U zocht op: Alles Voor Werf

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Janssen Track

Vliegtuiglaan 7 -9000Gent

Op zoek naar rijwerkonderdelen voor een graafmachine, bulldozer of asfalteermachine ? Wij zijn experten op het vlak van rijwerken.

N E N S Power

Schaarbeekstraat 23 -9120Melsele

Stroomgroepen verhuur is al 35 jaar onze specialiteit. Dat verhuuraanbod werd verder uitgebreid met generator- en elektrische toebehoren en een selectie aan courant benodigd werfmateriaal zodat we onze klanten totaaloplossingen kunnen aanbieden.

Van Der Gucht Bouw

Eurolaan 3 -9140Temse

Bij Bouw.Punt Van der Gucht in Temse (Oost-Vlaanderen) kunt u terecht voor alle bouwmaterialen, tegels, container- en silovervoer, dakbedekkingsmaterialen, gevelstenen, en gevelbekleding.

M. Vandenabeele

Kortrijkstraat 174 -8770Ingelmunster

Vandenabeele is een van de enkele toonaangevende bedrijven in België wat betreft het leveren van producten en diensten in de automotive, bouw en industriële sector.Onze producten en systemen dragen bij aan het creëren van comfortabele, propere ...

New Unigraph

Deken De Bolaan 13 -8970Poperinge

New Unigraph is een jong dynamisch bedrijf dat zich profileert in de Grafische Industrie met activiteiten als graveren, kleefetiketten, belettering, freeswerk, full color, spandoeken, werfborden, stempels ...

Heyerick Alles Voor Werf En Werk

Steenweg Deinze 193 -9810Nazareth

Heyerick bij ons vindt u alles voor werf en werk!

Portakabin Belgium

Avenue De L'industrie 16 -1420Braine-l´alleud

Portakabin, Europese leider in het bouwen van tijdelijke kwaliteitsvolle gebouwen, 50% sneller geleverd dan een traditioneel gebouw voor elk denkbare toepassingen:kantoren, scholen, ziekenhuizen, praktijken, apotheken, winkels, kantines, ...

Dataprint

Herdebeekstraat 2a -1701Itterbeek

Dataprint te Dilbeek is uw expert in digitaal printwerk en fotokopie?n in kleur of zwart/wit.

Bossuyt Grootkeuken

Noordlaan 19 -8520Kuurne

Bossuyt Grootkeukens ontwerpt en realiseert professionele keuken- en self-service installaties op maat. Wij willen voor uw professionele keuken, bar en/of self-service installatie een gepersonaliseerde oplossing bieden met een totaalaanpak.

Portakabin Belgium

Schaarbeekstraat 15 -9120Melsele

Portakabin, europese leider in het bouwen van tijdelijke kwaliteitsvolle gebouwen, 50% sneller geleverd dan een traditioneel gebouw voor elk denkbare toepassingen: kantoren, scholen, ziekenhuizen, praktijken, apotheken, winkels, kantines,...

Crollet

Herentalsebaan 66 -68 -2160Wommelgem

WELKOM BIJ CROLLET N.V. UW VAKPARTNER IN ELECTRISCH GEREEDSCHAP, HAND GEREEDSCHAP, TUIN GEREEDSCHAP, BEDRIJFSUITRUSTING, WERFKLEDIJ EN VEILIGHEID, SCHUUR EN SNIJMIDDELEN

Beva Metal - Metaalconstructie

Kelderbeemd 14 -2470Retie

Beva Metal maakt al uw metaalconstructies in staal, roestvrij staal (inox) en aluminium. Voor industrie, bedrijven en woningen. We specialiseren ons in waterbouwconstructies en staalbouw voor baggeraars en scheepswerven.

Inter Care

Brugse Steenweg 199 -9990Maldegem

Specialist in de reiniging en renovatie van al uw vloeren, zowel voor oude als nieuwe vloeren.Van advies tot uitvoering voor tapijt, linoleum, PVC, rubber, parket, natuursteen, polybeton, Epoxy-en PU vloeren.

Sleurs Mortsels En Gipsen

Centrum-zuid 2045 -3530Houthalen

Sleurs mortels en gipsen is al 50 jaar een dynamische onderneming die streeft naar kwaliteit, perfectie en goede service.

Sleurs Mortels En Gipsen

Siberiëstraat 14 -3900Pelt

Sleurs mortels en gipsen is al 50 jaar een dynamische onderneming die streeft naar kwaliteit, perfectie en goede service.

