U zocht op: Airco daikin

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Airquality Group

A. Stocletlaan 206 -2570Duffel

Airquality is reeds meer dan twintig jaar uw professionele partner in airconditioning, warmtepompen,ventilatie en koeling. 24 uur service, eigen studie-en plaatsingsdienst. Daikin superdealer, ruime toonzaal te Duffel.

Daikin Ac

Avenue Franklin 1b -1300Wavre

Daikin is pionier in de ontwikkeling van innovatieve en energievriendelijke klimaatbeheersystemen en warmtepompen. Op maat van elke behoefte biedt Daikin oplossingen voor residentiële, commerciële en industriële toepassingen.

Geeroms

Kortrijksesteenweg 1114 -9051Gent

GEEROMS NV de "specialist" in warmtepompen, airconditioning en koeltechniek. We hebben meer dan 80 jaar ervaring waarbij innovatie en kwaliteit altijd onze vuistregels zijn geweest.Hoofdverdeler van Daikin en Prodealer van Liebherr.

Cool It

Moerstraat 55 -2970´s Gravenwezel

Ons COOL IT service- en onderhoudsteam staat alle dagen voor u klaar. Wij zijn uitgerust met de allernieuwstre computergestuurde diagnosetechnieken om efficiënt problemen op te lossen. Bij sommige installaties is het zelfs mogelijk om...

Verherbrugghen Centrale Verwarming

De Wallekens 4 -9270Laarne

Verwarming installatie centrale verwarming installatie chauffage installatie

Bumaco Koeltechniek

Stationsstraat 216 -3110Rotselaar

bumaco, uw partner in koeltechniek en Daikin airconditioning Bumaco koeltechniek koeltechniek, airco, diepvries, industrie, verhuring, bumaco, vriesinstallaties, koelcellen rotselaar, belgie, daikin super dealer.

Van Bocxlaer Stephanie

Waterschootstraat 77 -9111Sint-niklaas

Wij zijn een exclusief netwerk van airco installatie experten. We zijn gepassioneerd door airconditioning en warmtepompen.

Inter Clima

Blikstraat 4 -2110Wijnegem

Inter Clima nv uit Wilrijk (Antwerpen) is een vakkundige plaatser en hersteller van airco-installaties. Ons bedrijf heeft reeds jarenlang ervaring op het gebied van luchtbehandeling en airconditioning. Wij zijn verdeler van Sanyo, Daikin, enz.

Celsior

Doornikserijksweg 1 A -8510Bellegem

Onder leiding van een enthousiaste nieuwe directie heeft Celsior de capaciteit om zowel voor nieuwbouw als renovatie een compleet voorstel te maken voor klimatisatie, ventilatie, verwarming en sanitair, niet enkel voor de particulier maar ook voor...

Daikin Ac

Welvaartstraat 14-1 -2200Herentals

Daikin is pionier in de ontwikkeling van innovatieve en energievriendelijke klimaatbeheersystemen en warmtepompen. Op maat van elke behoefte biedt Daikin oplossingen voor residentiële, commerciële en industriële toepassingen.

Daikin Ac

Rijvisschestraat 118 -9052Zwijnaarde

Daikin is pionier in de ontwikkeling van innovatieve en energievriendelijke klimaatbeheersystemen en warmtepompen. Op maat van elke behoefte biedt Daikin oplossingen voor residentiële, commerciële en industriële toepassingen.

Techno4

Noordlaan 92 -9630Zwalm

Techno4 specialiseert zich sinds 1990 in het leveren, plaatsen en onderhouden van HVAC-installaties (HVAC = heating (verwarming), ventilation (ventilatie) en air conditioning (airconditioning of koeling), drie deelgebieden van huiscomfort bij klanten

Eldema

Wijnbergstraat 182 -8560Wevelgem

Algemene elektriciteit. Automatisatie. Airconditioning voor kantoren, winkels, horeca en particuliere woningen. Wij zorgen voor een belangrijke koelte tijdens de warme zomerdagen. Verdelers: Daikin, Carrier, McQuary, Midea.

