U zocht op: Akoestische Vloerisolatie

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Isolair

Diestersteenweg 4 -3510Kermt

Ultriso is één van de best isolerende mortels op de markt voor vloeren en platte daken. Het combineert unieke technische troeven met een makkelijke plaatsing. En dat aan een betere prijs dan een traditionele vloeropbouw.

Vm Building Solutions

Europalaan 73 -9800Deinze

VM Building Solutions is Europees leverancier van EPDM afdichtingsmembranen, promoot en verdeelt een totaalassortiment producten voor dak en gevel naar de bouw- en dakmaterialenhandelaar in West-Europa. Leverancier zinktoepassingen voor de bouwsector

Ap Chape- En Isolatiewerken

Industrieterrein Kanaal-noord 1713 -3960Bree

Hebt u chape of chapewerken in het vooruitzicht? Wilt u vloerisolatie of isolatiechape plaatsen? AP Chapewerken verzorgt alle soorten chape en isolatie voor vloeren.

Caibo Chapewerken

Saffelgaarde 6 -1750Lennik

Dekvloer, chape, chapewerken, ondervloer... Dit zijn een flink aantal namen voor de cementlaag die de ondergrond vormt van de eigenlijke vloerafwerking.

Vloerisolatie Ts Bvba

Herentalsebaan 117 -2240Zandhoven

Energie is duur en wordt schaars, dus het is best van zo weinig mogelijk te verbruiken. Kiezen voor goede isolatie is een eerste stap in het beperken van uw energieverbruik en zo uw energiefactuur te verlagen.

Applis

Bellensbos 7 -2260Westerlo

Applis is opgericht in 1989 en werkt vandaag de dag met een team van ongeveer 30 gemotiveerde medewerkers. Jaarlijks plaatsen we zo’n 160 000 m² vloerisolatie en zo’n 100 000 m² dakisolatie, bij particulieren en bedrijven.

Royaux Chape En Isolatie

Dirk Martensstraat 10 -8200Brugge

Team Royaux bestaat verder uit een slimme mix van 11 ervaren vakmannen en een backoffice op bureau. Samen streven we steeds naar het beste niveau: “Niveau Royaux”.

Isowit

Bremakker 3 -3740Bilzen

Isowit -- plaatser & verdeler van Isonor, Thermogran, Isowitpur thermische & akoestische vloerisolatie ISOWIT thermische & akoestische vloerisolatie

Eltherm

Kerkhoflaan 6 -1910Berg

De firma Eltherm is sinds 1974 actief op de isolatiemarkt, zowel als verdeler van de bekendste isolatiematerialen als plaatser van geavanceerde isolatietechnieken.Vakkundige uitvoering van isolatiewerkenwij voeren alle thermische en akoestische ...

B.s.d.

Zuidschotestraat(ren) 4 -8647Lo-reninge

B.S.D. bvba is gespecialiseerd in het leveren en/of plaatsen van thermische en akoestische vloerisolatie en schuimbeton. Voor iedere situatie hebben wij het gepaste product in ons gamma. Tevens kan u ook bij ons terecht voor hellingsbeton. Enkele toe

Auro - Tech

Patershoek 16 -9111Belsele

Voor zowel kleine als grote wensen op het gebied van Chapewerken, Vloerisolatie, Akoestische isolatie, Vloeren en Parket bent U bij Auro-Tech aan het juiste adres.

Woodproject

Oordegemstraat 67 -9520Sint-lievens-houtem

Pur - Vloerisolatie, Chapewerken, EPS isolatiemortel en dakisolatie.Uitgevoerd volgens de regels van de kunst.

Ludiso

Caetsbeekstraat 12 -3740Bilzen

Mkn

Hortensiastraat 22 -3530Houthalen-helchteren

Modisol

Hortensiastraat 22b -3530Houthalen

Adk Vloerafbouw

Commandant Giddelostraat 6 -3620Lanaken

Wij plaatsen zowel thermische als akoestische vloerisolatie.Om geluids- en koudebruggen te vermijden besteden onze vakmensen bijzonder veel aandacht aan een zorgvuldige plaatsing van de vloerisolatie.

