U zocht op: Aggregaten

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Fugro Belgium

Rue Du Bosquet 9 -1348Ottignies-louvain-la-neuve

Vandaele Machinery

Stationsstraat 128 -8780Oostrozebeke

Uw partner in grondverzetmachines en stroomaggregaten voor industrie, bouw en landbouw.Onze merken: JCB, Himoinsa, Avant, NC en Sobernheimer.24/7 service en continu klaar om u een advies op maat te bieden en efficiënter te laten werken.

Lvc Solutions

Horizonlaan 18 -3600Genk

LVC Verhuur van Compressoren, Heftrucks, Stroomaggregaten, Beitels, Breekhamers ...

Power Solutions

Blikstraat 2 -2110Wijnegem

Het aanbod diesel gedreven stroomgeneratoren van Power Solutions bestaat uit vermogens van 33kVA tot en met 1250kVA. Zo hebben we wereldwijd al veel internationale power projecten uitgevoerd zoals de Olympische Winterspelen in Sochi.

Air Compact Belgium

Brusselsesteenweg 427 -9050Gentbrugge

Air Compact staat voor 40 jaar ervaring als service- en toeleveringsbedrijf in pneumatische en hydraulische componenten

Matermaco

Rue Des Praules 3 -5030Gembloux

Het vertegenwoordigen van toonaangevende merken zoals Liebherr, Komatsu, Bell, Massey Ferguson, Fermec, Kubota vormt een grote commerciële uitdaging, die het Matermaco team al meer dan 60 jaar met succes aangaat.

Kruger Motoren

Noordstraat 222 -9990Maldegem

Werktuigen professioneel verhuur machines professioneel verhuur bouwmachines verhuur

L.i.s. Hydraulics

Eikelaarstraat 19 -3600Genk

L.I.S. Hydraulics SKIP aandrijven, aandrijving, aandrijvingen, aansturing, accumulatoren, aggregaat, aggregaten, aggregaten, algemene, analyse-apparaten, argus, atelier, atos, automobielindustrie, bediening, bedrijfsinfo, betonindustrie, betonproduct

Carrosserie Veko

Nieuwlandstraat(mel) 22 -9120Beveren

G. Smeyers

Bruggestraat 16 -2240Zandhoven

G. Smeyers, een bron van techniek G. Smeyers uit Zandhoven (Antwerpen) is een marktleider op het vlak van bronbemalingswerken. De onderneming is gespecialiseerd in het oppompen van water uit bouwplaatsen.

Eurorent Verhuurbedrijf

Centrum-zuid 2034 -3530Houthalen-helchteren

Eurorent is de specialist in de verhuur van machines, zowel voor de professioneel als de particulier. Machines voor de bouw, tuin, hoogwerkers, schaarliften,..te huur. Eurorent beschikt over vier vestigingen: Hasselt, Sint Truiden, Leopoldsburg en Se

Euromat Brussels

Budasteenweg 31 -1830Machelen (brabant)

Euromat: verhuur en verkoop van compressoren, stroomgroepen, verreikers, straalapparatuur, spuitapparatuur, ... Euromat heeft 4 vestigingen in België, die zich richten op de verhuur, verkoop en service van middelgrote machines voor de industrie en aa

Braem

Handzaamse Nieuwstraat 7 -8610Handzame

Braem nv, een toonaangevend bedrijf in de vrachtwagensector, met een brede en complete waaier aan producten en diensten, tot over de landsgrenzen heen.

N E N S Power

Schaarbeekstraat 23 -9120Melsele

Stroomgroepen verhuur is al 35 jaar onze specialiteit. Dat verhuuraanbod werd verder uitgebreid met generator- en elektrische toebehoren en een selectie aan courant benodigd werfmateriaal zodat we onze klanten totaaloplossingen kunnen aanbieden.

Sdm-engineering

Terhulpensesteenweg 362 -3090Overijse

SDM is uw specialist in het ontwerpen van stuursystemen voor elektrische stroom opwekking. Onze partners (Caterpillar, Cummins, Mercedes, Deutz, Volvo, Mitsubishi,…) hebben hun zware motoren uitgerust met volautomatische systemen van SDM.

Veyt Marc

Veerstraat 2 -9255Buggenhout

Gr Technics

Beemdenstraat 7 -2340Beerse

Ten dienste van de klant om DIRECT verlichting plaatsen. Alsook beveiligen van terreinen en projecten met mobiele licht- en cameramasten.