Jokri

Haachtsesteenweg 158 -1910Kampenhout

AIRCO / KOELTECHNIEK JOKRI BVBA, te Kampenhout is gespecialiseerd in leveren, plaatsen en dienst naverkoop van: Airconditioning, wijnkoeling, ventilatie, rookafzuiging, koelcellen, diepvriescellen,...

Rr Cooling & Heating

Oud-strijderslaan 8 -8200Sint-michiels

RRcooling BVBA de specialist in warmtepompen , airconditioning en algemene koeltechniek , ons bedrijf staat garant voor kwaliteit en een perfecte dienst na verkoop met een 7/7 dagen service.

Climatherm

Oostendse Steenweg 169 -8000Brugge

Luchtverwarming-Centrale verwarmingAirconditioning-multi-zoneregelingLuchtkanalen-multi-plus kanalen systheemVentilatiesystemen-mini-instortkanalenLuchtbevochtiging-AirzoneregelingLuchtreinigers-Ductboard luchtkanalen2

Dupont Airconditioning

Oude Godstraat 26 Bus 5 -2220Heist-op-den-berg

Wij werken enkel met A-LABEL merken zoals SAMSUNG, HITACHI en DAIKIN.Oplossingen op maat voor particulieren, winkels, burelen en KMO`s.Dienst naverkoop Service 7d/7d.

Acb Airconditioning

Moestoemaatheide 14 -2260Westerlo

Dé specialist in klimatisatieaan groothandelsprijzen !Airco-Koeling-Ventilatie-WarmtepompenZowel geïntegreerde & designtoestellenals low-budgetoplossingenBegeleiding van voorontwerp tot installatie. Verdeler van Sanyo en Panasonic airco.

Polar Experts

Schoolstraat 37 -8750Zwevezele

Wij installeren, onderhouden en repareren zowel airco als koel -en vriesinstallaties, voor zowel residentiële als commerciële toepassingen.

Esco-therm

Lijsterlaan 9 -9200Grembergen

Wij doen in chauffage, sanitair, ventilatie, waterbehandeling en zonneboiler en dit zowel voor de particulier en als voor de zelfstandige.

Maes Industries

Hemeldonk 1 -2200Herentals

Maes warmte en koeltechniek is uw specialist in airconditioning en warmtepompen. Wij zorgen voor levering, installatie en professionele afwerking. Ook kan u bij ons terecht voor zelfbouwpakketten voor verwarming, ventilatiesystemen, enz

Van Kerkhoven Technical Services

Felix Roggemanskaai 17c -1501Buizingen

Van Kerkhoven TS BVBA is al meer dan 20 jaar specialist om aan buitenlucht warmte te onttrekken.Oude gasketel of mazoutketel veranderen? Van Kerkhoven TS BVBA bekijkt graag met u de verschillende mogelijkheden.

B-cool

Sint-lambrechts-herkstraat 26 -3500Hasselt

Jasper Timmerman Koeltechniek [jtk]

Toevluchtweg 13a -8620Sint-joris (nieuwpoort)

Jasper Timmerman Koeltechniek ontwerpt, bouwt, repareert en onderhoudt koel- vries- en airconditioning systemen in alle soorten en maten, voor zowel bedrijven als particulieren. Wij zijn een dynamisch installatiebedrijf dat u graag adviseert ...

Lec-energy Solutions

Reihagenstraat 15 -9200Dendermonde

Wij zijn gecertificeerde* airco installateur Hamme en Waasland. Wat in 2002 begon als technieker bij Daikin Europe te Oostende is gegroeid naar een volwaardige installateur airco en warmtepompen voor de regio Hamme en omstreken.

