U zocht op: Aluminium Platen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Alural Belgium

Jozef De Blockstraat 69 -2830Tisselt

Alural is een onafhankelijke aluminium coater actief in België voor de Europese markt. Wij poedercoaten uw aluminiumproducten in alle kleuren en structuren en zorgen voor opslag, picking, verpakking en transport.

Testas

Jacobsveldweg 12 -2160Wommelgem

Als belangrijk voorraadhouder van halffabricaten in aluminium, koper, messing, brons en roestvast staal, heeft TESTAS als doel om kwalitatief de beste en meest uitgebreide dienstverlening in de distributie van deze halffabricaten aan te bieden.

Gijsbrechts

Oude Liersebaan 122 -2220Hallaar

Met een zeer compleet assortiment hout, parket, platen, bekleding voor vloer, muur, wand, plafond, dak en afwerkingsmaterialen voor ramen en deuren. Met ons team van 40 medewerkers staan we klaar voor particulier, vakman en schrijnwerker.

Fire-proof

Generaal Lemanstraat 38 -2600Berchem

Fire-Proof is invoerder van BURNSTOP en verdeler van een breed gamma brandbeveiligingsproducten. U kan ons gamma op onze website bekijken httpwww.fire-proof.com. Ook voor advies inzake brandbeveiligingswerken kan u steeds bij ons

B.c.m. - Freeswerk Metaal

Terbekehofdreef 67 -2610Wilrijk (antwerpen)

B.C.M.-Buelens Constructie Mekaniek uit Wilrijk is reeds jaren uw partner voor alle metaalbewerking.

Dakdepot

Glasstraat 47 -2170Antwerpen

Bij Dakdepot in Merksem verwelkomen we zowel professionele dakdekkers als enthousiaste doe-het-zelvers. In ons magazijn met uitgebreid aanbod aan kwaliteitsvol dakmateriaal en hout, vindt u hoe dan ook het materiaal waarnaar u op zoek bent.

B.c.m. - Draaiwerken Metaal

Terbekehofdreef 67 -2610Wilrijk (antwerpen)

B.C.M.-Buelens Constructie Mekaniek uit Wilrijk is reeds jaren uw partner voor alle metaalbewerking.

R. P. Detavernier

Helmstraat 57b -2140Borgerhout (antwerpen)

Metaalbewerking R.P. Detavernier staat garant voor een optimale kwaliteit en nauwkeurigheid. Voor al uw draaiwerk en freeswerk.

Ams Digital Printing

Glasstraat 17 -2170Merksem (antwerpen)

De specialist voor in- & outdoorcommunicatie. 15 jaar ervaring, een constante groei en goede service maakt dat we ondertussen een van dé referenties binnen de sector zijn.

Ims Belgium

Oudemanstraat 17 -1840Londerzeel

IMS Belgium: een leverancier voor al uw staal, roestvast staal en aluminium.Nu ook Prodec® superieur verspaanbaar rvs van Outokumpu

Blommaert

Stokerijstraat 35 -2110Wijnegem

Wij beschikken over een zeer uitgebreid gamma oplossingen voor de binnenscheepvaart, mobiele overkappingen voor landinstallaties en aluminium constructies voor de industrie.

Machineconstructie Leon Torfs

Bosstraat 46 -2861Onze-lieve-vrouw-waver

Torfs Engineering en Machineconstructie BVBA is een dynamisch bedrijf dat gebruik maakt van de nieuwste inzichten en de modernste technieken op gebied van interne transportsystemen.

Wim Verhuur

Fortsesteenweg 44 -2860Sint-katelijne-waver

Wim Verhuur (Sint Katelijne Waver) verhuurt degelijk materiaal voor zowel de professioneel als particulier in de bouw- en tuinsector. Graafmachines, bouwdrogers, trilnaalden, motoculteurs, hakselaars, tractors, stellingen ... alles is te huur.

Belgian Laser Company - Blc

Bredastraat 149 -2060Antwerpen 6

BLC uw partner in het Antwerpse voor precisie lasersnijden van plaatmateriaal, las- en montagewerk, plooien, boren, tappen, graveren, trommelen, glasparelstralen, enz. BLC FAST! is onze 24/24u expressdienst voor uw dringende stukken.

Steelone

Abdijstraat 140a -2020Antwerpen

Jvr Technics

Bethaniëlei 37 -2970Schilde

Cnc draai en freeswerk,schuren van RVS, toelevering NON-ferrometalen ALKOMETAL aluminium,koper,messing,roestvrijstaal,platen,staven,profielen,draaiwerk,freeswerk,conventioneel,cnc,knippen,verzagen,schuren,borstelen,platstaaf,rond,vierkant,technische

Raynaud

Steynstraat 174-176 -2660Antwerpen

onze producten zijn: strekmetaal met ruitvormige mazenin staal, verzinkt staal, aluminium en roestvrij staal 304Gewone en gevlakte uitvoeringvan grof tot fijn. Perfo-platen zijn voorradig in staal, verzinkt staal, aluminium, messing en...