U zocht op: Afrasteringen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Luyckx Josť

Roeselarestraat 4 -8880Rollegem-kapelle

Reeds 52 jaar is Luyckx te Ledegem, regio Kortrijk - Roeselare uw specialist in land-, park- en tuinmachines, tuingereedschappen, gereedschappen, industrie producten en zoveel meer!

De Sutter

Vekestraat 48 -1910Kampenhout

Levenslang genieten van een houten poort, omheining of schuilstal van De Sutter Naturally

Woodyfence

Breulstraat 169 -8890Moorslede

Bent u op zoek naar een professionele omheining of afsluiting voor uw manege of weide? Dan bent u bij Woodyfence aan het juiste adres.

Betafence

Blokkestraat 34b -8550Zwevegem

Betafence is marktleider in gedntegreerde beveiligingsprojecten en afrasteringssystemen. Zij leveren beveiligingsoplossingen aan onze klanten wereldwijd en realiseren belangrijke projecten met hoge betrouwbaarheid.

Vbk - Afrasteringen

Terlicht(he) 141 -9450Haaltert

Welkom op de website van V.B.K. Afrasteringen. Wij zijn gevestigd te KERKSKEN, maar V.B.K. Afrasteringen BVBA kent geen grenzen! Wij hebben een zeer uiteenlopend gamma bestaande uit oa.: VBK Afrasteringen b.v.b.a.

Bekaert

Bekaertstraat(z) 2 -8550Zwevegem

Het ontwikkelen van duurzame en eenvoudig te installeren oplossingen met een focus op betere materialen, meer veiligheid, sterkere constructies en lagere kosten is de ambitie die we delen met de bouwsector.

Ecohout

Switten 5 -9881Aalter

EcoHout is gespecialiseerd in onbehandelde houten kwaliteitsproducten voor de inrichting van uw tuin en weides. Dit zowel voor particulieren, overheid, professionelen en natuurbeheerorganisaties.

Baele Eddy

Vaart-zuid 6 -9881Bellem

Baele Eddy Bvba voor alle houten, metalen en betonnen afsluitingen,evenals draai- en schuifpoorten met of zonder automatisatie.

Jadimex

Tiensesteenweg 225 -3360Korbeek-lo

Houthandel Jadimex is gespecialiseerd in tropisch hardhout en ecologische alternatieven. Elke dag helpen wij particulieren, tuinarchitecten en aannemers met hardhout dat voldoet aan de strengste kwaliteitseisen.

A.c. Construct

Moenkouterstraat(m) 6 -8552Zwevegem

Beginscherm Afsluitingen Clôtures Poorten Portes Automatisaties Automatisations Toegangscontrole Contrôle d`accès De nieuwe firma A.C.-Construct is gespecialiseerd in het aanbieden van volledige afrasteringssystemen, waarbij de klemtoon vooral gelegd

Lenaers Afsluitingen

Henry Fordlaan 17 -3600Genk

Lenaers is een gespecialiseerde groothandel in draadproducten sinds 1933 en een erkend installateur van afrasteringen en poorten.

Kopal

Ieperstraat 75a -8610Kortemark

Kopal is gespecialiseerd in metalen afsluitingen van alle maten: van tuinomheiningen tot grote schuifpoorten. Het afrasteringsmateriaal onderscheidt zich door zijn kwaliteit en afwerkingsdetails:

Van Kerckhoven Afsluitingen - Poorten

Vogelroedestraat 27 -2220Heist-op-den-berg

Van Kerckhoven is een familiebedrijf met een uitgebreide keuze aan afsluitingen,tuinpoorten, industriële en sierpoorten alsook weide-afrasteringen en alle toebehoren.

Tuin- En Hobbycenter Hens

Katerstraat 112 -2560Nijlen

Met als inspiratie het shop-in-shop concept kan je bij ons een uitgebreid assortiment aan producten in de afdelingen ‘Tuin’, ‘Dier’, ‘Hobby’ en ‘Huis’ vinden. We staan garant voor kwaliteit met een uitstekende na-service. Je kan er dan ook zeker ...

Peleman

Koebosstraat (app) 20 -9200Dendermonde

Johan De Cock

Breestraeten 276 -1785Brussegem

Wij verzorgen de aanleg en het onderhoud van tuinen bij particulieren, bedrijven en instellingen.Kijk gerust wat rond op onze website en laat u inspireren.

Van Tilburg Leo

Leliestraat 7 -2387Baarle-hertog

Constructiebedrijf Leo van Tilburg staat voor kwalitatief maatwerk, of het nu gaat over een stuk buis van 90 cm of over een compleetbouw van 90 m.

Viva Verde

Hooistraat(heu) 39 -9070Destelbergen

Alurol

Steenweg Op Beerse 51 -2330Merksplas

Pelckmans Lommel

Werkplaatsen 1 -3920Lommel

Het grootste en goedkoopste overdekte vijver- en tuincentrum van gans België! Meer dan 35000 m² kijk- en winkelplezier in de Belgische Kempen. Uw tuinspecialist met vestigingen in Lommel en Merksplas.

Lima Workshop

Poortstraat 31 -1770Liedekerke

Inter Joke

Industrieweg 1405 -3540Berbroek

U kunt bij ons terecht voor renovatiewerkzaamheden en de inrichting van uw interieur. En ook voor maatwerkmeubelen, inclusief dressings. Als professional in totaalinrichting nemen we u álles uit handen:van elektro en sanitair.

Dirk Van Maele

Toevluchtweg 12 -8620Nieuwpoort

.: Welkom op Vanmaele.com :. Home Ons team Contact Links Privé NIEUW BS rollen 26 september 2007 onze stand met rollen en wielen is volledig aangepast. Beschikken momenteel over een ruim assortiment. Speciale wielen nodig. Kom en raadpleeg onze desbe

De Craecker

Grote Steenweg 39 A -9340Oordegem

Metaalconstructie

Knap Op

Torhoutsesteenweg 661 -8400Oostende

Knap Op Doe het Zelf Oostende heet u van harte welkom GRASMAAIER, DOE HET ZELF, DOE-HET-ZELF, BOSCH, AEG, MAKITA, WEBER, BARBECUES, BBQ, OOSTENDE, HONDA, BLACK & DECKER, Dewalt, tuinmachines

A≤ Networks

Battelsesteenweg 455 -2800Mechelen

A2 networks a² networks is uw onafhankelijke netwerkspecialist voor turn-key oplossingen. op deze site vind u alle informatie over onze netwerk diensten a² networks is uw onafhankelijke netwerkspecialist voor turn-key oplossingen op deze site vind u ...

Vanhaverbeke Koen

Wakkensesteenweg 83a -8720Wakken

Naast tuinaanleg kan u bij ons eveneens terecht voor tuinonderhoud, verzorging van bomen, aanleg van vijvers, kunstgras, verharding en terrassen.