Keep It Cool

Roe 3 -9401Ninove

Keep it cool bvba Keep it cool Airconditioning Airconditioning Ninove Koeltechniek Koeltechniek Ninove Keep it cool bvba Keep it cool bvba Keep it cool Airconditioning Airconditioning Ninove Koeltechniek Koeltechniek Ninove

Airco Service

Faliestraat 40 -8210Zedelgem

Airco Service in Zedelgem, regio Brugge is verdeler van warmtepompen en airconditioning van Daikin. Wij verzorgen zowel de plaatsing als het onderhoud en de herstellingen. Door het gebruik van warmtepompen krijgt u comfort

Vaerewyck

Callaertstraat 17 -9100Sint-niklaas

Wij verzorgen voor u de plaatsing van uw nieuwe systeem, hetzij warmtepomp, vloerverwarming airconditioning (verwarmen en koelen), zwembad verwarming. Ook voor het onderhoud van uw nieuwe of bestaande installatie kan u rekenen op onze perfecte service.

Air Cool Yannick

Holmlei 21 -2800Mechelen

Verwarmen en koelen. Airconditioning, pelletkachels en vloerverwarming voor een maximum comfort. Ook in ons assortiment: klimaatregeling, koel- & vriesinstallaties, warmtepompen en zwembadverwarming. Verkoop, installatie en herstellingen.

Mr Refrigeration

Chaussée De Wavre 69-3 -5030Gembloux

Polytechnics Peeters

Geraardsbergsestraat 72 -1703Dilbeek

Excecon

Zwaarveld 9 -9220Hamme (oost-vlaanderen)

ARTIKLIMA laat uw woning ademen! Wij leveren duurzame en ecologische totaaloplossingen voor woningventilatie: aardwarmtewisselaars, boilerwarmtepompen, luchtverdeelsystemen,… voor uw comfort!

De Beck Koeltechniek

Kleine Heide 31c -2811Leest

De Beck Koeltechniek BVBA is vooral gespecialiseerd in: airconditioning, koeling, ventilatie en malkkoeltanks.

Avs Service

Langstraat 107 -2260Westerlo

AVS Service is een klein bedrijf,naast de 2 zaakvoerders een team van 3 medewerkers, wij zijn dan ook zeer trots op onze goede reputatie en naam binnen onze sector.

Daikin Ac

Zandvoordestraat 300 -8400Oostende

Daikin is pionier in de ontwikkeling van innovatieve en energievriendelijke klimaatbeheersystemen en warmtepompen. Op maat van elke behoefte biedt Daikin oplossingen voor residentiële, commerciële en industriële toepassingen.

Arco

Brandstraat 22 -9160Lokeren

Verhoog de levenskwaliteit thuis of de efficiëntie van uw werknemers met een airconditioning systeem. Airco : zowel koelen als verwarmen, ook bij vrieskou buiten.

Frigo-techniek

Veldstraat 325 -2930Brasschaat

Lg air conditionersArt Cool , cool design voor uwe huis en leven. Nieuw verwisselbare fronten.

Jacobs Koel

Rillaarsebaan 61 -3200Aarschot

Jacobs Koel is gespecialiseerd inairconditioning, warmtepompen,koelinstallaties en vriesinstallaties. Aangezien we uitsluitend kwaliteitswerk willen leveren, werken wij enkel met betrouwbare merken zoals Daikin, Argo en Sanyo.

Bries Benny

Spoorweg 22 -3130Begijnendijk

Airconditioning, koeltechnieken, warmtepompen. Alle koeltechnieken en airconditioning. Daikin. Depannages airco en koeling. 24u. Service.

The Airconditioning Company

Neerlandweg 20 -2610Wilrijk (antwerpen)

The Airconditioning Company NV, afgekort TAC!, werd opgericht in januari 1999 en staat in voor het ontwerp, de levering, de plaatsing en het onderhoud van Heating, Ventilation en AirConditioning installaties. Daikin Superdealer.

Koeltechniek Verstraete

Kruisstraat 61 C -9930Zomergem

Airconditioning, Koel en vriescellen, Koeltogen, winkelinrichting, wijn- en flessenkoelers, gastronorm kasten, ijsblokmachines, koel- en diepvrieskasten

Limko

Steenweg Op Asse 136 -7850Edingen

Levering & montage van kwaliteitsvolle aircotoestellen en warmtepompen voor particulieren & bedrijven. Service 7d/7d.

