U zocht op: Aluminium Platen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Marc Van Ackere & Co

Noorwegenstraat 27 -9940Evergem

Bent u op zoek naar een specialist in het inrichten van magazijnen, werkplaatsen en archieven? Bij Marc Van Ackere & Co bent u aan het juiste adres.

Melis

Frederik Burvenichstraat 138 -9050Gentbrugge

Melis nv. uw partner voor gieterij, non-ferro metalen, plaatbewerking, constructie en allerlei specialiteiten voor de bouwnijverheid. Gespecialiseerd in het vervaardigen van metaalproducten op maat.

Rs Bedrijfswageninrichting

Finlandstraat 4x -9940Evergem

RS Bedrijfswageninrichting levert een volledige inrichting voor Uw bestelwagen. Van vloerplaat en wandbescherming tot dakdragers, lichtsignalisatie, volledige inrichting en zelfs belettering van Uw voertuig, in eigen beheer.

Cellmark Belgium

Verlorenbroodstraat 63b -9820Merelbeke

Extrusie tot 800 mm breedte. Profielen volgens specificatie´s, gelakt, geanodiseerd of bewerkt.Platen op coil of op maat, van 0.5 mm tot.... Harde of zachte legering, gelakt.Gelakt of niet gelakt.

Naessens P

Stapsteenweg(heu) 2 -9070Destelbergen

Maldex

Hooiwege 38 -9940Evergem

Uw sterke partner in Evergem voor poorten.

Tapi Metaalkonstrukties

Willem Tellstraat 13 -9000Gent

TAPI is sinds 1948 een begrip op het gebied van plaat- en profielverwerking. In onze omvangrijke productieruimte bewerken wij platen, buizen en profielen in diverse materiaalsoorten zoals staal, roestvast staal en aluminium.

Mastersystems

Europalaan 73 -9800Deinze

Mastersystems levert het dakdichtingssysteem met de hoogste beschermingsfactor, en dat zowel voor nieuwbouw als renovatie. Uw platte dak zal 50 jaar later nog even waterdicht zijn als de eerste dag. Mastersystems is een EPDM-rubbe