V.e.t.o.

Dries 57 -9520Sint-lievens-houtem

Veiligheid Expertise kranen Techniek Opleidingen Verhuur Partners Agenda Contact Welkom bij V.E.T.O. bvba V.E.T.O. bvba is gestart in oktober 1998, met verschillende werknemers die actief zijn in de veiligheids- en opleidingswereld. V.E.T.O. staa

F.s. Dieselengineering

Vierselbaan 40 -2240Zandhoven

Dieselmotoren scheepsmotoren stroomaggregaten elektriciteit elektrogeengroepen gasmotoren

Javac

Kwade Weide (c) 1 -2920Kalmthout

Javac Is een familiale onderneming met meer dan 35 jaar ervaring en sinds 1993 onder de naam Javac actief in de lastechniek, persluctcompressoren, stroomgeneratoren en lasdiesels.

Helicat

Meersstraat 180 -9070Destelbergen

Gezien Heli zelf al een marktleider is op gebied van verhuur van hoogwerkers, doet Helicat daar nu nog al het grondmateriaal erbij.

Stalico

Ketelaarstraat 5g -2340Beerse

StaLiCo stationaire lichtmastcontainer.

Autoredo

Hoogstraat 139 -1000Brussel

Sdmo

Wijnegembaan 2 -2900Schoten

SDMO nv verkoopt en installeert generatoren van 1 tot en met 3 300 kVA, afgestemd op de meest uiteenlopende sectoren. Wij zijn het Belgisch/Nederlandse filiaal van Europa`s nr 1 op het gebied van stroomaggregaten : SDMO Industries

I - Rental

Noorderlaan 485 -2030Antwerpen 3

I-Rental legt zich toe op de integrale voorziening van industriële gereedschappen en tijdelijke nutsvoorzieningen (licht, lucht en stroom), en dit zowel voor contractoren als eindklanten, tijdens shut-downs, projecten en reguliere

Sdm-projects

Terhulpensesteenweg 362 -3090Overijse

SDM-Projects is een solution provider en ervaren partner in de automatisatie van het opwekken van elektrische energie. Wij helpen u bij de realisatie van elektromechanische projecten van ontwerp tot in dienst name bij de eindklant.

Son Excentrique

Avenue De L'artisanat 8a -1420Braine-l'alleud

Kunstgalerijen evenementen organisatie paintball catering concerten catering evenementen catering manifestaties

Cummins Belgium

Catenbergstraat 1 -2840Rumst

Cummins België biedt al jaren kant en klare noodstroom oplossingen voor particulieren, KMO en industrie van 8 – 550 kVA.

M.i.c. Electronics

Dorpsstraat(stl) 25 -9980Sint-laureins

welcome @ mic.be MIC, mic, Mic Industries Nv, compressoren, generatoren, welding, cutting, welding & cutting, tools, cleaners, yawatsu, tenax, michigan, gemini, kjellberg, xtech, spareparts, generatoren, compressoren, www.mic.be

Vapo Hydraulics

Industrielaan 8 -8890Moorslede

VAPO is een solide KMO en leverancier voor diverse industriële sectoren. Of het nu gaat om cilinderbouw, groepenbouw, componenten of oplossingen op maat, bij VAPO is men aan het juiste adres. Een zeer vlakke organisatiestructuur, een goede ...

Warpy J. P.

Parklaan 24 -2300Turnhout

Bouwen en verbouwen doe je met professioneel materieel. Dat vindt u bij Warpy JP nv in de grootste keuze. Met vakkundig advies en een optimale service.

Cool Rent Services C.r.s

Sparkevaardekenstraat 3 -8600Diksmuide

Specialist in het verhuren van koelinstallaties op maat voor korte en lange termijn voor o.a. diepvriesgroentensector, productieprocessen, grootwarenhuizen, horeca, evenementen...

Antec

Boterhamvaartweg 2 -2030Antwerpen 3

Antec is opgebouwd uit een afdeling voor generatorsets en dieselmotoren en een afdeling voor pompen en speciale ontwikkelingen.De generatorset afdeling is ontwikkeld voor dienstverlening voor zowel standaard als net-nood systemen.

