U zocht op: Airco Onderhoud

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Maes Industries

Hemeldonk 1 -2200Herentals

Maes warmte en koeltechniek is uw specialist in airconditioning en warmtepompen. Wij zorgen voor levering, installatie en professionele afwerking. Ook kan u bij ons terecht voor zelfbouwpakketten voor verwarming, ventilatiesystemen, enz

Daikin Ac

Welvaartstraat 14-1 -2200Herentals

Daikin is pionier in de ontwikkeling van innovatieve en energievriendelijke klimaatbeheersystemen en warmtepompen. Op maat van elke behoefte biedt Daikin oplossingen voor residentiële, commerciële en industriële toepassingen.

Cosenco Gevelrenovatie

Toekomstlaan(hrt) 6 -2200Herentals

Cosenco is specialist in gevelreiniging, gevelbescherming, betonherstelling, schilderwerken en voegwerken. Cosenco staat garant voor vakkundig werk binnen de afgesproken modaliteiten. Want dat geeft u vertrouwen!

E-tec

Dikberd(hrt) 34 -2200Herentals

Viessmann is een internationaal trendsettende groep die innovatieve, toekomstgerichte en betrouwbare verwarmingssystemen produceert

Saelen

Varendries(ndw) 31 -2200Herentals

De Duinen

Aarschotseweg(hrt) 28 -2200Herentals

Bij alles wat De Duinen doet staat het comfort van de reiziger centraal. Zo wordt het volledig wagenpark voortdurend vernieuwd. Een toilet, airconditioning, video, bar en verstelbare zetels zijn dan ook standaard voorzieningen op elke bus.

Technical Management & Holding

Diamantstraat (hrt) 3 -2200Herentals

Technigroup in Herentals (Antwerpen) is gespecialiseerd in industriële koeltechniek, airconditioning voor de industrie, EX-installaties, koudetechniek en koelmachines op maat.

Ecohuis

Oud-strijderslaan (hrt) 207 -2200Herentals

Ecohuis staat voor persoonlijke begeleiding, ambachtelijke & milieuvriendelijke houtskeletbouw, snelle uitvoering (binnen de drie maanden !) en een team met jaren ervaring.

Dakconstruct

Dikberd(hrt) 28 -2200Herentals

Hekon

Wolfstee(hrt) 18 -2200Herentals

hekon groothandel schoorsteenkanalen inox

Flexible Automation Innovative Solutions

Vennen(hrt) 15 -2200Herentals

F.A.I.S. nv Automatisatie is een specialist op het vlak van automatisatie. Op zoek naar een betrouwbare partner? Dan heeft u die nu gevonden: F.A.I.S. nv automatisering. F.A.I.S Automatisatie - Automation

Theeuwes

Landweg 3 -2200Herentals

INDUSTRIËLE AUTOMATISATIEEngineering, bouwen op maat en optimalisatie van geautomatiseerde industriële productieprocessen

Oasis

Groenstraat(ndw) 13 -2200Herentals

We zijn een familiaal bedrijf en erkend installateur centrale verwarming, vloerverwarming, hernieuwbare energie en airconditioning.

Heating Control

Wochterberg(hrt) 47 -2200Herentals

Op het gebied van centrale verwarming installatie is er veel mogelijk. Heating Control biedt U een brede waaier aan en geeft raad doorheen het ganse project.