U zocht op: Afzuiging

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


M. Vandenabeele

Kortrijkstraat 174 -8770Ingelmunster

Vandenabeele is een van de enkele toonaangevende bedrijven in België wat betreft het leveren van producten en diensten in de automotive, bouw en industriële sector.Onze producten en systemen dragen bij aan het creëren van comfortabele, propere ...

Cbl-welding

Astridlaan 11 -8760Meulebeke

Cbl-welding is de nr 1 in het leveren van lastoestellen en lasbenodigdheden. Van lasdraad tot rookafzuiging en lasbescherming,meer dan 4000 producten zijn bij ons gegarandeerd beschikbaar. Met een geschoold onderhouds- en reparatieteam garanderen...

Valo Service

Molenaarstraat 5a -8750Wingene

We hebben reeds 30 jaar ervaring met zandstralen en zandstraalgereedschappen.Bij ons kan je terecht voor al je vragen met betrekking tot zandstralen.We verhuren en verkopen zandstraal units, compressoren, en perslucht gereedschappen.

Polar Experts

Schoolstraat 37 -8750Zwevezele

Wij installeren, onderhouden en repareren zowel airco als koel -en vriesinstallaties, voor zowel residentiële als commerciële toepassingen.

Elventi

Zwaaikomstraat 68 -8800Roeselare

Oplossen van alle luchttechnische problemen: stofafzuiging, rookafzuiging, dampafzuiging, grondbeluchting, schadelijke gassen, geluidsdemping, temperatuurverlaging, luchtreiniging, verhuur ventilatoren.

Vandewalle Ventilo

Lijnzaadstraat 2 -8860Lendelede

Afzuiginstallaties - Ontstoffingsinstallaties - MetaalconstructiesSpecialiteit: onstoffingsinstallaties Metaal- en plaatconstructies Montage-, onderhoud- en regiewerken Maken van sokkels voor elektrische kasten

Ameel Koeltechniek

Houthulstseweg 69 -8920Poelkapelle

KT-ameel Koeltechniek is een erkend specialist in airconditioning en koeltechniek en staat garant voor hoge kwaliteit. De klant staat op de eerste plaats, dit garanderen we door een team van vakmensen dat steeds tot uw beschikking staat.

Kimac

Hogeschuurstraat 2 -8850Ardooie

Kimac maakt houtbewerkingsmachines zoals zaagmachines, freesmachines, schaafmachines, stofafzuigingen, boortafels,.... Deze toestellen worden over gans Europa en Noord-Amerika verdeeld door een uitgebreid dealernetwerk.