U zocht op: Alles Voor Werk

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Tramat

Meerkensstraat 67 -3650Dilsen

Sinds 1980 is Tramat een toonaangevend bedrijf op het gebied van metaalconstructies. Naast het leveren van de benodigde componenten wordt onze jarenlange ervaring ook ingezet in de vorm van maatwerkadvies.

Algemene Electriciteitswerken Karel Kalders

Teutelbergstraat 34 -3650Dilsen-stokkem

Airco voor uw winkel of energie besparen in uw zaak? AEW Kalders is van alle markten thuis en is hét aanspreekpunt voor al uw elektrische behoeftes.

Dakwerken Gielen

Boekweitstraat 22 -3650Dilsen-stokkem

Het perfecte dak voor uw nieuwbouw- of renovatieproject? Doe een beroep op Dakwerken Gielen. Wij voeren ook alle mogelijke herstellingswerken uit. Stormschade of wateroverlast? Wij komen zo snel mogelijk langs.

Detrez Transport

Pannenhuisstraat 36b -3650Dilsen-stokkem

Grondwerken Detrez in Dilsen-Stokkem is uitgerust met een zeer uitgebreid machinepark om alle opdrachten inzake grond- en graafwerken op de meest professionele wijze uit te voeren. Wij verhuren kranen met bestuurder voor al uw werkzaamheden

Deckers Bouwmaterialen

Rijksweg 881 -3650Dilsen-stokkem

Bouw.Punt Deckers verkoopt alles vanaf de ruwbouw, tot aan de laatste afwerkingsdetails. Daarom kiezen heel wat aannemers, stukadoors en andere vaklui Dilsen-Elen voor One-stop-shopping (1 plaats waar alles te vinden is). De laatste jaren is ...

Lumaro Vastgoed

Broekhofstraat 1 -3650Dilsen-stokkem