U zocht op: Afbraakwerken Metaal

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Geldhof - Vermeersch

VenetiËlaan 51 A -8530Harelbeke

Voor dak- en gevelbeplating van gebouwen met een grote oppervlakte, zoals industriële panden, landbouwloodsen of industriegebouwen, heeft u een partner nodig met een aangepast machinepark en voldoende geschoolde medewerkers.

Mws Maintenace & Welding Solutions

Marksesteenweg 145 -8500Kortrijk

Graag zouden wij u onze organisatie voorstellen. Wij zijn een zaak sinds 2010, genaamd M&WS te Kortrijk. We bieden diensten aan voor industriële, energiegerelateerde, tertiaire en infrastructurele markten

Webonut

Knokstraat 24 -8880Ledegem

Webonut voert zowel openbare als private werken uit. We doen allerlei grondwerken en leggen opritten en parkings aan.Daarnaast voeren we bouw-, herstel- en onderhoudswerkzaamheden uit aan openbare wegen en privéwegen, de zogenaamde wegeniswerken.

Indaco Constructie

Bedrijvenpark ´coupure´ 6 -9700Oudenaarde

Montagebedrijf gespecialiseerd in de montage van industriële loodsen en landbouwgebouwen. Daarnaast hebben wij ook jarenlange ervaring in zowel afbraakwerken, funderingswerken als grondwerken.

Paul Bossuyt & Zonen

Meulebekestraat 155 -8770Ingelmunster

bossuyt paul bossuyt bvba, grondwerken, afbraakwerken, asfaltwerken, opritten, parkings, aanleg groene zones, omgevingswerken, privaat, industrieel, meulebeke, 20.000, aanleg, aanvoer, aanvulgrond, afbraakwerken, afsluitingen, afval, alle, als, alsoo

Maeyaert Aannemingen

Sint-eloois-winkelsestraat 82 -8800Roeselare

Maeyaert PJ bvba is opgericht te Oekene door Pieter-Jan Maeyaert in 2005. Het bedrijf groeide uit van een eenmanszaak tot een gevestigde waarde met een tiental werknemers gespecialiseerd in grond- en afbraakwerken.

Lapere Patrick

Murissonstraat 192 -8930Menen

Voor ieder werk in de bouw beschiken wij over de gepaste machines om deze werken zo snel mogelijk en efficient uit te voeren.Alle machines worden tijdig vervangen zodat wij altijd over een modern machinepark beschikken.

Aannemingen Bosschaert

´t Hoge(kor) 114 -8500Kortrijk

Bosschaert NV is een familiaal aannemersbedijf met hoofdzetel te Kortrijk. Wij zijn gekend omwille van onze know-how in gespecialiseerde grond- en afbraakwerken.

Jozef Vanden Buverie En Co

Spildoornstraat 16-20 -8792Desselgem

Jozef Vanden Buverie & Co is een Westvlaamse KMO die voornamelijk actief is in de wegenbouw, stortbeton en de recylage van bouw-en sloopafval.