Decolet

Gallifortlei 120 -2100Deurne (antwerpen)

Reeds jaren zijn we gespecialiseerd in zeefdrukwerken op vlakke materialen, alsook één van de pioniers op het gebied van computersnijwerk voor letters en logo’s.

Ggdesign

Mechelbaan 26 -2500Lier

VoertuigbeletteringSpandoeken en bannersReclamezuilen en -bordenStickersPostersTextielDrukwerkCanvasSchilderwerkenRaamfolies

All-in Tank Service

Sluis 2 -9810Nazareth

All-in Tank Service helpt je verder met het keuren, saneren, verwijderen of vervangen van je mazouttank. Met 4 filialen en talrijke kleinere vestigingen over heel België zijn onze stookolietechnici altijd vlakbij.

Ams Digital Printing

Glasstraat 17 -2170Merksem (antwerpen)

De specialist voor in- & outdoorcommunicatie. 15 jaar ervaring, een constante groei en goede service maakt dat we ondertussen een van dé referenties binnen de sector zijn.

Global Rent Verhuurcenter

Leuvensesteenweg 224 -3190Boortmeerbeek

Zowel professionelen als doe-het-zelvers kunnen bij GLOBAL RENT terechtom kleine en grote machines te huren. Met een verhuurgamma van méér dan 600 verschillende machines en toestellenvindt u beslist wat u nodig hebt.

Lechat Machines V.d.r.

Paddevijverstraat 64 -8900Ieper

Verhuurt en verkoopt bijna alles voorbouw, industrie, tuin en doe-het-zelfHITACHI - KONGSKILDE - SOLIDE-WACKER - KUBOTA - SGB - CROWNPannenlift, bouwlift, hoogwerkersBreekhamers, trilplaten, stroomgroepen ...

Visix

Onledegoedstraat 74 -8800Roeselare

V isix is de nieuwe naam van Demeere Vlaggen en heeft zich gespecialiseerd in groot formaat printen. Voor alles een oplossing, wij denken graag met u mee, zelfs vanaf 1 spandoek of vlag. Van ontwerp tot en met de realisatie, in een mum van tijd.

Veolia Nv-sa

Poincarélaan 78-79 -1060Sint-gillis (bij-brussel)

Dalkia België verzekert alle nodige comfort en veiligheid door het beheer van uw non-core activiteiten, en een gegarandeerde toelevering van nutsvoorzieningen en fluïdum.

Rentacat

Antwerpsesteenweg 215 -2800Mechelen

Verhuur & verkoop. Levering mogelijk waar en wanneer je wil. Bezoek onze website voor meer informatie.

Ledco Powerleds

Grote Baan 255 -9250Waasmunster

Alle professionele powerled verlichting. In het LEDCO gamma vindt u alle vervangers voor commerciële en industriële verlichting.Afhankelijk van de functie zijn onze led lampen zo ontworpen dat ze een optimaal rendement geven voor de desbetreffende..

Proclima

Toekomstlaan 16 B P -2900Schoten

Proclima verhuurt en verkoopt gereedschap en ijzerwaren. Sterk in service en assortiment. Uw probleem = onze zorg.

Elo-mix Electriciteitswerken

Tiensesteenweg 78 A -3211Binkom

milieubewuste elektriciteitswerken, elektriciens, zonne-energie, verlichting, parlofonie, laadpalen, LED verlichting, warmtepompen

Proatwork

Bedevaartstraat 53 -8700Tielt

Pro@work: artikelen voor de professionele vakman.

New Neon

Brugsesteenweg 87 -8740Pittem

Uw partner voor alle lichtreclames , ontwerp productie en plaatsing in eigen huis. Ook onderhoud en herstelling.Na plaatsbezoek werken wij een voorstel voor u uit met de beste prijs/kwaliteitsverhouding.

Elektro Wouters

Bareelstraat 79 -2580Beerzel

Zoekt u een flexibele elektrospecialist met ervaring? Elektro Wouters bouwt al meer dan veertig jaar aan zijn reputatie. Kwaliteit en service aan een eerlijke prijs: dat zijn onze kernwoorden.

