U zocht op: Advies Beveiliging

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Unisys Belgium

Telecomlaan 9 -1831Machelen (brab.)

Unisys helps you secure your business operations so you can better focus on opportunities. We do it by creating visibility throughout all layers of your enterprise: exposing cause-and-effect relationships between strategy, business processes, applica

Seris Security

Telecomlaan 8 -1831Diegem

Veiligheidsagenten staan in voor de fysieke beveiliging van personen en goederen en voeren bewakings-en controleopdrachten uit. Vertrouw Seris uw mobiele bewaking toe, openings-en sluitingsrondes van uw bedrijf en preventieve controlerondes op uw ...

G4s Secure Solutions

Koning Boudewijnlaan 30 -1800Vilvoorde

G4S is wereldleider in beveiligingsoplossingen, die specialiseert in het outsourcen van business processen in sectoren waar security en safety risico’s beschouwd worden als een strategische bedreiging.

Verisure

Raketstraat 62 -1130Haren

Verisure is een leverancier van innovatieve diensten op het gebied van home control en biedt professioneel gemonitorde brand- en inbraakalarmsystemen voor woningen en bedrijven.

Syntra Vlaanderen - Vizo

Kanselarijstraat 19 -1000Brussel 1

Het opleidingsnetwerk van SYNTRA wordt erkend en gesubsidieerd door het VIZO. Deze Vlaamse overheidsinstelling stelt het leerprogramma samen en zorgt voor de kwaliteitsbewaking.

Xepos

Jetse Laan 28 -1081Koekelberg

XePOS overbrugt de kloof tussen uw businessprocessen en IT met daadkrachtige IT-oplossingen. Met onze IT-oplossingen zorgen we ervoor dat de processen efficiënter en sneller zullen functioneren.

Optimit

Sint Lendriksborre 3 -1120Brussel

Seca - Benelux

Paapsemlaan 18a -1070Anderlecht

Le Groupe SECA développe de façon privilégiée des missions de conseil et d'ingénierie dans des domaines de compétences à forte valeur ajoutée technique . Groupe SECA

Safety Belgian Company

Brouwerijstraat 43 -1630Linkebeek

Sinds 1984 jaar is Sabelco gespecialiseerd in import en distributie van elektronisch beveiligingsmateriaal.

Spie Belgium

Rue Des Deux Gares 150 -1070Anderlecht

SPIE Benelux levert services en expertise op het gebied van elektrotechniek, werktuigbouwkunde en HVAC-techniek, energie, communicatienetwerken en spoorweginfrastructuur aan industriële, commerciële en institutionele klanten.