U zocht op: Alles Voor Werk

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Bossuyt Grootkeuken

Noordlaan 19 -8520Kuurne

Bossuyt Grootkeukens ontwerpt en realiseert professionele keuken- en self-service installaties op maat. Wij willen voor uw professionele keuken, bar en/of self-service installatie een gepersonaliseerde oplossing bieden met een totaalaanpak.

E.d.l.

Sint-katriensteenweg 59 -8520Kuurne

EDL is een bedrijf gespecialiseerd in alle industriële elektriciteitswerken.Zowel hoogspanning als laagspanning wordt door ons professioneel afgewerkt.

Agro - Belts

Heirweg 80 -8520Kuurne

Agro-Belts is een onderneming die gespecialiseerd is in de productie van rooibanden en zeefbanden, gemaakt volgens uw normen. Ook alle toebehoren zoals rollen en aandrijfwielen kunt u bij ons vinden.

Activo

Ringlaan 5 -8520Kuurne

Activo Bedrijfsvastgoed is een immobilienkantoor dat uitsluitend transacties rond bedrijfsgebouwen verwezenlijkt. Dit slaat voornamelijk op magazijnen, fabrieken, ateliers, kantoren, showrooms, baanwinkels, industriegronden , “brownfields” (sites met

Plastibac

Pieter Verhaeghestraat 20 -8520Kuurne

Totaalaanbod kunststof artikelen voor transport en behandeling van goederenlaadbakken, dekselkisten, palletten, boxen, magazijnbakjes, isotherme containers, emmers en vaten, afvalbakken- en containers. Oplossingen voor alle bero

De Loft

Rijksweg 90 -8520Kuurne

KDW - Koen De Waele Decoratie Wevelgem - Superieur met Interieur, de grootste topmerken voor verf, behang, raamdecoratie, vloerbekleding, zonwering, gordijnen. Nieuwe tendenzen, deskundig advies, ervaring, 10 jaar waarborg

Cvm-pcm

Industrielaan 8 -8520Kuurne

Wij zijn een bedrijf gespecialiseerd in de verkoop van alle EHBO materiaal. Wij bieden een onberispelijke service en geven u indien u wenst, alle informatie en advies ivm Eerst Hulp.

Parket Center

Ter Ferrants 16 -8520Kuurne

Parketcenter, uw partner/specialist in parket, kurk, laminaat en plafond uit Kuurne (West-Vlaanderen).

Xalu

Noordlaan 16 -8520Kuurne

Naast een excellente service helpen wij u met het zagen, frezen, bewerken, poederlakken, anodiseren, monteren en assembleren van aluminium. U kan bij ons terecht voor één van de of voor alle onderstaande activiteiten.