U zocht op: Algemene Verbouwingen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Bouwwerken Patrick Peeters

Hoekstraat 25 -2221Heist-op-den-berg

Bouwwerken Patrick Peeters bvba te Booischot is een algemene bouwonderneming die streeft naar perfectie en tevreden klanten.Wij doen zowel nieuwbouw als grote verbouwingswerken. Onze specialiteit is ruwbouw.

Anders Bouwen

Naamsestraat 7 -3000Leuven

Wat doen we? projectontwikkeling, nieuwbouw, verbouwingen, interieurarchitectuur, advies en vastgoed.

Abstruct

Appelweg 94b -3221Holsbeek

Zeer belangrijk - zowel bij een kleineals een grote verbouwing of uitbreiding -is de budgetcontrole. Deze wordt doorAbstruct op de voet opgevolgd enbijgehouden, zowel tijdens de contract- als de uiteindelijke uitvoeringsfase.

Elektro Wouters

Bareelstraat 79 -2580Beerzel

Zoekt u een flexibele elektrospecialist met ervaring? Elektro Wouters bouwt al meer dan veertig jaar aan zijn reputatie. Kwaliteit en service aan een eerlijke prijs: dat zijn onze kernwoorden.

Pelgrims Willem

Mechelbaan 622 -2580Putte

Algemene aanneming Pelgrims Willem NV Pelgrims Willem NV,Putte,Belgique,renovatie,verbouwingen,vloeren,plafondwerken,electriciteitswerken,centrale verwarming, gyprocerken,keukens,sanitair,trappen,tuinaanleg,schrijnverkerij,timmerwerken,opritten,riole

Taxandria

Herman De Nayerstraat 3 -2550Kontich

Taxandria: als algemene bouwonderneming een betrouwbare en solide bouwpartner. Wij realiseren totale bouwprojecten, appartementen, winkels, villa`s, woningen, tankstations, verbouwingen en schrijnwerk.

Fraeyman

Platte Lostraat 525 -3010Leuven

Uw verbouwingen en renovaties van A tot Z:breekwerkenelektriciteitswerkensanitaire werkenisolatiewerkengyprocwerkenenz