U zocht op: Afdichtingen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Innotec Industrie

Vennen 25 -2200Herentals

Innotec is al vele jaren succesvol actief in het ontwikkelen en verkopen van producten voor onderhoud, reparatie en montage.

D-max Belgie

Hoge Mauw 430 -2370Arendonk

D-MAX biedt de vakman en de vakhandel onder het MAX PRO merk een hoogstaand assortiment lijmen, afdichtingkitten, PU-schuimen, reinigers en ontvetters aan.

Novatio Immo

Industrielaan 5 A -2250Olen

Als Belgisch bedrijf spitsen wij ons al sinds 1978 toe op de vele uitdagingen waarmee professionals worden geconfronteerd bij technisch onderhoud en herstellingen. Professionals, dat zijn techniekers, onderhoudsmechaniciens, carrossiers, aannemers,..

Innotec Industrie

Vennen(hrt) 25 Unit 5 -2200Herentals

Innotec is de leverancier en de specialist op het gebied van onderhoud , reparatie en montage. Hiervoor leveren wij een groot aantal producten.

Pumps Magazine

Diamantstraat 5 -2275Wechelderzande

Pumps Magazine is het enige vaktijdschrift in België dat in elk nummer uitgebreid verslag brengt over nieuwe ontwikkelingen, produkten en diensten op het vlak van de pomptechniek, piping, afsluiters, regelkleppen, filters en afdichtingen.

Mainpress

Diamantstraat 5 -2275Wechelderzande

Mainpress nv is één van de weinige Belgische uitgeverijen die uitsluitend actief in de markt van de technische vakbladen. Tot de uitgaven behoren Control & Automation Magazine (engineering), Maintenance Magazine (technisch onderhoud) en Pumps...

Brammer

Steenweg Op Gierle 339 -2300Turnhout

Aandrijvingen lagers dichtingen en pakkingen dichtingsringen naaldlagers precisielagers roestvrije lagers rollagers rotules roulementen stangkoppen vrijlooplagers vrijloopwielen afdichtingen mechanische miniatuuraandrijvingen card

Mekanische Konstruktie Baudoin

Ambachtsstraat 10 -2400Mol

baudoin.be: Home Onze missie Onze afnemers Standaard of maatwerk Aandrijftechniek Afdichtingen – Rubbers – Kunststoffen Technische Onderhoudsproducten Slangen – Hydraulica – Pneumatica Gereedschappen Machines Goederenbehandeling Veiligheidsartikelen