U zocht op: Afval Oplossingen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Tractebel Engineering

Avenue Ariane 7 -1200Sint-lambrechts-woluwe

Het bedrijf levert de meest geavanceerde engineeringoplossingen en biedt advies aan klanten op de publieke en private markt: elektriciteit, kernenergie, gas, industrie en infrastructuur.

Iris Facility Solutions

Bazellaan 5 -1140Evere

IRIS Cleaning is de onmisbare partner voor ondernemingen die hun industriecomplexen en vastgoed een kwalitatief onderhoud willen garanderen.

Indaver Municipal Services

Dijle 17a -2800Mechelen

Indaver biedt kwalitatieve en duurzame oplossingen voor het afvalbeheer van industriële bedrijven en openbare overheden.Onze focus ligt steeds op een milieuveilige verwerking van alle afvalstoffen en een valorisatie van energie en materialen.

Suez Treatment

Avenue De La Métrologie 5 -1130Brussel 13

Suez, de Belgische marktleider in afvalmanagement, is een dienstverlenend bedrijf, dat op een pro-actieve manier, performante oplossingen aanbiedt aan bedrijven, de publieke sector en aan particulieren voor alle soorten afval (inc. gevaarlijk afval).

Greensan

Kerkhofstraat 6 -1800Vilvoorde

Greensan - Water and soil remediation home home Greensan is een milieubedrijf dat totaal oplossingen voor grondwater- en bodemsanering aanbiedt op maat van de klant. De locale situatie bepaalt de wijze waarop een verontreiniging aangepakt wordt. Gr