U zocht op: Airco Installeren

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Maes Industries

Hemeldonk 1 -2200Herentals

Maes warmte en koeltechniek is uw specialist in airconditioning en warmtepompen. Wij zorgen voor levering, installatie en professionele afwerking. Ook kan u bij ons terecht voor zelfbouwpakketten voor verwarming, ventilatiesystemen, enz

Bvl

Berlaarbaan 148 -2860Sint-katelijne-waver

BVL staat garant voor het leveren van zeer kwalitatief en esthetisch afgewerkte installaties. Hiertoe draagt elke onderdeel van onze diensten bij studie, montage, onderhoud en herstellen.

Nomatech

Bevrijdingsstraat 29 -2280Grobbendonk

Uw vakman in sanitair, centrale verwarming, airco, warmtepompen, ventilatie, regenwaterrecuperatie en badkamerrenovatie te Herentals

Clima Comfort

Liersebaan 122 -2500Lier

Clima Comfort heeft zich gespecialiseerd in het adviseren, ontwerpen, installeren en onderhouden van airconditioningsystemen, CV en luchtverwarmingsinstallaties, ventilatiesystemen en luchtbehandelingsinstallaties.

B.v.l. Airco Koeling

Berlaarbaan 148 -2860Sint-katelijne-waver

BVL Airco & Koeling is gespecialiseerd in warmte- en koelingssystemen.

Bovema International

Lammerdries-zuid 17 -2250Olen

Ventilatiesystemen verwarming industrie ingenieurbureaus projectcoordinatie projectengineering projectmanagement cad ontwerp detachering elektronica studiebureaus engineering luchtverversingssystemen ventilatieroosters industriele ventilatiesystemen luc

Daikin Ac

Welvaartstraat 14-1 -2200Herentals

Daikin is pionier in de ontwikkeling van innovatieve en energievriendelijke klimaatbeheersystemen en warmtepompen. Op maat van elke behoefte biedt Daikin oplossingen voor residentiële, commerciële en industriële toepassingen.

Netconnect

Pulsebaan 52 -2242Pulderbos

NetConnect is expert in de gestructureerde bekabeling van pc-netwerken en telefonie. Kleine kmo`s en grote multinationals kunnen dus zowel voor data als voice bij ons terecht.

Dekabo

Hoogbuul 35 -2250Olen

Dekabo is een dynamisch bedrijf met één duidelijke specialisatie: horizontaal gestuurde boringen. Door onze ervaring beheersen wij de techniek volledig en integreren wij continu de laatste nieuwe ontwikkelingen in onze werkwijze.