U zocht op: Algemeen Transport

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Centric Belgium

Siemenslaan 12 -8020Oostkamp

Centric Belgium is een belangrijke speler in de Belgische IT-markt met 700 medewerkers en een omzet van 90 miljoen euro. Centric Belgium bedient zo’n 1000 klanten in België, van KMO’s tot multinationals.

A.d.b. -brugge

Lieverstedestraat 28 -8020Oostkamp

Zeg nooit zomaar takelen’ tegen de gespecialiseerde depannagewerken die ADB ASSIST elke dag toteen goed einde brengt. Pieter Vanlersberghe herdefinieerde de job en de sector de voorbije twintig jaar.ADB ASSIST helpt mensen. Dat is onze kerntaak.

Transport & Logistics Competence Centre

Sint-elooisplein 10 -8020Ruddervoorde

Deze diensten bieden wij aan op projectbasis, op interim basis, op permanente basis of via coaching of training. kerncompetenties situeren zich in de domeinen Transport, Logistiek en ICT.

M. De Wilde

Nijverheidsstraat 17 -8020Oostkamp

Leenknegt

Bornebeekstraat 2 -8020Oostkamp

Leenknegt NV is een professionele onderneming, reeds meer dan 40 jaar actief in de elektrotechnische sector. Leenknegt NV biedt een totaalpakket van hoogkwalitatieve diensten en producten aan voor oa. de industriële, tertiaire en

Vertommen

Fabiolalaan 1 -8020Oostkamp

Transwest

Kampveldstraat 43 -8020Oostkamp

Door de jaren heen is TransWest uitgegroeid tot een vaste waarde in het West-Europese frigotransport. Sedert 1957 bieden wij een gedreven en toegewijde service. In België behoren wij reeds verschillende jaren tot de Top 3 !