Close Protection Security

Stationsstraat 88 -9450Haaltert

Bent u op zoek naar bewaking voor uw evenementen, seminaries, recepties of feesten Of zoekt u eerder nieuwe bewakingsmedewerkers voor aan het onthaal van uw bedrijf, mensen die toegangscontroles uitvoeren en zorg dragen voor de ve

Gtv Telecom

Gentsesteenweg 125 -8530Harelbeke

GTV biedt professionele totaaloplossingen aan voor alle gebruikers, zowel kleine en middelgrote ondernemingen als corporate bedrijven.

Markant - Vanassche

Stationsstraat 115 -9880Aalter

Reklameborden hebben een brede toepasbaarheid. Denk bijvoorbeeld aan bedrijfspanden, sportvelden en bouwlocaties.Een reklamebord een effectieve manier om uw bedrijf onder de aandacht te brengen.Wij produceren reklameborden in alle soorten en maten.

Isolair

Diestersteenweg 4 -3510Kermt

Ultriso is één van de best isolerende mortels op de markt voor vloeren en platte daken. Het combineert unieke technische troeven met een makkelijke plaatsing. En dat aan een betere prijs dan een traditionele vloeropbouw.

Alr Airconditioning

Industrieweg 63 -3583Paal

ALR nv, gespecialiseerd in plaatsing en verkoop van airconditioningsystemen voor personenwagens, heeft reeds meer dan 25 jaar ervaring in deze zeer specifieke branche.

Artitec Fotografie

A. Van Der Moerenstraat 75 -9240Zele

Artitec fotografie is een fotostudio voor industriële-en publicitaire fotografie.Met meer dan 20 jaar ervaring staat Frederik Bogaert borg voor professioneel werken persoonlijke aandacht.

Overzicht

Grotesteenweg 13 -2600Berchem (antwerpen)

OVERZICHT is een autoriteit op vlak van de ‘Building Information Model’-methodologie.

Van Haute Landbouwmachines

Zwaarveld 27 -9220Hamme (vl.)

Bij ons kan u terecht voor alle kleine en grote machines, zowel voor de particulier als de professional. Dit zowel voor landbouw, industrie als voor tuin en park. Naast verkoop, staan wij ook garant voor een professionele en snelle herstelling.

The Cleaning Crew

Brabandtlaan 18 -3090Overijse

Wij werken voor een ruim klantenbestand in diverse sectoren, ook bij uw thuis (geen dienstencheques). Denk maar aan het schoonmaken bij verhuizingen, het poetsen van bedrijven en kantoren, schoonmaak na schade...

Cheyns

Zwingelaarsstraat 7 -8500Kortrijk

Als één van de belangrijkste elektrotechnische groothandels in de Belgische markt biedt Cheyns een uiterst omvangrijk assortiment op vlak van elektro-technische producten voor de elektro-professional.

Waasland Security

Anthonis De Jonghestraat 36 -9100Sint-niklaas

Waasland Security is een door de Federale Overheid erkende onderneming voor alarmsystemen en camerasystemen.

Bsearch

Diksmuidelaan 305 -2600Berchem (antwerpen)

Bsearch, dé Belgische zoekmachine waar enkel producten en diensten van Belgische bedrijven zijn opgenomen. In Bsearch vindt u snel de informatie die u zoekt.

Alratec

Koning Albertstraat 2 -1760Roosdaal

Alratec is dé partner voor al uw buitenschrijnwerk : ramen, deuren en poorten. In aluminium, PVC of hout. Wij leveren maatwerk met een klassieke of eigentijdse vormgeving. Tevens garanderen wij de kwaliteit die u vraagt met respect voor uw budget.

Alle Bouw Machines

Nijverheidsstraat 11 -1840Londerzeel

Al ruim 30 jaar bouwt Alle Bouw Machines nv (ISO 9001-2000 gecertificeerd) een goede reputatie op als specialist in de landelijke verkoop en verhuur van alle bouwmachines geschikt voor de bouwnijverheid...

Manutan

Bergense Steenweg 1424 -1070Anderlecht

Manutan-Overtoom is marktleider in de bevoorrading van gebruiksgoederen voor industrie, magazijn, werkplaats en kantoor. Manutan-Overtoom levert een zeer breed productaanbod, scherpe inkoopprijzen en een persoonlijke dienstverleni

Botop

Kleindokkaai 3 -9000Gent

Zoekt u een aanspreekpunt voor de kleine klussen, renovaties en herstellingen voor uw gebouw zodat het altijd piekfijn is onderhouden? Met een professionele partner bent u gerust dat een bekwame vakman alle onderhoudstaken oplost.

