U zocht op: Aggregaten

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Veyt Marc

Veerstraat 2 -9255Buggenhout

Cummins Belgium

Catenbergstraat 1 -2840Rumst

Cummins België biedt al jaren kant en klare noodstroom oplossingen voor particulieren, KMO en industrie van 8 – 550 kVA.

Beijer Ref Belgium

Prins Boudewijnlaan 7d -2550Kontich

Als koeltechnische groothandel verkopen wij componenten en assembleren wij unieke en op maat gemaakte koelinstallatie units.

Vadera

Langlaarsteenweg 70 -2630Aartselaar

Zf Services Belgium

Avenue Antoon Van Oss 1b 26 -1120Brussel 12

ZF Services Belgium NV is uw specialist in de verkoop en herstelling van alle ZF producten en haar merken ZF Sachs, ZF Lemförder, ZF Boge en ZF Lenksysteme.

Euromat Brussels

Budasteenweg 31 -1830Machelen (brabant)

Euromat: verhuur en verkoop van compressoren, stroomgroepen, verreikers, straalapparatuur, spuitapparatuur, ... Euromat heeft 4 vestigingen in België, die zich richten op de verhuur, verkoop en service van middelgrote machines voor de industrie en aa

Kaeser Kompressoren

Heiveldekens 7 -2550Kontich

KAESER KOMPRESSOREN: Meer perslucht met minder energie!Ons gamma: schroefcompressoren, zuigercompressoren, mobiele compressoren, blowers, drogers, olievrije compressoren, filters, onderdelen, persluchtoutsourcing (perslucht per m³), 24u service, …

Wim Verhuur

Fortsesteenweg 44 -2860Sint-katelijne-waver

Wim Verhuur (Sint Katelijne Waver) verhuurt degelijk materiaal voor zowel de professioneel als particulier in de bouw- en tuinsector. Graafmachines, bouwdrogers, trilnaalden, motoculteurs, hakselaars, tractors, stellingen ... alles is te huur.

Loxam Nv - Hoofdzetel België

Vilvoordsesteenweg 152 -1120Brussel 12

DE nr. 1 van de professionele VERHUUR met een netwerk in België van 14 agentschappen Rental en 1 agentschap Module (modulaire bureelconstructies) + 1 agentschap Rental Luxemburg. Het Rental VERHUUR park omvat +/- 6000 materiëlen en gereedschappen.

Gijsels

Kanaalstraat 17 -2520Ranst

Verhuur van stroomaggregaten, stroomgroepen, verlichtingsmasten, wij zorgen voor stroomvoorziening, noodstroom, ...

Aerzen Belgium

Arthur De Coninckstraat 11 -3070Kortenberg

Sinds 1864 heeft AERZEN hoogpresterende machines ontwikkeld voor de industrie. We zijn gegroeid tot een wereldwijde speler, die wereldwijd betrouwbare, hoogpresterende en energie-efficiënte blowers en schroefcompressoren levert.