Beijer Ref Belgium

Prins Boudewijnlaan 7d -2550Kontich

Als koeltechnische groothandel verkopen wij componenten en assembleren wij unieke en op maat gemaakte koelinstallatie units.

Daikin Ac

Avenue Franklin 1b -1300Wavre

Daikin is pionier in de ontwikkeling van innovatieve en energievriendelijke klimaatbeheersystemen en warmtepompen. Op maat van elke behoefte biedt Daikin oplossingen voor residentiële, commerciële en industriële toepassingen.

Constructiewerkhuizen E. Van Wingen

Durmakker 27 -9940Evergem

De Constructiewerkhuizen E. Van Wingen NV zijn in België de toonaangevende leveranciers van stroomaggregaten en andere toepassingen met industriële diesel- en gasmotoren. E. Van Wingen Nv - Worldwide Diesel & Gas Power

Zf Services Belgium

Avenue Antoon Van Oss 1b 26 -1120Brussel 12

ZF Services Belgium NV is uw specialist in de verkoop en herstelling van alle ZF producten en haar merken ZF Sachs, ZF Lemförder, ZF Boge en ZF Lenksysteme.

Environmental Industrial Power Applications

Tegelrijstraat 175 -3850Nieuwerkerken (limburg)

Door constant te streven naar klanttevredenheid - in de ruimste zin van het woord - en door het leveren van topkwaliteit, is de firma nu de grootste fabrikant van kleine stroomaggregaten en lasaggregaten in de Benelux.

Euro - Rent

Bisschoppenhoflaan 633 -2100Deurne

Méér dan 30.000 machines zijn onmiddellijk beschikbaar voor aannemers, installateurs én doe-het-zelvers. Voor grote werken of een kleine klus adviseren wij u de meest aangewezen machine. De hoge kwaliteits- en veiligheidsnormen die wij hanteren ...

Aggreko Belgie-luxemburg

Smallandlaan 7 -2660Hoboken

Aggreko is wereldleider in tijdelijke stroom-, koelings- en verwarmingsoplossingen.

Arentis

Karel De Clercqstraat 1 -9042Gent

Arentis verhuurt een totaalpakket aan industri?le machines en gereedschappen, uiteenlopend van kranen tot gereedschapskisten.

B.v.b.a. Van Den Borre S.p.r.l.

François Malherbelaan 66-68 -1070Anderlecht

Full Honda range of cars, motorbikes, scooters, power equipment, lawnmowers, generators, motorcycles, outboard motors, etc. Honda (EU) Home Page Honda motorbikes, Honda motorcycles, power equipment, honda, uk, lawnmowers, generators, outboard motors,

At-rent

Industriepark Rosteyne 19 -9060Zelzate

Welkom bij @-rent verhuur. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in het verhuren van allerlei gereedschappen en machines. Wij streven ernaar een zo groot mogelijke service te bieden aan onze klanten en dit 7/7.

Cebeko - Verhuur

Ringaertstraat 6 -8820Torhout

Verkoop-Verhuur-Service CEBEKO is officieel invoerder van minigraafmachines AMMANN-YANMAR – Verdeler van wielladers & verreikers KRAMER-ALLRAD, hoogwerkers & schaarliften JLG, heftrucks NISSAN, walsrollen HAMM, breek

Gijsels

Kanaalstraat 17 -2520Ranst

Verhuur van stroomaggregaten, stroomgroepen, verlichtingsmasten, wij zorgen voor stroomvoorziening, noodstroom, ...

Verhuur Truyers

De Lange Beemden 47 -3550Zolder

Al meer dan 15 jaar is Verhuur Truyers uit Heusden-Zolder actief in het verhuren van hoogwerkers en schaarliften. Onze vloot bevat zowel elektrische als dieselversies met een maximale werkhoogte van 43 m.

Manutan

Bergense Steenweg 1424 -1070Anderlecht

Manutan-Overtoom is marktleider in de bevoorrading van gebruiksgoederen voor industrie, magazijn, werkplaats en kantoor. Manutan-Overtoom levert een zeer breed productaanbod, scherpe inkoopprijzen en een persoonlijke dienstverleni

Adec Electro

Eernegemsestraat 103 -8460Westkerke

Boels Verhuur

Brusselsesteenweg 330 -3090Overijse

Heeft u speciale wensen, bent u op zoek naar bulkpartijen of zijn er investeringsplannen? Wat u ook nodig heeft, Boels Sales verkoopt het

Maris Immo

Bovenstraat 58 -3550Heusden-zolder

Volledige logistieke en technisch ondersteuning van evenementen in binnen- en buitenland.