M.i.s. - Multiple Immo Services

Grondwetlaan 51-53 -1083Ganshoren

Bent U er ook van overtuigd dat schoonmaak niet onder de productieve noemer valt? Dan kunnen wij als gespecialiseerde schoonmakers zorgen voor een belangrijke meerwaarde. Immers, U weet net als wij, dat werknemers beter renderen in een goed ...

Transport Teirlinck

Stationsstraat 3 -9890Gavere

Een levering die dringend de deur uit moet of exclusieve goederen die met uiterste zorg op hun bestemming moeten geraken? Aarzel niet langer en contacteer Transport Teirlinck

Eti Vandenven

Griffier Schobbenslaan 2 -2140Borgerhout (antwerpen)

Industriële automatisering, Havenuitrustingen, Petrochemische uitrustingen, Transport automatisatie, Utiliteitsgebouwen, Bordenbouw, Lage stroom cabines...

Uniconstruct

Parklaan 124 -2300Turnhout

Uniconstruct, alles voor de aannemer en vakman.

Kleen

Kerkestraat 64 -3971Heppen

KleenSchoonmaakbedrijfWij beschikken hiervoor over geschoolde medewerkers die 24/24 uur voor u klaar staan. Onze klanten zijn bedrijven, scholen, bakkers, slagers, restaurants, appartementen,...

Ceulemans Security

Toekomstlaan 1 -2170Merksem (antwerpen)

Als beveiligingsexpert met meer dan 30 jaar ervaring is Ceulemans Security de perfecte match voor uw onderneming. Hebt u nood aan een totaaloplossing in beveiliging, dan bent u bij Ceulemans aan het juiste adres. Wij stemmen onze oplossing perfect af

Assim

Gemeenteplein 14 -1730Asse

Transport Jules Frans

Vaatjesstraat 14 -2580Putte

Een specialist in bouwmaterialen? Jules Frans is van alle markten thuis!

Macc Benelux

Grootveldstraat 87 -1910Berg

Al 50 jaar staat MACC, met een team van 200 personen in Frankrijk, Spanje, Italië, Groot-Brittannië, België en Duitsland, bekend op alle Europese werven dankzij zijn gele en groene kleuren en zijn mascotte.

Lieven Deneckere

Oudenaardsestwg 108 -8500Kortrijk

Als specialist in verwarming en sanitair profileren wij ons zowel op de particuliere, industriële als openbare markt. Koeling voor grote projecten en particuliere installaties, klimatisatie van vergaderzalen tot productiehallen. Airconditioning

Wim Verhuur

Fortsesteenweg 44 -2860Sint-katelijne-waver

Wim Verhuur (Sint Katelijne Waver) verhuurt degelijk materiaal voor zowel de professioneel als particulier in de bouw- en tuinsector. Graafmachines, bouwdrogers, trilnaalden, motoculteurs, hakselaars, tractors, stellingen ... alles is te huur.

Lambrecht Xavier

Kraaistraat(wak) 17 -8720Dentergem

Xavier Lambrecht BVBA is gespecialiseerd in alle bakkerijmachines, nieuw en tweedehands, bakkerijovens en koeling voor de bakkerijsector. Alle bakkerijmachines bakkerijovens en koeling voor de bakkerijsector - Lambrecht BVBA

Speybroeck Woningbouw

Eedstraat 22 -9810Nazareth

Wat begon als een éénmanszaak is uitgegroeid tot een onderneming die jaarlijks zo`n 30 à 40 woningen bouwt, voor klanten met een scherpe kijk op de prijs/kwaliteitsverhouding, en dit alles met een persoonlijke aanpak...

Quality Pumps

Bedrijvenlaan 10 -9080Lochristi

Verhuur, verkoop, service en installatie van pompen, leidingen en toebehoren. Exclusief dealer van de SuperHawk vuilwaterriolering dieselpompen en officieel Flygt partner. Herstelling alle merken – eigen servicedienst 247.

Cebeo

Eugene Bekaertlaan 63 -8790Waregem

Cebeo is als groothandel in alle elektrisch materiaal de schakel tussen de fabrikant en de professionele elektro-installateur en de industrie. Cebeo biedt u producten en technische oplossingen voor de woningbouw, niet-woningbouw en de industrie.

Drukkerij Arijs

Molenstraat 89 -9690Kluisbergen

Drukkerij Arijs is uitgerust met een 5 kleuren pers met lak, een 4 kleuren pers en een 2 kleurenpers om aan alle behoeften te voldoen, en dit in een uitmuntende prijs/kwaliteit verhouding. Onze zeefdrukafdeling zit onder hetzelfde dak.

