 jaar een referentie in verzekeringen en bankwezen.

Multum Accountants

Brusselsesteenweg 415 -9230Wetteren

Multum is een accountantskantoor dat is aangesloten bij het Instituut voor Accountants en Belastingsconsulenten. Wij richten ons op alle ondernemingsvormen. Zowel eenmanszaken, KMO`s en grote vennootschappen kan u terugvinden in ons klantenbestand.

Uniac

Brusselsesteenweg 119 -1980Zemst

Sinds 1985 zorgt UNIAC voor de opstart en financi?le gezondheid van ondernemingen. De combinatie van Boekhouding & Informatica is een nieuwe combinatie binnen onze dienstverleningen.

Stiers & Velkeneers

Grote Markt 21 -3440Zoutleeuw

Accountancy, accountants en boekhouders. Fiscalisten.

Verheyden, Van Hassel & Partners

Frans Van Dunlaan 25 -2610Antwerpen

Een heldere kijk op complexe boekhouding? Het beste advies inzake belastingen of jaarrekeningen? Beschouw kantoor Verheyden, van Hassel & Partners als de betrouwbare gids in de fiscale en boekhoudkundige wereld.

Accofiss@waas

Driekoningenstraat 12 -9100Sint-niklaas

Van de invoering van de boekhouding, de administratieve verplichtingen, het eerste lijnsadvies naar de ondernemer en de voorbereiding van de jaarrekening een volledige begeleiding van de ondernemer.

Exact Software Belgium

Koningin Astridlaan 166 -1780Wemmel

Exact Software, is een internationaal leverancier van zakelijke-, boekhoud- en ERP-software die zowel éénmanszaken, starters, KMO’s als internationale bedrijven ondersteunt in het efficiënt organiseren van haar belangrijkste bedrijfsprocessen.

Vgd Accountants En Belastingconsulenten

Burgemeester Etienne Demunterl. 5 -1090Jette

VGD, een hart voor ondernemers

Facto Accountancy

Poederleeseweg(hrt) 133 -2200Herentals

De administratieve, boekhoudkundige, sociale en fiscale verplichtingen worden steeds ingewikkelder en vergen veel van uw tijd. Opdat u zich voor 100% zou kunnen concentreren op de kernactiviteit van uw onderneming, nemen wij deze taken graag over.

Brefibo

Dascottelei 76 -2100Antwerpen

Brefibo in Deurne (Antwerpen) is al meer dan 30 jaar dé partner voor uw boekhouding en fiscaliteit. Ons kantoor begeleidt u doorheen alle administratieve formaliteiten en verzekert u van een waterdichte opvolging.

Accountantskantoor Y. Becue

Driftweg 11 -8450Bredene

Accountancy, boekhouding en fiscaal advies.

Academ

Slabbaardstraat-zuid 31 -8870Izegem

Startersbegeleiding, Accountancy & Fiscaliteit, Waardebepaling & Begeleiding overdracht

Qps

Meybroekstraat 77 -3510Hasselt

Dankzij een jarenlange ervaring en de steun van een gemotiveerd team van permanent geschoolde medewerkers, beschikt QPS over een grondige kennis van zaken in het ruime aanbod van de financi?le dienstverlening.

Fiduhan Boekhoudkantoor

Antwerpsesteenweg 66 -2950Kapellen

Wij zijn een boekhoudkantoor te Kapellen dat zich vooral richt op zelfstandigen en KMO?s waar buiten stiptheid en kennis, een persoonlijke aanpak op de eerste plaats staat.

Finvision

Kuringersteenweg 172 -3500Hasselt

Op zoek naar een gespecialiseerde partner die waakt over het financiële luik van uw onderneming? Maak kennis met Finvision, uw betrouwbare financiële bedrijfscoach.

Accountantskantoor Audenaert

Wareslagestraat 78 -9250Waasmunster

Accountancy, boekhouding en fiscaliteit voor de zelfstandige, KMO of vzw.

Amfico - Ampe Accountancy

Torhoutse Steenweg 437 -8200Sint-michiels

Titeca Accountancy

Heirweg 198 -8800Roeselare

Bij Titeca kan je terecht voor ondernemen met funfactor en schwung, want ondernemen zit ons in het bloed. Titeca Accountancy is geen standaard boekhoudkantoor dat enkel met cijfers jongleert. Verwacht meer!

Vandelanotte Accountancy In Het Frans Vandelanotte Expertise Comptable

President Kennedypark(kor) 1a -8500Kortrijk

Vandelanotte++ werd in 1948 opgericht door Roger Vandelanotte++ en is inmiddels uitgegroeid tot een Top 10 accountantskantoor in Belgi?.

Alaska Hasselt

Oude Luikerbaan 63 -3500Hasselt

Bij Alaska zijn we gepassioneerd door accountancy, audit en advies. Met een klare kijk werken we vanuit verschillende kantoren in België.

Abc Verhelst Fiduciaire

Passendalestraat 55 -8980Zonnebeke

We zijn een allround kantoor voor accountancy en boekhouding. ABC Verhelst Fiduciaire levert voor elke klant een totaal en persoonlijk advies, met kennis en ervaring.

Ernst & Young

De Kleetlaan 2 -1831Diegem

We verlenen globale diensten om u te helpen het vertrouwen van uw investeerders te behouden, uw risico`s te managen, uw controlesystemen te versterken en uw potentieel optimaal te verwezenlijken.

Moore Belgium

Esplanade 1 -1020Brussel

Moore is er als compagnon de route, als klankbord, als accountant of consulent die meedenkt en meewerkt. Wij gaan op pad met u.

Accountantskantoor R. Timmermans

Appelmansstraat 12 -2018Antwerpen 7

Wij zijn een actief en dynamisch accountantskantoor dat zich bezighoudt met financiële diensten voor alle soorten bedrijven en particulieren.

