U zocht op: Advies Beveiliging

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Netflow Geel

Kleinhoefstraat 8 -2440Geel

We willen de vertrouwde ICT partner zijn voor KMO’s, die door het implementeren en ondersteunen van op de klant afgestemde ICT infrastructuur de bedrijfsprocessen ondersteunen, door gebruik te maken van de juiste technologische producten en diensten.

Itdotcom

Brigandshof 6 -2440Geel

Wij leveren een brede waaier aan IT-solutions exclusief aan KMO, zelfstandig ondernemers en vrije beroepen. Na jarenlange ervaring met multinationals gaan wij deze hoogstaande servicegraad spiegelen naar de KMO markt.

Veiligheidsadvies Thielemans

Bosakker 34 -2440Geel

Wij zijn een veiligheidsadviesbureau dat zich gespecialiseerd heeft in volgende domeinen:Veiligheidscoördinatie op tijdelijke of mobiele bouwplaatsen volgens het K.B. van 25/01/2001,ADR-veiligheidsadvies: transport van gevaarlijke producten

Cajun Queen Europe Bvba

Hazenstraat 21 -2440Geel

CAJUN QUEEN met roots in de zuidelijke Amerikaanse staten, brengt een totaalconcept binnen de horecawereld, nieuw in Europa, met eerste vestiging in Antwerpen! Cajun Queen Europe - Home

Hearsee

Molseweg 57 -2440Geel

HearSee heeft meer dan 20 jaar ervaring in elektronische beveiliging voor particulier, KMO en industrie. Met een kwalitatief aanbod van alarmsystemen, camerabewaking, toegangscontrole en brandpreventie.

Las-tech

Steenovens 28 -2440Geel

Las-Tech levert flexibele lasdiensten aan de industrie, voor nieuwbouw enaan de voedingsindustrie.

Digivision

De-billemontstraat 78 -2440Geel

ClearMedia zorgt voor hard- en software, onderhoud en beheer hiervan, beveiliging, backup en vooral ook uitermate hoge beschikbaarheid. Dit zijn geen loze beloften, maar keiharde feiten.