U zocht op: Airco installatie klimaatbeheersing

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Air Systems

Moederhoefstraat 242 -2547Lint

Air Systems is een installatiebedrijf gespecialiseerd in alle HVAC toepassingen. Onze mensen zijn op de hoogte van de nieuwste technologieën. Begrippen zoals ; warmtepompen, inverter, balansventilatie en warmterecuperatie zijn...

R-cotec

Slekkenstraat 4 -9120Beveren-waas

Voor installatie van een airco vraagt u best advies aan een erkend installateur.Bij R-cotec bent u aan het juiste adres. Sinds de oprichting in 1991 is ons bedrijf uitgegroeid tot een gevestigde waarde in de sector.

Cuiselec Industries

Van Wesenbekestraat 42 -2060Antwerpen

Een mooie woning verdient een degelijke electrische installatie. Electriciteit die op een professionele manier geplaatst wordt.

Eti Partner

Griffier Schobbenslaan 2 -2140Borgerhout (antwerpen)

HVAC technieken, warmtepompen, airconditioning, klimatisatie, ventilatie, sanitair, verwarming

Trouilliez

Blauwesteenstraat 108 -2550Kontich

Inter Clima

Blikstraat 4 -2110Wijnegem

Inter Clima nv uit Wilrijk (Antwerpen) is een vakkundige plaatser en hersteller van airco-installaties. Ons bedrijf heeft reeds jarenlang ervaring op het gebied van luchtbehandeling en airconditioning. Wij zijn verdeler van Sanyo, Daikin, enz.

The Airconditioning Company

Neerlandweg 20 -2610Wilrijk (antwerpen)

The Airconditioning Company NV, afgekort TAC!, werd opgericht in januari 1999 en staat in voor het ontwerp, de levering, de plaatsing en het onderhoud van Heating, Ventilation en AirConditioning installaties. Daikin Superdealer.

Air - Clima

Veldkant 8 -2550Kontich

Klimaat beheer koeling diepvries Bloemenkoeling koelplafond Isolatiebouw diepvrieskoel- kamers ventilatieplafond Airconditioning Argo Sanyo Ventilatie milieu Onderhoud 2424 service - Totaalprojecten Winkelinrichting.

Airco Radeco

Manebruggestraat 296 -2150Borsbeek

Airco Radeco gevestigd te Borsbeek bij Antwerpen bestaat sinds 1986 en heeft zich gespecialiseerd in het klimatiseren en ventileren van winkels, kantoren, sportcentra, fabricagehallen,wijnkelders enz.

Abati Ind.

Ingberthoeveweg 19 -2630Aartselaar

Installateur energiezuinige technieken Een optimale klimaatbeheersing dankzij verwarming, koeling en ventilatie is essentieel in elk gebouw.