R-cotec

Slekkenstraat 4 -9120Beveren-waas

Voor installatie van een airco vraagt u best advies aan een erkend installateur.Bij R-cotec bent u aan het juiste adres. Sinds de oprichting in 1991 is ons bedrijf uitgegroeid tot een gevestigde waarde in de sector.

Airco Mb

Halveweg 5 -3600Genk

Airco MB heeft meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van airconditioning, ventilatie en luchtbehandeling.Installateur Daikin.

Clima Technics

Beatrijslaan 115 -3110Rotselaar

Deze pagina is de startpagina van Clima Technics bvba waarop u alle informatie vindt betreffende airconditioning, koeling en warmtepompen. De aangeboden merken zijn Daikin, LG en Carrier. Startpagina

Klimatisatie Verstraete

Pylyserlaan(kok) 7 -8670Koksijde

Op een energiezuinige en milieuvriendelijke manier verwarmen, koelen, ventileren,. kortom alles wat nodig is om ervoor te zorgen dat u zich overal en altijd comfortabel voelt.

Etablissements J. Grommet

Rue De Herve 157 -4651Herve

Société Grommet à Battice, Belgique, spécialisé en réfrigération et réfrigération de surfaces de vente, bureaux industriels et bâtiments administratifs, secteur bancaire, industries, laboratoires, secteur alimentaire, habitations privées

Vanderstraeten

Venecoweg 8 -9810Nazareth

Koel- & vriesinstallaties - Koel- & vriescellen - Koeltoonbanken Koelmeubelen - Airconditioning-Daikin.Herstelling alle merken Winkelwagenkoeling- & inrichting

Jm Airconditioning

Ringlaan 35 -2240Zandhoven

Om een optimale kwaliteit te garanderen werkt JM Airconditioning uitsluitend met de produkten van Daikin.

Feys - Pattyn

Diksmuidseweg 492 -8904Ieper

Airco en koeltechniek Feys-Pattyn Ieper. ...::: Airco en koeltechniek, Feys-Pattyn Belgium :::... airco, airconditioning, koeltechniek,isolatiebouw,koelmeubelen,koelcellen,diepvriescellen,frigocellen,isotherme constructies,Daikin,Samsung,frigoloods,d

Coolair

Oude Liersebaan 377 -2570Duffel

Ventilatiesystemen, airconditioning installateurs, koeltechnieken industrie, klimaatregeling installateurs, industriele ventilatiesystemen, luchtdeuren, luchtgordijnen, luchtroosters, luchtverversingssystemen, ventilatieroosters...

At Airco

Grote Baan 263 -9250Waasmunster

Koel En Elektrotechniek Manu

Teniersstraat(david) 40 -1800Vilvoorde

Koel- en Elektrotechniek Manu is gespecialiseerd in alle koel- en elektrotoepassingen, zowel voor horeca, commerciële als voor de industriële toepassingen. Wij zijn tevens officiële dealer van Daikin, Scotsman, Wessamat, Isocab, Elektrolux, Fujitsu e

Air Clim Ou Airclim

Avenue Du Commerce 52 -1420Braine-l'alleud

Site Internet de la soci�t� Air Clim, sp�cialis�e dans l'installation et la maintenance de syst�me d'air conditionn�. Air Clim : Clients airco, air conditionn�, air co, clim, climatisation, conditing, aca, air clim, airclim,daikin,

Air-eco

Sint-jozefstraat 15 -2350Vosselaar

AIR-ECO ZOMERPROMO: Deze zomer uw eigen DAIKIN AIRCO geleverd en geplaatst reeds vanaf ? 950,- excl .btw

Heedfeld Verwarming - Sanitair

Visésteenweg 166 -3770Riemst

Heedfeld nv Verwarming & Sanitair - Heedfeld nv Chauffage & Sanitaire Heedfeld NV verwarming, sanitair, chauffage, sanitaire, heedfeld, heedfeldnv, airco, airconditioning

A & J De Saedeleer

Revinzestraat 62 -8820Torhout

Koeling - klimatisatie CV - centrale verwarming Onderhoud & installatie Airco Sanitair

Akrolux

Provinciestraat 316 -2018Antwerpen

Akrolux, al 25 jaar synoniem met ?de beste service?. Airconditioning of warmtepomp nodig? Wij leveren en plaatsen met zorg. Ook voor herstellingen en onderhoud staan wij klaar.

