U zocht op: Afwerking Keuken

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Dataprint

Herdebeekstraat 2a -1701Itterbeek

Dataprint te Dilbeek is uw expert in digitaal printwerk en fotokopie?n in kleur of zwart/wit.

Mavi

Truilingenstraat 35 -3800Sint-truiden

Mavi is gespecialiseerd in zandstralen, luchtgommen, kaleien en gevelherstelling. Mavi specialiseerde zich door de jaren heen in het opwaarderen en herstellen van uw woning. Door het toepassen van specifieke ingrepen stijgt de waarde van uw woning.

Toon De Somer

Bredastraat 127 -2060Antwerpen

Totale kantooroplossingen voor kantoormeubelen, machines en benodigdheden.

Construmax

Herman De Nayerstraat 11 -2550Kontich

Nieuwbouw, aanbouw, renovatie. Construmax doet het allemaal. Wij volgen uw project op van begin tot eind, en beloven u gemoedsrust. Hoe dat kan? Onze werknemers zijn perfect op elkaar afgestemd.

Natuursteen Baeken

Veedijk 48 -2300Turnhout

Natuursteen Baeken ontwerpt, maakt en plaatst natuursteenproducten.

Gijsbrechts

Oude Liersebaan 122 -2220Hallaar

Met een zeer compleet assortiment hout, parket, platen, bekleding voor vloer, muur, wand, plafond, dak en afwerkingsmaterialen voor ramen en deuren. Met ons team van 40 medewerkers staan we klaar voor particulier, vakman en schrijnwerker.

Lemmens Tegels

Steenweg Op Blaasveld 97 -2801Heffen-mechelen

Kwalitatieve keramische tegels die je interieur af maken. Waar inspiratie, kwaliteit en advies zorgen voor een unieke omgeving.

V.g. Plastics

Pierre Gasseestraat 11 -1080Brussel 8

Onze sterkste troeven: Jarenlange ervaring, ruim assortiment met een grote stock, ruime parking, en eigen beheer. Uw partner in realisatie van nieuwbouw of renovatie.

Pn Keukens & Interieur

Luikersteenweg 467 -3700Tongeren

De ideale partner voor uw keuken...Een droom van een keuken.Iedere keuken is individueel en buitengewoon. Daarom is de perfecte keuken die keuken, die helemaal is afgestemd op uw persoonlijke wensen en gewoontes.Beleef de vele mogelijkheden van ...

Proatwork

Bedevaartstraat 53 -8700Tielt

Pro@work: artikelen voor de professionele vakman.

Axor Design

Internationalelaan 55 -1070Anderlecht

AXOR streeft bij de ontwikkeling en productie van mengkranen en douches naar perfectie in vorm en functie. Van klassiek of modern tot avant-gardistisch elke collectie, elk programma en elk product voor de badkamer of

Buro Vorm

Kapelsesteenweg 366 -2930Brasschaat

Kantoorinrichtingen; wij bieden u de mogelijkheid om uw privékanoor, nieuwe of te renoveren kantoren tot in de puntjes af te werken.

Dressed Room

Sijselestraat 62 -8730Oedelem

DressedROOM helpt u bij het verwezenlijken van tijdloze sfeer in alle harmonie en extraaandacht voor de identiteit van het interieur, exterieur of de totale woning.Alle werken worden door ons persoonlijk uitgevoerd.

Sani- En Keukendecor

Grote Baan 38 -9250Waasmunster

Sani & Keukendecor is met meer dan 40 jaar ervaring één van de toonaangevende installateurs van badkamers, sanitair, keukens en verwarming in de regio.

Belgian Laser Company - Blc

Bredastraat 149 -2060Antwerpen 6

BLC uw partner in het Antwerpse voor precisie lasersnijden van plaatmateriaal, las- en montagewerk, plooien, boren, tappen, graveren, trommelen, glasparelstralen, enz. BLC FAST! is onze 24/24u expressdienst voor uw dringende stukken.

Grohe Nederland

Metaalstraat 2 1 -2718 SWZoetermeer (nl)

GROHE is werelds marktleider in de sanitairbranche. Vanuit vijf productielocaties produceren we sanitaire producten zoals kranen, watersystemen, douchesystemen en installatiesystemen voor de consumenten- en professionele markt.

