U zocht op: Airco Oplossingen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Iot Domotica Solutions

Hillaarseik 1 -2500Lier

IoT Domotica is gespecialiseerd in Design, Implementatie en beheer van KNX Smart Home projecten, spraaktechnologie, visualisatiesystemen, Internet of Things, en Immotica voor zowel particulieren als bedrijven, kantoren en winkels.

Energiek

Brechtsebaan 20 -2900Schoten

Energiek reeds 20 jaar lang sterk in straling.U kan bij ons terecht voor het oplossen van specifieke verwarmings- en koelingsproblemen zowel voor renovatie als nieuwbouw.Al onze projecten worden geplaatst door uw plaatselijke

Belklima

Speelhofdreef 56 -2970Schilde

U wilt het juiste klimaat voor uw woon- of werkomgeving? Een warmtepomp van Mitsubishi Electric is dan de oplossing.

All Cool Systems

Vaartkant Links 45a -2960Brecht

Koeltechnieker Van Aeken biedt U een efficiënte oplossing voor elk koelprobleem.Wij bieden u ook onderhoudscontracten op maat aan.

Maes

Industriedijk 2 -2300Turnhout

Maes bv te Turnhout draagt al jaren de zorg voor de reiniging en onderhoud van industriële stoom- en verwarmingsketels.Met technische know-how, inovatief denken en een persoonlijke benadering.

Bovema International

Lammerdries-zuid 17 -2250Olen

Ventilatiesystemen verwarming industrie ingenieurbureaus projectcoordinatie projectengineering projectmanagement cad ontwerp detachering elektronica studiebureaus engineering luchtverversingssystemen ventilatieroosters industriele ventilatiesystemen luc

Gemelec

Azalealaan 4 -2560Nijlen

GEMELEC bvba is een jong en dynamisch bedrijf, opgericht in 2007 door zaakvoerder Michael Gemoets. Wij streven naar een installatie op maat met innovatieve oplossingen, waarbij u kan rekenen op onze vakkennis en kwalitatief hoogstaande afwerking.

Maes Leo

Irislaan 5 -2390Malle

De firma Leo Maes bvba is al meer dan 30 jaar actief in de interieursector. Wij spitsen ons toe op het ontwerpen, produceren en plaatsen van complete interieuroplossingen.

Arrabis

Achterstraat 13 -2240Zandhoven

ARRABIS bvba staat voor een multidisciplinaire aanpak en het aanbieden van efficiënte oplossingen voor zowel particulier als bedrijf wat betreft elektro, sanitair, verwarming, ventilatie, koeling en airco.