Marc Wauters

Henri Caronstraat 23 -1560Hoeilaart

Airconditioning: Daikin - Vloerverwarming met warmtepomp: Altherma van Daikin - Ventilatie en balansventilatie: Vallox - Elektriciteit en domotica: b-logicx - Verkoop van huishoudapparaten en keukengerei met eigen hersteldienst

Frigomaster

Schaapsdijk 6 -3900Pelt

Frigomaster is gespecialiseerd in koeltechniek, ventilatie, warmtepompen en airconditioning.

Koeltechniek Verheyen

Kriekenstraat 39 -2520Ranst

Verheyen koeltechniek levert en installeert vooral daikin en lost zo elk koelprobleem efficiënt op zowel privé als industrieel levert verheyen airco 146 s, ijswatergroepen, koelcellen, diepvriescellen, bakkerskasten, snelvriezers, koeltogen en domotica

Gits

Hammestraat 36 -9300Aalst

Home Centrale verwarming --- Sanitair --- Klimaatregeling ---Wij zorgen voor uw comfort.

Augustus

Mechelseweg 424 -1880Kapelle-op-den-bos

Augustus bvba is de specialist in airconditioning, zonne-energie, warmtepompen, ventilatie en consultancy.

Frederic Favero

Rue De L'horloge Rue De L'horloge -5500Dinant

Airco Radeco

Manebruggestraat 296 -2150Borsbeek

Airco Radeco gevestigd te Borsbeek bij Antwerpen bestaat sinds 1986 en heeft zich gespecialiseerd in het klimatiseren en ventileren van winkels, kantoren, sportcentra, fabricagehallen,wijnkelders enz.

Friegel

Zonnebeekseweg 66 -8900Ieper

Friegel is een jong bedrijf die is opgericht na een ervaring van meer dan 20 jaar in de sector. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen en onderhouden van allerhande koeltechnieken.

Klimatisatie Vandeputte

Vannestenstraat 6 -8740Pittem

Doorheen de jaren zijn wij uitgegroeid tot een bedrijf met een ruime kennis en ervaring op alle gebied van airconditioning en koeltechniek zowel industrieel, commercieel als residentieel.

Bg Aircoservice

Boekweitstraat 3 -2350Vosselaar

Delbrassine

Avenue André Ernst 9 -4800Verviers

*** delbrassine *** - INFOS ET NEWS (Informations pratiques)

Climawest

Tramstraat 7 -8560Wevelgem

Climawest levert u volgende diensten: airco, warmtepompen, proceskoeling, ventilatie, verwarming, sanitair, alternatieve energieën: zonne-energie, warmtepompen voor zwembaden.

Bart Vanderstraeten

Kortrijkstraat 254 -9700Oudenaarde

Van Steen Verwarming & Sanitair

Biezestraat 106 -9220Hamme (vl.)

Als particulier, architect of bouwheer kan u bij ons terecht voor een ruim aanbod aan service en dit zowel in het kader van nieuwbouw, renovaties, onderhoud als herstellingen.

Coussement

Harelbeekstraat(z) 104 C -8550Zwevegem

Camair spécialiste en climatisation réfrigeration humidification déshumidification et régulation, Specialist in air conditioning industriële koeling luchtbevochtiging luchtontvochtiging en regeling airconditioning

Ameel Koeltechniek

Houthulstseweg 69 -8920Poelkapelle

KT-ameel Koeltechniek is een erkend specialist in airconditioning en koeltechniek en staat garant voor hoge kwaliteit. De klant staat op de eerste plaats, dit garanderen we door een team van vakmensen dat steeds tot uw beschikking staat.