Webo

Sassenhout 25 A -2290Vorselaar

Jocarlux

Sonseindestraat 16 -9620Zottegem

Een jarenlange ervaring en passie voor het vak heeft er voor gezorgd dat we ieder project met de grootste zorg aanpakken en afwerken.

K.w. Keukens - Wooninrichting

Molenweg 100 -2830Willebroek

KW Keukens - badkamers - totaalinrichting :: KW KEUKENS :: kw, keukens, badkamers, kwkeukens, totaalinrichting, interieur, waasland, willebroek, blaaswveld

Meubelmakerij Van Den Heuvel

Leugenberg 72 -2180Antwerpen

Meubelmakerij Van Den Heuvelproduceert maatkasten in eigen atelier.

Keukens Demuynck

Kleine Veldstraat(sta) 24c -8840Staden

Hof Ter Musschen

Emmanuel Mounierlaan 2 -1200Brussel 20

Bedrijfsevents, zalen verhuur, catering, seminarie, banketten, organisatie congressen.

Ack Keukens & Dressings

Vandendriesschestraat 6 -9620Zottegem

Met meer dan 700 geplaatste keukens en vele maatkasten, bureel inrichtingen en ander maatwerk is ons bedrijf geen onbekende in de Vlaamse Ardennen.

A.j.p.

Klein-mechelen(bor) 43b -2880Bornem

A.J.P. BVBA - Algemene Karweiwerken, kleine verbouwingen, onderhoudswerken, verbouwingen, elektriciteit, electriciteit, sanitair, vloeren, wanden, tegels, tuin, veranda, keuken, badkamer, karweiwerken

Bracke Interieur

Steenvoordestraat 43 -9070Destelbergen

Bent u op zoek naar een kast op maat gemaakt? Zijn uw ramen of deuren nodig aan vervanging toe. Wenst u een nieuwe trap of wilt u een zolderkamer renoveren met gyproc, laminaat en kasten onder het schuine dak?

Sleurs En Vangompel

Kaulillerweg 39 -3950Bocholt

Van de afbraak tot afwerking, van A tot Z. Wij nemen je te renoveren ruimte onder handen en dit in een zo strak mogelijke timing.

Zo.houtconcepten

Nieuwevaart 118 C -9000Gent

ZO Houtconcepten is gespecialiseerde in het maken en plaatsen van houten meubelen op maat. Daarnaast kan u bij ZO houtconcepten terecht voor alle renovatiewerken en ruwbouwwerken voor houten skeletten.

Group De Keyzer

Industrielaan 55 -8930Menen

Dekeyzer keukens dekeyzer keukens keuken design interieur inrichting huis landelijk cuisines kitchens kithen factory bathrooms woning moderne

Novitas.be

Prinsenstraat 3 -2300Turnhout

Voor uw Bouw of Renovatieplannen zal u bij Novitas.be zeker de juiste Vakman, Aannemer vinden. Of het nu gaat over een volledige nieuwbouw of enkele kleine aanpassingen. Wij brengen u in contact met lokale Aannemers, Vakmannen, firma`s.

O M Vrijdag

Belfortstraat 24 -9050Gentbrugge

verven

Vink

Industriepark 7 -2220Heist-op-den-berg

Vink levert het breedste voorraadprogramma in kunststof platen, folie, blokken, buizen en fittingen en alle andere toepassingen van kunststof halffabrikaten. Hierdoor is Vink uitgegroeid tot de belangrijkste voorraadhouder en distributeur van België.

Dema Design

Moeskroensesteenweg(aal) 154-156 -8511Kortrijk

DEMA DESIGN is al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in het maken van keukens, badkamers en wandkasten op maat. Dankzij goed opgeleide medewerkers, een aangepast machinepark en onze ervaring, leveren wij steeds een uiterst verzorgde afwerking aan compe

Rg. Keukenstudio

Provinciesteenweg 9 -3190Boortmeerbeek

RG Keukenstudio is al jarenlang Uw keukenspecialist uit Boortmeerbeek! Onze cottage keukens (uit eigen atelier!) zijn uniek in Vlaanderen door ons maatwerk en afwerking... Totaal concepten betekent bij ons ECHT totaal: van grond tot plafond, RG Keuke

