U zocht op: Afbraakwerken Metaal

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Renovatief Verbouwen

Beversesteenweg 435 -8800Roeselare

Renovatief Verbouwen is de geschikte professionele partner voor het uitvoeren van (totaal)renovaties van rijwoningen, herenhuizen, studio's en huurwoningen. We nemen onze eindverantwoordelijkheid voor het volledige traject van jou over.

Sidegro

Honzebrouckstraat 4 -8830Gits

Naast containerverhuur kunt u bij Sidegro ook terecht voor afbraakwerken. Zo staan wij in voor het afbreken van woningen, hangars, metaalconstructies, betonconstructies, enz. U kan ons tevens contacteren voor het uithalen van ondergrondse tanks.

Paul Bossuyt & Zonen

Meulebekestraat 155 -8770Ingelmunster

bossuyt paul bossuyt bvba, grondwerken, afbraakwerken, asfaltwerken, opritten, parkings, aanleg groene zones, omgevingswerken, privaat, industrieel, meulebeke, 20.000, aanleg, aanvoer, aanvulgrond, afbraakwerken, afsluitingen, afval, alle, als, alsoo

Maeyaert Aannemingen

Sint-eloois-winkelsestraat 82 -8800Roeselare

Maeyaert PJ bvba is opgericht te Oekene door Pieter-Jan Maeyaert in 2005. Het bedrijf groeide uit van een eenmanszaak tot een gevestigde waarde met een tiental werknemers gespecialiseerd in grond- en afbraakwerken.

Jozef Vanden Buverie En Co

Spildoornstraat 16-20 -8792Desselgem

Jozef Vanden Buverie & Co is een Westvlaamse KMO die voornamelijk actief is in de wegenbouw, stortbeton en de recylage van bouw-en sloopafval.