U zocht op: Afvoer Ontstoppen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


P&l Cleaning

Hanegraefstraat 18 -2050Antwerpen 5

Een hogere kwaliteits- en servicenorm voor de schoonmaak van uw gebouw door strikte opvolging van ons personeelGrondige analyse van de noden van uw bedrijf. Deskundig personeel + constante follow up.Regelmatige bijscholing op gebied van vakkennis

īt Ruimerke

Rupelweg 6 -2850Boom

Alle ontstoppingen onder hoge-druk zonder breken van klein tot groot en voordelig! Ook reinigen onder hoge-druk van aal- sterf- bezink- en vetputten ledigen.

De Rioolkrak

Grote Singel 3a -2900Schoten

Is uw wc verstopt? Dient uw beerput geledigd worden? Is er een scheur in uw leiding? We horen graag van u! De Rioolkrak staat voor u klaar.

Q-clean

Kontichsesteenweg 63 -2630Aartselaar

Ontstoppen, ruimen of reinigen. Snelle service en transparante all-in prijzen. Op weekdagen bereikbaar van 7 tot 22 uur. Vertrek met verschillende vrachtwagens vanuit zes strategisch gekozen locaties.

Lierse Ruimingswerken

Antwerpsesteenweg 60a -2500Lier

Lierse ruimingwerken ruimt, ontstopt en herstelt uw riolering en afvoer. Actief in heel de provincie Antwerpen

Q-clean

Brechtsebaan 36 -2900Schoten

Ontstoppen, ruimen of reinigen. Snelle service en transparante all-in prijzen. Op weekdagen bereikbaar van 7 tot 22 uur. Vertrek met verschillende vrachtwagens vanuit zes strategisch gekozen locaties.

De Grave Kurt

Bergenstraat 24 -2110Wijnegem

Met meer dan 20 jaar ervaring is Kurt uw loodgieter voor alle sanitaire en HVAC-installaties. Zowel bij nieuwbouw als bij renovaties kan u vertrouwen op onze expertise, professionele materialen en excellente uitvoering.

Bacterior

Lambermontstraat 18 -2000Antwerpen 1

Bacterior in Antwerpen voert alle rioleringswerken feilloos uit. Zowel voor industriele als particuliere klanten. De drie pijlers van onze organisatie: Vakwerk, correcte prijzen en snelle service.

Sani John

Gallifortlei 212 -2100Antwerpen

T Ontstopperke

Bosstraat 1 -2040Berendrecht-zandvliet-lillo

Ontstoppingsdienst antwerpenOntstoppingsdienst en ontstoppen van wc`s, lavabo`s, riolen en meerCamera inspectiesMachinale reukopsporingen (reukdetectie)Herstellen & vernieuwen van alle afvoerleidingen

Ruimdienst Lathouwers

Breendonkstraat 209 -2830Willebroek

Lathouwers rioolspecialist-ruimdienst: wij zijn de specialist in vlaanderen in rioleringswerken, ruimdienst, beerput(ten) schoonmaken, camera-inspectie van de riolering, ontstoppen van leidingen, ...

Willy Ontstopping

Mechelsesteenweg 353 -2830Willebroek

Leider in professioneel ontstoppen. Betrouwbaar en efficiënt.

Biepie

Dorpsstraat 1a -2520Emblem

Van Remoortel Jean

Ommegangsdreef 20 -9250Waasmunster

Ruim- en ontstoppingsdienst A.A. Van Remoortel uit Waasmunster is al 35 jaar een begrip in de streek en ver daarbuiten. Al die tijd hebben wij ons onverminderd ingezet om particulieren en bedrijven een op-en-top professionele service aan te bieden.