Kaeser Kompressoren

Heiveldekens 7 -2550Kontich

KAESER KOMPRESSOREN: Meer perslucht met minder energie!Ons gamma: schroefcompressoren, zuigercompressoren, mobiele compressoren, blowers, drogers, olievrije compressoren, filters, onderdelen, persluchtoutsourcing (perslucht per m³), 24u service, …

Wim Verhuur

Fortsesteenweg 44 -2860Sint-katelijne-waver

Wim Verhuur (Sint Katelijne Waver) verhuurt degelijk materiaal voor zowel de professioneel als particulier in de bouw- en tuinsector. Graafmachines, bouwdrogers, trilnaalden, motoculteurs, hakselaars, tractors, stellingen ... alles is te huur.

Locquet Technical Supplies

Karreweg(kru) 139a -9770Kruishoutem

Verhuur en verkoop van (nood)generatoren & mobiele verlichting

Koop Putboringen

Industrieweg (h) 102 -3980Tessenderlo

Loxam Nv - Hoofdzetel België

Vilvoordsesteenweg 152 -1120Brussel 12

DE nr. 1 van de professionele VERHUUR met een netwerk in België van 14 agentschappen Rental en 1 agentschap Module (modulaire bureelconstructies) + 1 agentschap Rental Luxemburg. Het Rental VERHUUR park omvat +/- 6000 materiëlen en gereedschappen.

overtoom International Belgium

Industrielaan 30 -1740Ternat

Alles wat u nodig heeft voor kantoor, magazijn, werkplaats en terrein. 40.000 artikelen uit voorraad, snel en volgens afspraak.

Kt-rent

Taunusweg 4 -3740Munsterbilzen

We hebben de oplossing voor uw toepassing in huis, ongeacht of het de recyclage, verwerking van bouw-, sloop- of ander afval, asfalt, aggregaten, grondwerken of landschapsarchitectuur betreft!

Agio Power

Heideveld 11 -9960Assenede

Elektriciteit - Stroomaggregaten

Atlas Copco Belgium

Brusselsesteenweg 346 -3090Overijse

Hydraulische installaties pneumatica compressoren aannemersmaterieel dynamos en generatoren stroomaggregaten elektriciteit automatisering industrie elektronica werktuigen professioneel verhuur bouwmachines verhuur machines professioneel verhuur elektrog

Dutry Power

Brugsesteenweg 512 -8800Roeselare

verhuur en verkoop van stroomgeneratoren van 2 tot 3000 kVA, dus voor de meest uiteenlopende toepassingen. Ook voor compressoren, verdeelborden, kabels, delfkraantjes en allerhande tweedehands materieel gaande van stroomgeneratoren over brandstoftank

Geos

Hertenstraat 30 -3830Wellen

GEOS is een onafhankelijk laboratorium met meer dan 35 jaar ervaring en is gespecialiseerd in de kwaliteitscontrole van bouwmaterialen. Door het gebruik van moderne apparatuur en hedendaagse technologie kan GEOS een ruim gamma testen aanbieden.

Luyckx Dirk

Heirweg 35 -8520Kuurne

Bij Luyckx Dirk bvba te Kuurne, officiële dealer van meerdere topmerken, kan u terecht voor de verkoop en verhuur van en service op tuinmachines, reinigingsmachines, stof-, en waterzuigers, stroomgroepen en veel meer.

Intermetal-motor

Wielsbeeksestraat(o) 50a -8710Wielsbeke

Het aanbod van Intermetal Motor wordt vandaag samengevat onder de noemer Mobile Energy Solutions. Naast een verhuurgamma van zowat 150 stroomgroepen bieden we oplossingen voor noodstroomvoorziening, verwarming, verlichting en mobiele brandstofopslag.

Continental Energy Systems

Industrieweg 26 -2390Malle

Continental Energy Systems is onderdeel van de in Nederland gevestigde LekHabo Groep. Wij zijn wereldwijd actief op het gebied van productie en installatie van warmtekracht-installaties (WKK).

Europower Generators

Tegelrijstraat 175 -3850Nieuwerkerken (limb.)

NULL