U zocht op: Airco Voor Bedrijven

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Lec-energy Solutions

Reihagenstraat 15 -9200Dendermonde

Wij zijn gecertificeerde* airco installateur Hamme en Waasland. Wat in 2002 begon als technieker bij Daikin Europe te Oostende is gegroeid naar een volwaardige installateur airco en warmtepompen voor de regio Hamme en omstreken.

Van Haver Cooling

Heirstraat (app) 15 -9200Dendermonde

Van Haver Cooling is een onderneming met bijna 25 jaar ervaring op gebied van koeltechnieken. Wij zijn specialist in het plaatsen van: airco`s, zonwering, rolluiken, altherma`s.Wij zijn voor particulieren en kmo`s een perfecte partner in klimatisatie

Busschaert Koeltechniek

Hullekenstraat (stg) 10 -9200Dendermonde

Busschaert koeltechniek is uw betrouwbare partner voor de realisatie, onderhoud en herstelling van allerhande koeltechnische installaties voor particulieren, kmo en industrie.

Rent2party

Sint-gillislaan (stg) 114 -9200Dendermonde

Verhuurbedrijf van feestmaterialen, tenten, stoelen en tafels. Maar ook het verhuren van diverse toestellen en meubelen.Kortom bij RENT2PARTY bent u aan het juiste adres voor de verhuur van al uw feestbenodigdheden.

Midas

Mechelsesteenweg 130 -9200Dendermonde

Wij zorgen voor het onderhoud van uw wagen, de uitlaat, airconditioning, remmen, schokdempers, banden, aandrijfassen en batterijen. Kom eens langs!

De Brandt

Sint-ursmarusstraat (baa) 23 -9200Dendermonde

De Brandt NV gespecialiseerd in waterbouw, kraanverhuur, zandhandel en algemene bouwwerken