U zocht op: Airco Voor Bedrijven

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Oke-auto-geel

Antwerpseweg 6 -2440Geel

Oke-Auto-Geel is een groot -en kleinhandel voor auto-onderdelen. U kan bij ons terecht voor uw wagen, vrachtwagen of industrieel voertuig. Naast kleinhandel zijn wij ook groothandel in alle auto-onderdelen. Wij zijn uw kleinhandel in auto...

Belcotec

Kleinhoefstraat 8 -2440Geel

Belcotec NV is een HVAC-installatiebedrijf gelegen te Dessel. Kwalitatief hoogstaande installaties realiseren is de kern van ons bedrijf.

Albutech

Fabriekstraat 39 -2440Geel

Albutech is een jong en dynamisch bedrijf, gestart in juli 2010, maar gebaseerd op 25 jaar ervaring in diverse segmenten uit de HVAC sector.

Stessens

Winkelomseheide 221 -2440Geel

Als familiale onderneming heeft Bouwbedrijf Stessens zich gespecialiseerd in het bouwen van privé-woningen"sleutel op de deur", volgens de traditionele bouwmethode.

Skilpod

Acaciastraat 17 -2440Geel

Kiezen voor Skilpod is kiezen voor een andere, revolutionaire manier van bouwen. Een mooie, degelijke thuis, zonder jarenlang bouwgedoe. Zodat jij tijd hebt voor leukere dingen.

Structabo E.c.v.

Winkelomseheide 233 -2440Geel

Structabo een familiebedrijf opgericht in 1979 gespecialiseerd in het bouwen van sleutelopdedeurwoningen, villa`s en appartementen laat uw droom werkelijkheid worden.