U zocht op: Afgewerkte Huizen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Mobielehuizen

Turnhoutsebaan 432 -2970Schilde

Van met de paplepel meegekregen, de liefde voor stacaravans en bij uitbreiding mobiele woonoplossingen. Door afgewerkte huizen aan te bieden, met evenwaardige eigenschappen aan traditioneel gebouwde huizen, nemen wij die last weg.

Bel-gem

Duivenstraat (stg) 1 -9200Dendermonde

Opruimwerken

Builthings

Dendermondesteenweg 333 -9070Destelbergen

BUILTHINGS nv is een algemeen bouwbedrijf dat compleet afgewerkte bouwprojecten uitvoert. Bijgevolg is BUILTHINGS nv de enige gesprekspartner voor de klant en de enige eindverantwoordelijke van het bouwproject! BUILTHINGS nv is géén projectontwikkela

Algemene Bouwwerken En Promotie Rappoort

Bruggelandenstraat 10 -3120Tremelo

Al meer dan 35 jaar bouwt Rappoort bvba klassieke of moderne eengezins- of meergezinswoningen. Dit kan gaan van ruwbouw, winddicht bouwen, nieuwbouw, verbouwingen, … tot een volledig afgewerkte sleutel-op-de-deurwoning.

Mibosol

Sint-annastraat 70 -3090Overijse

Durmiline

Einestraat 10 -9700Oudenaarde

Sinds meerdere jaren is polierbeton als vloerafwerking in volle opkomst. Dit niet enkel omwille van het naadloos karakter waardoor de ruimte accentueert maar ook het natuurlijk uitzicht, makkelijk onderhoud en relatief goedkope prijs.

Bouwwerken Derijcke Marino

Deerlijkseweg 126 -8790Waregem

Algemene bouwwerken Derijcke Marino is al jarenlang een vaste waarde in de sector. Met ons ervaren team zorgen we voor tot in de puntjes afgewerkte projecten.

Joeri Knockaert

Moerdijkstraat(ich) 85 -8480Ichtegem

Soval

Lepelstraat 123 -9140Temse

Door onze weloverwogen groepsstructuur en bedrijfsfilosofie geniet ons cliënteel zowel van de voordelen inherent aan kleinere sterk gespecialiseerde bedrijven als van de voordelen inherent aan grotere krachtige partners

Wk-consulting

Sint Trudostraat 28 -3990Peer