U zocht op: Airco Kantoor

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Group Jansen

Eikenenweg 58 -3520Zonhoven

U zoekt een partner voor uw nieuwbouwkantoor, winkelinrichting, renovatie of afwerking? Wij bouwen met onze handen en ons hart.

Van Cleven

Bedrijfsstraat 14 -3500Hasselt

Diensten: Koelruimten en koelloodsen voor fruit & groenten, Koeling voor bananenrijpkamers en confiserie, Thermische plant-inrichting in de chocolade industrie, Diepvries- en koelloodsen voor distributie, Koel- en versnijkamers voor slachthuizen...

Hamster Cleaning

Nieuwpoortlaan 17 -3600Genk

Hamster Cleaning reinigt en inspecteert luchtkanalen op professionele wijze. Dagelijks worden projecten uitgevoerd in verscheidene sectoren en (kantoor)omgevingen, zoals openbare gebouwen, kmo’s en multinationals, zorginstellingen, sporthallen, enz..

Misaya

Kleine Hemmenweg 36 -3520Zonhoven

Na meer dan 20 jaar ervaring startte zaakvoerder Stephan Bogaerts als zelfwerkende patroon zijn eigen zaak, "Misaya". Misaya biedt u een oplossing voor al uw problemen in verband met koeltechnieken en ventilatiesystemen.

A.s.c.n.

Berkenlaan 48 -3500Hasselt

Airconditioning aan steeds toppromoties door rechtstreekse import. Luchtverwarming, verwarmen, koelen, ventileren, bevochtigen, filteren in één systeem. Voor woning, kantoor, industrie en horeca.