U zocht op: Afwerking Wanden

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


A-gips

Dr.-van De Perrestraat 326 -2440Geel

A Gips, kortweg agips is het bedrijf van Patrick Aerts en is specialist in pleisterwerken, bezettingswerken, gyprocwerken en isolatiewerken.

Exit Services

Winkelom 77 -2440Geel

EXIT bundelt facilitaire activiteiten voor bedrijf en particulier. Wij zorgen voor een aanspreekpunt voor het volledig facility management van uw bedrijf. Ook voor particulieren zijn wij de beste oplossing. Wij richten ons op cleaning, ongediertebest

Stessens

Winkelomseheide 221 -2440Geel

Als familiale onderneming heeft Bouwbedrijf Stessens zich gespecialiseerd in het bouwen van privé-woningen"sleutel op de deur", volgens de traditionele bouwmethode.

Antiques & Design

Vossendaal 3 -2440Geel

Antiques & Design is gespecialiseerd in interieurinrichting van restaurants en andere horecazaken. Een binnenhuisinterieur moet voldoen aan zeer specifieke eisen: comfort, stijl, uitstraling, prestige.

Bdl-bouw

Puntstraat 49 -2440Geel

In de loop van de jaren hebben wij de nodige ervaring en kennis opgebouwd in vloeren & tegelwerken, renovatie en nieuwbouw. Hierdoor kunnen we nu ook totaalprojecten, van ruwbouw tot en met de volledige afwerking, realiseren in eigen beheer.

Hobomat

Turnhoutseweg 2 -2440Geel

Bent u op zoek naar kwalitatieve dak-, wand- en golfplaten aan zeer scherpe prijzen? Rep u dan naar Hobomat nv in Geel, een vader en zoon-bedrijf waar de klant nog echt koning is

Vinus

Eindekens 37 -2440Geel

Bouwonderneming Vinus wil zich profileren als een idelale parner in ruwbouwwerken voor zowel nieuwbouw als renovatie.

Renotec

Acaciastraat 14c -2440Geel

Renotec gaat aantasting door chloriden tegen door het plaatsen van offeranodes, impregnering of met het proces van kathodische bescherming.

Las-tech

Steenovens 28 -2440Geel

Las-Tech levert flexibele lasdiensten aan de industrie, voor nieuwbouw enaan de voedingsindustrie.