U zocht op: Airco installatie klimaatbeheersing

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Air Systems

Moederhoefstraat 242 -2547Lint

Air Systems is een installatiebedrijf gespecialiseerd in alle HVAC toepassingen. Onze mensen zijn op de hoogte van de nieuwste technologieën. Begrippen zoals ; warmtepompen, inverter, balansventilatie en warmterecuperatie zijn...

Esco-therm

Lijsterlaan 9 -9200Grembergen

Wij doen in chauffage, sanitair, ventilatie, waterbehandeling en zonneboiler en dit zowel voor de particulier en als voor de zelfstandige.

R-cotec

Slekkenstraat 4 -9120Beveren-waas

Voor installatie van een airco vraagt u best advies aan een erkend installateur.Bij R-cotec bent u aan het juiste adres. Sinds de oprichting in 1991 is ons bedrijf uitgegroeid tot een gevestigde waarde in de sector.

Cuiselec Industries

Van Wesenbekestraat 42 -2060Antwerpen

Een mooie woning verdient een degelijke electrische installatie. Electriciteit die op een professionele manier geplaatst wordt.

Eti Partner

Griffier Schobbenslaan 2 -2140Borgerhout (antwerpen)

HVAC technieken, warmtepompen, airconditioning, klimatisatie, ventilatie, sanitair, verwarming

Trouilliez

Blauwesteenstraat 108 -2550Kontich

S. Air International

Nijverheidslaan 4 -9308Gijzegem

S.air is een specialist in het ontwerpen van complete oplossingen voor klimaatbeheersing, Rook- en Warmte Afvoer (RWA), Geur en Emissiereductie en glasconstructies

The Airconditioning Company

Neerlandweg 20 -2610Wilrijk (antwerpen)

The Airconditioning Company NV, afgekort TAC!, werd opgericht in januari 1999 en staat in voor het ontwerp, de levering, de plaatsing en het onderhoud van Heating, Ventilation en AirConditioning installaties. Daikin Superdealer.

Air - Clima

Veldkant 8 -2550Kontich

Klimaat beheer koeling diepvries Bloemenkoeling koelplafond Isolatiebouw diepvrieskoel- kamers ventilatieplafond Airconditioning Argo Sanyo Ventilatie milieu Onderhoud 2424 service - Totaalprojecten Winkelinrichting.

Madocke

Margrietstraat(md) 6a -9170Sint-gillis-waas

Airconditioning met hoogcomfort voor een aangenaamklimaat en dit voor zowelkantoor, winkel en industriealsook bij u thuis

Arco

Brandstraat 22 -9160Lokeren

Verhoog de levenskwaliteit thuis of de efficiëntie van uw werknemers met een airconditioning systeem. Airco : zowel koelen als verwarmen, ook bij vrieskou buiten.

Climacon

Kruinstraat 4 -9160Lokeren

Climacon, Uw partner voor commerciële en industriële airconditioning en warmtepompen.

Abati Ind.

Ingberthoeveweg 19 -2630Aartselaar

Installateur energiezuinige technieken Een optimale klimaatbeheersing dankzij verwarming, koeling en ventilatie is essentieel in elk gebouw.

Biddle

Battelsesteenweg 455 B -2800Mechelen

Als internationale producent en leverancier van luchtgordijnen, luchtverwarmers, cassette units en ventilatorconvectoren biedt Biddle u hoogwaardig klimaatapparatuur en advies op maat. Kwaliteit, kennis en betrouwbaarheid staan bij ons op nummer één.