Mcl Consultancy

Breeweg 21 -8020Oostkamp

Wij zijn dagelijks actief in bedrijven en boekhoudkantoren als tijdelijke ondersteuning. Afdelingen van kleine tot grote ondernemingen en van kantoren kampen vaak met tijdelijke problemen of onderbezetting. MCL Consultancy vult deze behoefte op.

Quest For Financials

Sint-elooistraat 120 -9820Merelbeke

QFF levert diensten op vlak van Finance en Tax. Deze vennootschap levert naast boekhoudkundig en fiscaal advies diensten in het kader van interim management voor KMO en grote bedrijven. De zaakvoerder zorgt voor een persoonlijke o

Achiel Clybouw Andre Clybouw En Co. - Bedrijfsrevisoren - Reviseurs D┤entreprises

Oosterveldlaan 246 -2610Antwerpen

Wij zijn een familiaal kantoor met een 70 jaar lange traditie in audit, accountancy en adviesverlening. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u gericht advies geven en de nodige begeleiding verschaffen.

Wolters Leuven

Blijde-inkomststraat 50 -3000Leuven

Jorobo

Steenweg Naar Alsemberg 912 -1654Huizingen

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u adviseren bij het financieel optimaliseren van uw bedrijf.

Bdo Services

Rue De Waucomont 51 -4651Battice

BDO is een multidisciplinaire organisatie van meer dan 500 partners en medewerkers bestaande uit auditors, accountants, fiscale- en juridische adviseurs en specialisten Corporate Finance en Interim Management.

Finq

Fruithoflaan 95 -2600Antwerpen

Oprichten, ontwikkelen en overdragen is uiteraard het natuurlijke verloop van de economische activiteit en de hoofddoelstelling van de ondernemer. Het is tegelijkertijd de aloude kiem van economische groei!

A C C O F I S K A

Ninoofsesteenweg 37 -1750Lennik

Accofiska NV boekhoudkantoren, boekhoudkantoren, accountantskantoren, Accofiska NV is een kantoor, gelegen te Lennik, dat boekhoudingen van bedrijven verzorgt, fiscale informatie verschaft, audit-en consultingopdrachten uitvoert en milieuadvies verle

Devosfiscaliteit

Peperstraat(heu) 159 -8501Kortrijk

Devos Fiscaliteit is een zelfstandig kantoor dat zich richt op kleine en middelgrote ondernemingen (KMO) en zelfstandigen.

Acrog Accountancy

Molseweg 168 -2440Geel

Boekhouden en accountancy - Fiscaliteit ( BTW, personen- en vennootschapsbelasting) - Financiële rapportering - Sociale adviezen - Begeleiden van starters

D┤haeyere Accountancy

Prinsessestraat 105 -8870Izegem

D'Haeyere Accountancy is de kennispartner van elke ondernemer zoals de kleine éénmanszaak, vrije beroepen, landbouwers, de KMO tot de grotere vennootschapsstructuren, de VZW's en starters.

Cne ┬?" Accountancy & Tax

Terhulpensesteenweg 447-449 -3090Overijse

Accova

Raymond Delbekestraat 373 -2980Zoersel

Accova is een betrouwbaar en succesvol kantoor voor al uw boekhoudkundige en fiscale verplichtingen. Dit gaat van hulp bij de opstart van uw bedrijf, boekhouding en BTW-aangiftes tot fiscaal advies en ondernemersbegeleiding.

Accountancy Integrated Management

De Goudvink 22 -2970Schilde

Accountancy Integrated Management A.I.M. e-mail: info@jdb-aim.be Website onder constructie hosting by Tales

Afp-accountancy

Pronkenbergstraat 89 -2550Kontich

Jarenlange ervaring in kleine en grote ondernemingen zorgen ervoor dat wij deze materie perfect beheersen en in klare taal kunnen overbrengen. De volledige opvolging van uw vennootschap of eenmanszaak is onze specialiteit

Ceusters Accountantskantoor

Bouwelse Steenweg 36 -2270Herenthout

Waarom kiezen voor Kantoor Ceusters ? - Meer dan 20 jaar ervaring. - Totaalservice tegen een eerlijke prijs. - Persoonlijke aanpak. - Hoe groot of klein uw zaak ook is, uw belangen staan centraal bij ons kantoor. - Erkend kantoor.

Allbiz

Steenweg 11 -9890Asper

Allbiz Lucas is een polyvalent softwarepakket voor de kmo, en omvat een besteladministratie, facturatie, boekhouding, toonbankverwerking, statistieken, voorraadbeheer, agenda en contractenbeheer.

Aneca Accountancy Fiscaal & Juridisch Advies

Sint-gerolflaan 7 -9880Aalter

Aneca AFJ biedt u een uitgebreide dienstverlening in verschillende uiteenlopende vakgebieden : Fiscaal en jurisch advies, Accountancy, Financiële en fiscale ondersteuning.

Advicegroup Leclercq

Absveldstraat(bor) 21 -2880Bornem

accountancy, audit, tax, management advice, mergers, acquisitions Accountancy accountancy, audit, tax, management advice, mergers, acquisitions

Accountancy Moors-meekers

Weg Naar As 20 -3660Opglabbeek

Moors & Meekers Accountancy, uw boekhoudkantoor, accountantskantoor en belastingconsulent onder 1 dak.

Accountancy R.v.

Brusselsesteenweg 560 -9400Ninove

Welkom bij Accountancy Vyverman. Wij zijn een boekhoudkantoor dat zich richt tot KMO`s en zelfstandige ondernemers.

Lein Accountancy

Verbrandhofstraat 179 -8800Roeselare