Mezo - Hout

Peerderbaan 96 -3960Gerdingen

Homepage Mezo-Hout zoekmenu Bree contact daktimmer deuren gevelbekleding ceder - meranti gevelbekleding-eternit gevelbekleiding-rockpanel gevelbekleding thermowood gevelbekleding-trespa golfplaten historiek isolatie keukendeuren knauf laminaten promo

Keukencreatie Jo Wynant

Torkonjestraat(mar) 15 -8510Kortrijk

De keukencreaties van Jo Wynant herkent men meteen aan hun gedurfde vormgeving en feilloze afwerking. Daarin gaat Jo Wynant met een niet aflatende gedrevenheid op zoek naar nieuwe materialen en structuren.

Syben Natuursteen

Rietmusweg 100 -3700Tongeren

Syben natuursteen ontpopte zich doorheen de jarendoor veelvuldige toekomstgerichte investeringen, doorgedreven specialisaties, profesionele adviezen en een onberispelijke afwerking van concept tot plaatsing.

Vantornout Interieurvormgeving

Hille 80 -8750Wingene

Kwaliteit dragen wij hoog in het vaandel Kies Vantornout en kies voor vakmanschap, hoogstaande afwerking en ervaring in uw project. Service en dialoog met u, uw architect, uw interieurarchitect en/of mede-aannemers zijn cruciaal.

Bertels

Hoogveldweg 14 -2500Lier

De allernieuwste technieken en materialen worden gebruikt om aantrekkelijke keukenopstellingen te creëren. Bertels, al lang gekend voor zijn scherpe prijzen en correcte afwerking.

Colenbier Koeltechniek

Doolhofweg 14 -8310Sint-kruis (brugge)

airconditioning installateurs winkelinrichting koeling installateurs diepvriezers installateurs ijswatercentrales installateurs ijswatergroepen installateurs supermarktinrichting klimaatregeling installateurs koeling commercieel

Algemene Interieuronderneming Gilis

Holrakkerstraat 188 -3510Hasselt

-- Interieur Gilis -- Adobe Flash Player 9 is vereist ! Interieur, badkamer, woonkamer, keuken, wandkast, wandkasten, trappen, houtbewerking, schrijnwerkerij, kwaliteit, afwerking, ontwerp, interieurinrichting, Interieur Gilis, Gilis,

Artimar

Luikersteenweg 218 -3700Tongeren

Door de jaren heen investeerde Artimar in echte vakmensen die gebruik maken van de meest moderne computergestuurde machines en software. Dankzij computergestuurde CNC machines leveren we een perfecte afwerking aan de beste prijs/kwaliteitsverhouding.

Archiplan

Bondgenotenlaan 142 -3000Leuven

Archiplan heeft al meer dan 30 jaar ervarin op gebied van creaties in keuken, badkamer, medisch kabinet, bureau, volledig op maat. Elk meubel dat tijdloos mooi wil zijn door zijn eenvoud, degelijkheid, afwerking en bezieling.

2voora

Mandellaan 281 -8800Roeselare

Architectenbureau 2voora biedt u de totaaloplossing bij verbouwen of bouwen.

Chaflo & Co

Dendermondesteenweg 336 -9070Destelbergen

Wijnbistro Chaflo & Co. Lekkere wijnen bij uw favoriete gerecht.

Sebek

Weilandstraat 17 -2060Antwerpen

Door ondervinding en vakmanschap maken wij uw dromen waar. Levering en plaatsing van keuken- en badkamermeubelen, alsook alle inbouw-toestellen.

Meubelen Janssens

Betekomsestraat 17 -3128Tremelo

50 jaar ervaring. Ruim gamma aan klassieke, eigentijdse en moderne meubelen. Advies van onze interieurarchitecte. Keukens en maatwerk. Kwalitatieve afwerking.Open dinsdag tot vrijdag van 9.30 uur tot 12 uur en van 13 tot 18.30 u

Thesignshop

Dr. E. Van Dammestraat 36 -2660Antwerpen

Van Den Bossche

Klein Mechelen 22 -2880Bornem

Bij tegelbedrijf Van Den Bossche tegels & natuursteen in Bornem kunt u rustig kiezen uit een enorm aanbod van kwaliteitstegels voor een scherpe prijs. U vindt er badkamertegels, wand tegel, mozaiek vloer, keukentegels, natuursteen