Aplus Isolatie

Boomstraat 16 -3740Bilzen

A+ PUR Isolatie is gespecialiseerd in vloerisolatie door middel van polyurethaan-schuim

Auro-tech

Patershoek 16 -9111Sint-niklaas

Voor zowel kleine als grote wensen op het gebied van Chapewerken, Vloerisolatie, Akoestische isolatie, Vloeren en Parket bent U bij Auro-Tech aan het juiste adres.

Chape- En Vloerbedrijf Stefaan Robyn

Anthonis De Jonghestraat 42 B -9100Sint-niklaas

chapewerken , vloerisolatie , vloerteegels

Verbiest En Partner

Baron Frans Du Fourstraat 66 -2300Turnhout

Verbiest & Partner: specialist in PURBent u op zoek naar de meest rendabele isolatie voor uw woning? Wilt u hiermee bovendien fors besparen op uw energiefactuur én uw wooncomfort sterk verbeteren? Dan vindt u bij Verbiest & Partner wat u zoekt!

Maxipur Isolaties

Théophile Donnéstraat 81 -3540Herk-de-stad

Seghers Leo

Kemphoekstraat(sgw) 30 -9170Sint-gillis-waas

Isoltec

Rue Des Alouettes 150 -4041Herstal

All-isol

Zuidstraat 16 -8770Ingelmunster

Monochappe

Kapelstraat 136 -3550Heusden-zolder

MonoChappe N.V. te Heusden-Zolder (Limburg) is opgericht in 1986 en is sindsdien uw specialist in chape- en isolatiewerken.

Hisfa Isolatiefabriek

Industriepark 18 -2235Hulshout

Productie niet-metaalhoudend minerale prod.; n.e.g

Pirobouw

Brechtsebaan 114 -2900Schoten

Pirobouw recycleert uw piepschuimverpakkingsafval (EPS) tot isolatiemateriaal, waardoor het begrip `duurzaam bouwmateriaal` een echte invulling krijgt.

Eskimoo

Abeelseweg 220 -8970Poperinge

Een goed gedsoleerd huis is een zuinig huis. Zo bespaar jij van kelder tot dak!

Kemisol

Hulshoutsesteenweg 33 -2220Heist-op-den-berg

KEM-Products is de belangrijkste Belgische producent van geexpandeerd polystyreen.

Vervaeck Kristof

Alfred De Taeyelaan 7 -8792Waregem

S.r.univerz

Europark 1004 -3530Houthalen-helchteren

Isolatie & Constructie

Booiebos 8 -9031Drongen

Isotrie is reeds meer dan 25 jaar de marktleider in de markt van gespoten PUR isolatie. Dankzij de uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding blijft Isotrie ook in moeilijke economische tijden groeien.

Verhoeven Rene

Leuvensesteenweg 51 -1910Kampenhout

Eén van de specialiteiten van de NV Verhoeven is de thermische vloer- en plat dakisolatie Perliton.Deze door de firma zelf ontwikkelde lichte cellulaire mortel werd in de loop der jaren toegepast in talloze privé- en openbare projecten en...

Gt-foam

Toekomststraat 2c -2381Weelde

GT-Foam is expert in PUR isolatie. Dat is een gespoten hardschuim die naadloos isoleert. Momenteel de rendabelste isolatietechniek op de markt.

Isoprima

Vrietselstraat 8 -3650Dilsen-stokkem

Isomar

Route De Philippeville 212 -6010Charleroi

Grote voorraad - Snelle leveringGlaswol - RotswolPolystyreen - PolyurethaanKurk - Celglas - Vermiculiet

Isolim - Isolatie

Maastrichtersteenweg 467 -3700Berg

Eurowall recticel bi3 eurofloor powerdeckisolatie tongeren powerroof ursa Limburgrotswol rockwool glaswol knauf perinsulisolatiehandel groothandel ursa unifit puspouwisolatie dakisolatie vloerisolatieakoestische wallmate combifix xps

Bs-isolatie

Lilsemolen 13 -3910Pelt

Wij zijn een familiebedrijf met meer dan 25 jaar ervaring in het plaatsen van thermische en akoestische vloerisolatie. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van isolatiechape (EPS).