Hosa

Slachthuisstraat 31 -7700Mouscron

Hosa MENU HOME Info Organigram Showroom Deuren gamma Onze Klanten Ons Fotoalbum Contact HOME Welkom op Hosa: De directie en alle medewerkers van HOSA willen langs deze weg dan ook alle klanten van harte bedanken voor het initiële vertrouwen, de comm

Do It - Centrum

Grotesteenweg 398 -2600Antwerpen

Alles voor de doe het zelver en de professioneel, drogisterij producten, verhuur van parketschuurmachines en groene, blauwe en zwarte afvalcontainers. Do-It Centrum te Berchem, Antwerpen.

Dumobil

Felix D´hoopstraat 180 -8700Tielt

Dumobil: Home Al meer dan 40 jaar geeft het familiebedrijf DUMOBIL nv de toon aan in de traditionele woningbouw. Met onze unieke aanpak realiseren wij stuk voor stuk kwalitatief hoogwaardige woningen. Als bouwheer kunt u in alle vrijheid de stijl, ma

Projectbouw Brems

Spierhoofseweg 26 -3520Zonhoven

Brems Projectbouw BVBA is reeds jaren de specialist in woningbouw en villabouw.Wij staan in voor het bouwen van nieuwbouwwoningen in alle bouwstijlen: klassiek, landelijk, klassieke landhuizen, pastorijstijl, hedendaags, romantisch, strak, modern...

Delta - Vloer

Herseltsesteenweg 279 -3200Aarschot

Onze zaak werd in 1995 geopend. Wij beschikken over een uitgebreid assortiment vloertegels voor binnen en buiten, wandtegels, keukentegels, natuursteen, parket en laminaat. Daarnaast vindt u bij ons ook alle benodigdheden voor het plaatsen en onderho

Huybreckx

Kastelein 57 -2300Turnhout

Welkom op de site van HUYBRECKX HOME OVER HUYBRECKX GAMMA REFERENTIES CONTACT "Bij Huybreckx is alles mogelijk. Wij bieden de kwaliteitsgarantie voor elk bouw-of interieurproject." Samen met u werken we graag uw project uit en begeleiden u doorheen a

Luxabo

Grote Baan 9 -9100Sint-niklaas

Welkom bij Luxabo: uw ervaren topspecialist in alle binnen- en buiten tegels, natuursteen en bestratingen. Service en kwaliteit gegarandeerd. LUXABO: bouwspecialiteiten voor huis en tuin

Age

Teaterstraat 54 -9050Gent

AGE is gespecialiseerd in elektriciteitswerken van ruwbouw tot eindafwerking voor particulieren, winkels, kantoren en appartementen. Bij ons kunt u terecht voor alles op het vlak van elektriciteit, verlichting, parlofonie, videofoon, enz.

Gérances-mandats-limage

Lambermontlaan 132 -1030Schaarbeek

Gérance-Mandats-Limage. Gérance d'immeubles à usages professionnels,commercials et prives de standing. Administration de biens immobiliers,locations et ventes,plans GML-GERANCE-MANDATS-LIMAGE ventes,locations et gérances

Agence Muyle

Henri Jasparlaan 177 -8434Middelkerke

Agence Muyle, uw partner in de zoektocht naar een nieuwe woning, een (tweede) verblijf, een syndicus enof een vakantieverblijf in regio Middelkerke of Westende.

Borremans Hugo

Vogelpers 4-6 -1500Halle

U kan bij Borremans nv te Halle terecht voor alle toebehoren van centrale verwarming, sanitair &ventilatie alsook wisselstukken. Vrijblijvende offertes en berekening plannen voor verwarming, energiezuinige oplossingen en sanitaire installaties.

Xtraspace

Waggelwater 6 -8200Brugge

Xtraspace XTRASPACE | DE MOGELIJKHEDEN | UNITS | MEUBILAIR | VERHUUR | VERKOOP | CONTACTEER ONS Extra ruimte, ONMIDDELLIJK beschikbaar. Xtraspace staat borg voor verplaatsbare, kwalitatief hoogstaande verblijfruimten, voor alle doeleinden geschikt. D

Gtv

Gentsesteenweg 125 -8530Harelbeke

GTV alle communicatiesystemen voor professioneel en particulier