Vasa

Bollewerpstraat 133a -8770Ingelmunster

Vasa is in de wereld van binnendekoratie en volkernmeubilair een gerenommeerd bedrijf. Zowel in het ontwerp, als bij de bouw, als op het vlak van installatie zijn wij al jaren toonaangevend. Onze referentielijst is dan ook lang: van privé, bibliothek

Plafobell

Kapucijnenstraat(kor) 12 -8500Kortrijk

Plafobel is gespecialiseerd in het maken en plaatsen van spanplafonds voor partikulieren. Plafobel spanplafonds spanplafonds, spanplafond, plafond, plafonds, plafobel

Weygers Interieurbouw

Ekkelgardenstraat 4 -3500Hasselt

Wij ontwerpen en bouwen interieurs.

Linja Keuken

Mechelsesteenweg 42 -1910Kampenhout

Hatabel

Drie Egyptenbaan 10 -1755Gooik

Bonny Interieur

Ter Duinenwijk(odk) 8 -8670Koksijde

Keukens en badkamers Dedecker. Een uitgebreid palet aan mogelijkheden en maatwerk. Keukens & badkamers - Dedecker keukens,badkamers,dedecker,keuken,badkamer,op maat,sfeer,ruimte,comfort,harmonie,creativiteit

Cuisines Constant

Rue De La Clef(mel) 20/22 -4633Soumagne

B.b. Interiors

Terbekehofdreef 6/8 -2610Antwerpen

restaurant 't Hommelhof in Watou, is een gezellig restaurant restaurant 't Hommelhof restaurant, 't Hommelhof, Watou, bierkeuken, Stefaan Coutteney, Poeziezomer, terras, vakantie culinair, gastronomie, streekproduct, toerisme, Westhoek, Poperinge

Jrc

Doornhofstraat(kok) 29 -8670Koksijde

Astakom

Lange Aststraat 37-39 -9750Zingem

Astakom te Zingem is gespecialiseerd in bouwen en verbouwen, keukens, vloeren,... ASTAKOM NV astakom nv,zingem,astakom,belgique,bouwen,verbouwen,vloeren,faience,tuinaanleg,afsluitingen,paardepistes,grondwerken,opritten,klinkers,kasseien,veranda's,per

Kwiezien - Art

Dendermondesteenweg 178 -9070Destelbergen

Enkel als je jezelf tracht terug te vinden in je woning is Kwiezien-Art waar je moet zijn.

Warandeberg

Broek 13 -1500Halle

Henri Rolies, uw Royal Crown keukenspecialist

Bebra

Straatsburgdok-noordkaai 35 -2030Antwerpen

Cocina

Avenue De Fontainebleau 7 -1380Lasne

Bouwspecialiteiten Tamsin

Dorpsstraat 173 -8340Sijsele

Tamsin, een familiebedrijf met meer dan 50 jaar ervaring in keramische vloeren, mozadeken, faiencen, natuursteen en maatwerk in keramiek. Eigen plaatsingsdienst voor kwalitatieve afwerking! Bezoek onze toonzaal.

Eddy Roegiest

Verhelststraat 5 -8460Oudenburg

Dovy Center

Industrieweg 5 -8800Roeselare

De Keyzer

Industrielaan 55 -8930Menen

Dekeyzer keukens dekeyzer keukens keuken design interieur inrichting huis landelijk cuisines kitchens kithen factory bathrooms woning moderne

Marivoet

Hombeekseweg 29 -1880Kapelle-op-den-bos

Thuwis Interieur

Industriezone Schurhovenveld 1020 -3800Sint-truiden

De Bouwondernemingen Coudron - Les Entreprises Coudron

Diksmuidseweg 61 -8900Ieper

nv Coudron Home | Bedrijf | Werven | Contact Contactinformatie Adres: Diksmuidseweg 61, B-8900 IEPER Telefoon: +32 (0)57 20 09 85 Fax: +32 (0)57 20 99 17 E-mail: info@nv-coudron.be BTW-nr: BE 405.470.490 Created by Maxim Winckelmans