Isorex

Stationsstraat 190 -9890Gavere

Isorex is een groot- & detailhandelin isolatie- en PVC-producten.

Royaux

Grotestraat 183 -8421De Haan

Royaux levert chape en isolatiechape van Knokke tot Kortrijk Royaux: chape intranet, creations,brugge,belgium,chape,chappe,chapewerken,chappewerken,isolatiechape,oostende,gent,roeselare,Betopor,islolatiechappe,schuimbeton,sneldrogendechape,romix,roth

Argex

Kruibeeksesteenweg 162 -2070Zwijndrecht

Thermovloeren kunnen worden toegepast in nieuwbouw en renovatie van woningen, bij utiliteitsbouw zoals scholen, sporthallen, theaters, bij winkelcomplexen en kantoorgebouwen, maar ook bij industriebouw en stallenbouw.

Mermuys

Zangersbos 20 -8211Zedelgem

Joeri Knockaert

Moerdijkstraat(ich) 85 -8480Ichtegem

Chapewerken Willems Peter

Bruinstraat 5 -2275Lille

Chapewerken peter Willems, uw specialist in chapewerken en vloerisolatie. Daliastraat 4. 2340 Beerse. Gratis online prijsofferte. Peter Willems-home chapewerken,chape,bouw,bouwmaterialen,aannemer,aannemingen,zand,cement,beerse,bouwwerken,isolatie,kno

Algemene Bouw & Isolatie

Oude-heidestraat 44 -3511Hasselt

A.B & I NVEen dynamisch familiebedrijf waar kwaliteit en tevredenheid centraal staanWij bieden u de perfecte oplossing voor het isoleren van:- spouwmuren - daken - vloeren/kelders

Isoall

Vijfstraten 91 -9100Nieuwkerken-waas

Met meer dan 30 jaar ervaring in isolatiematerialen en roofings zijn wij een vaste waarde in de bouw geworden. We stellen die expertise dan ook graag ter beschikking en helpen u met al uw isolatiewerken.

Jacobs-janssens

Meerseweg 50b -2321Meer

Wij staan in voor ijzersterke betonvloeren, vloerisolatie & chapewerken. Je bent op zoek naar sterke en perfect gedsoleerde beton- of chapevloeren, dan geeft Jacobs & Janssens je keiharde kwaliteitsgarantie.

Veca Solar

Hazendansweg 14 -3520Zonhoven

Isolatiebedrijf Veca Solar beperkt zich niet alleen tot het isoleren van woningen en gebouwen, maar legt zich vooral toe op het opstellen van een totaaldossier. Daarbij wordt u met professionele begeleiding en advies bijgestaan.

Chapewerken Van Looveren E.

Marsweg 28 -2990Loenhout

Welkom op de website van Chapewerken Van Looveren E. nv.Onze firma is gespecialiseerd in chapewerken en vloerisolatie. Op de pagina onze producten en diensten vindt u meer over onze activiteiten.Wenst u meer informatie, neem dan contact met ons ...

Declercq Isolatiebedrijf-isodec

Volderstraat 52 -8720Oeselgem

Fabrikant geëxpandeerde polystyreenBlokken - Platen - VerpakkingenNaakt of verlijmd

Hilera

Zandvoordsestraat 78 -8460Oudenburg

Luc Coppens En Zonen

Kapel Milanendreef 11 -8550Zwevegem

Bent u op zoek naar metaalbewerkingsmachines? U vindt ze gegarandeerd bij ons!Draaibanken, freesen, zaagmachines, boormachines, ... noem maar op.U bent aan het juiste adres in ons atelier te Vichte, West-Vlaanderen.

Pluimers Isolatie Belgie

G. Demeurslaan 112 -1654Beersel

Pluimers werkte zich de afgelopen 47 jaar op tot Europees marktleider in de branche van de isolatie. Met de huidige energieconsumptie in het achterhoofd moeten we met z`n allen op zoek naar een duurzamer België.

Deiso

Hellestraat 17 -8800Roeselare

Isolinvest

Harelbekestraat 112 -8540Deerlijk

Isol Invest specialiseert zich in isolatiewerken voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten, dit van vloer tot muur en dak!