U zocht op: Alles Voor Werf

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Ggdesign

Mechelbaan 26 -2500Lier

VoertuigbeletteringSpandoeken en bannersReclamezuilen en -bordenStickersPostersTextielDrukwerkCanvasSchilderwerkenRaamfolies

Global Rent Verhuurcenter

Leuvensesteenweg 224 -3190Boortmeerbeek

Zowel professionelen als doe-het-zelvers kunnen bij GLOBAL RENT terechtom kleine en grote machines te huren. Met een verhuurgamma van méér dan 600 verschillende machines en toestellenvindt u beslist wat u nodig hebt.

Rentacat

Antwerpsesteenweg 215 -2800Mechelen

Verhuur & verkoop. Levering mogelijk waar en wanneer je wil. Bezoek onze website voor meer informatie.

Elektro Wouters

Bareelstraat 79 -2580Beerzel

Zoekt u een flexibele elektrospecialist met ervaring? Elektro Wouters bouwt al meer dan veertig jaar aan zijn reputatie. Kwaliteit en service aan een eerlijke prijs: dat zijn onze kernwoorden.

Transport Jules Frans

Vaatjesstraat 14 -2580Putte

Een specialist in bouwmaterialen? Jules Frans is van alle markten thuis!

Wim Verhuur

Fortsesteenweg 44 -2860Sint-katelijne-waver

Wim Verhuur (Sint Katelijne Waver) verhuurt degelijk materiaal voor zowel de professioneel als particulier in de bouw- en tuinsector. Graafmachines, bouwdrogers, trilnaalden, motoculteurs, hakselaars, tractors, stellingen ... alles is te huur.

Delta - Vloer

Herseltsesteenweg 279 -3200Aarschot

Onze zaak werd in 1995 geopend. Wij beschikken over een uitgebreid assortiment vloertegels voor binnen en buiten, wandtegels, keukentegels, natuursteen, parket en laminaat. Daarnaast vindt u bij ons ook alle benodigdheden voor het plaatsen en onderho