U zocht op: Afscheiders

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Aco Passavant

Preenakker 8 -1785Merchtem

ACO is uw professional voor uw afwateringssysteem en afscheidingstechniek. Wij zijn gespecialiseerd in de volgende 3 categorieën:-Woning, terras en oprit-Industrie-, utiliteitsbouw en openbare gebouwen-Buitenomgeving,wegenbouw en publieke parkings

Nederman

Bergensesteenweg 181 -1600Sint-pieters-leeuw

Nederman is een toonaangevende leverancier van producten, systemen en diensten in de sector van milieuvriendelijke technologieën. Wij zijn gespecialiseerd in industriële luchtfiltratie en recyclage-oplossingen.

Euromat Brussels

Budasteenweg 31 -1830Machelen (brabant)

Euromat: verhuur en verkoop van compressoren, stroomgroepen, verreikers, straalapparatuur, spuitapparatuur, ... Euromat heeft 4 vestigingen in België, die zich richten op de verhuur, verkoop en service van middelgrote machines voor de industrie en aa

Maxi Cleaning

Lambroekstraat 9 -1930Zaventem

A.B. Maxi Cleaning heeft een stevige reputatie in de regio opgebouwd. Enerzijds dankzij de correcte service bij onze ruimdienst, ontstoppingsdienst en tankservices.

Electrolyse Belge Elpéwé

Ninoofsesteenweg 62 -1080Sint-jans-molenbeek

Electrolyse Belge Elpewe is een firma gespecialiseerd in de verkoop van installaties, materiaal en producten voor de oppervlaktebehandelingen en de ontvetting van metalen, met een technisch of decoratief doel.