U zocht op: Afvalrecyclage

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


De Vocht Containers – Recycling

Steenweg Op Waarloos 41 -2840Rumst

Afvalophaling en afvalverwerking met een flexibele kmo-spirit, dat vindt u bij De Vocht. Wij zijn als modern familiebedrijf gedreven in wat we doen: afval verzamelen, sorteren en verwerken.

Antwerp Recycling Company

Poldervlietweg 3 -2030Antwerpen

Antwerp Recycling Company (ARC) is al geruime tijd gespecialiseerd in het verwerken van bouw- en slooppuin op industrieel vlak.

Van Gansewinkel

Nijverheidstraat 2 -2870Puurs

Van Gansewinkel geeft afval een tweede leven in de vorm van grondstoffen en energie. Dat start met zoveel mogelijk aan de bron te scheiden en door simpelweg afvalcontainers voor u te ledigen en afval te recyclen.Ontdek onze klantgerichte oplossingen

Gagelmans Recycling

Oud Sluisstraat 3 -2110Wijnegem

Centraal gelegen in industriezone ´Den Hoek´ Dagelijks open voor aankoop van oude metalen, autowrakken en AEEA.

Bruco Containers

Venhof 3-5 -2110Wijnegem

Recyclage staat voor verantwoord en duurzaam omgaan met kostbare grondstoffen. Onze rol hierbij bestaat uit afval sorteren en het laten doorlopen van verschillende processen.

Ekp Recycling

Dreefvelden 40 -2860Sint-katelijne-waver

Sims Recycling Solutions

Europark-noord 32 -9100Sint-niklaas

Sims Recycling Solutions (SRS) is een toonaangevende wereldwijde dienstverlener voor het verwijderen en recyclen van elektronische activa.

General Recycling Services Europe

Liebiglaan 1 -2900Schoten

GRSE is een onafhankelijk internationaal gerichte speler gespecialiseerd in recuperatie van elektrische, elektronische en edelmetaalhoudende materialen. Omdat wij nauwe contacten hebben met edelmetaal verwerkende bedrijven en een directe ...

Smet Rental

Havinkbeekstraat 24 -9130Doel

Smet Rental zet alles in het werk om recycling-oplossingen op maat te bieden. Met een sterke marktpositie in België, Frankrijk, Nederland en Luxemburg zijn we een van de grootste Europese spelers.