U zocht op: Airco Installeren

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Jokri

Haachtsesteenweg 158 -1910Kampenhout

AIRCO / KOELTECHNIEK JOKRI BVBA, te Kampenhout is gespecialiseerd in leveren, plaatsen en dienst naverkoop van: Airconditioning, wijnkoeling, ventilatie, rookafzuiging, koelcellen, diepvriescellen,...

Bvl

Berlaarbaan 148 -2860Sint-katelijne-waver

BVL staat garant voor het leveren van zeer kwalitatief en esthetisch afgewerkte installaties. Hiertoe draagt elke onderdeel van onze diensten bij studie, montage, onderhoud en herstellen.

De Beck Koeltechniek

Kleine Heide 31c -2811Leest

De Beck Koeltechniek BVBA is vooral gespecialiseerd in: airconditioning, koeling, ventilatie en malkkoeltanks.

Mockel

Meusegemstraat 19 -1861Wolvertem

De specialist in airco en verwarming voor uw wagen. De diensten die wij aanbieden voor wagens zijn: Het installeren en herstellen van verwarming, Het installeren en herstellen van de airco, Het installeren van koelkastkits.

Climate Solutions

Leuvensesteenweg 48 C -1932Sint-stevens-woluwe

Climate Solutions NV is een jong en dynamisch installatiebedrijf met polyvalenten ploegen (in alle vakgebieden). Wij installeren verwarming, airconditioning, ventilatie en sanitair in België, Luxemburg en Frankrijk (met afdeling in Lyon).

De Wit Luc Sanitair-verwarming

Kerklaan 19 A -1830Machelen

Luc De Wit begon in 1975 met een eenmanszaak voor verwarming en sanitair. Intussen is het bedrijf flink gegroeid zodat het nu uw ideale partner is voor sanitair en centrale verwarming. Bovendien hebben we onze eigen technische dienst

B.v.l. Airco Koeling

Berlaarbaan 148 -2860Sint-katelijne-waver

BVL Airco & Koeling is gespecialiseerd in warmte- en koelingssystemen.