U zocht op: Algemene Verbouwingen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Verhaert & Co

Ter Stratenweg 35 -2520Oelegem

Verhaert & Co, al vier generaties dé specialist in glastegels.

P&l Cleaning

Hanegraefstraat 18 -2050Antwerpen 5

Een hogere kwaliteits- en servicenorm voor de schoonmaak van uw gebouw door strikte opvolging van ons personeelGrondige analyse van de noden van uw bedrijf. Deskundig personeel + constante follow up.Regelmatige bijscholing op gebied van vakkennis

Verbouwingswerken Boudolf

Borsbeekstraat 55 -2140Antwerpen

Onze specialiteiten zijn: bezettingswerken, gevelrenovatie, dakwerken, rioleringswerken en afbraakwerken.

Algemene Bouwonderneming Cogghe En Cie

Nijverheidsstraat 106 -2160Wommelgem

Onze activiteiten zijn: aluminium ramen en deuren, algemene aannemingen, sleutel op de deur, renovaties en verbouwingen, interieurarchitectuur en maatwerk.

Elektro Wouters

Bareelstraat 79 -2580Beerzel

Zoekt u een flexibele elektrospecialist met ervaring? Elektro Wouters bouwt al meer dan veertig jaar aan zijn reputatie. Kwaliteit en service aan een eerlijke prijs: dat zijn onze kernwoorden.

Betonwerken Vermeiren

Deurnevoetweg 4 -2900Schoten

ouwwerken Vermeiren bvba is actief in de sector van zowel nieuwbouw als renovatie en verbouwingen. Buiten de woning– en villabouw zijn we voornamelijk gespecialiseerd in het bouwen van appartementen.

Pelgrims Willem

Mechelbaan 622 -2580Putte

Algemene aanneming Pelgrims Willem NV Pelgrims Willem NV,Putte,Belgique,renovatie,verbouwingen,vloeren,plafondwerken,electriciteitswerken,centrale verwarming, gyprocerken,keukens,sanitair,trappen,tuinaanleg,schrijnverkerij,timmerwerken,opritten,riole

Taxandria

Herman De Nayerstraat 3 -2550Kontich

Taxandria: als algemene bouwonderneming een betrouwbare en solide bouwpartner. Wij realiseren totale bouwprojecten, appartementen, winkels, villa`s, woningen, tankstations, verbouwingen en schrijnwerk.

Algemeen Bouwbedrijf M.c.m.

Energieweg 12 -2390Malle

Al 3 generaties lang bouwen wij met mensen voor mensen. Een hechte groep die luistert en zoekt naar de beste oplossingen samen met u.

Era Domus

Noordervaart(hrt) 39 -2200Herentals

Welkom bij Era Domus projectbouw.Wij bouwen van ruwbouw, winddicht tot totaal project. Voor zowel kleine woningen als grote bouwprojecten kan u bij ons terecht.

Athago

Kwikaard 110 -2980Zoersel

Athago bouwt uw woning, villa of appartement volledig op maat en dat in diverse stijlen. Wij voeren ook verbouwingen uit.